Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • Januari, 2013
 • Verjaardag 2013

  Vandaag zaterdag 26 januari heb ik mijn 25ste verjaardag gevierd, 't was niet echt de fijnste datum want heel veel mensen konden niet.
  Wel voor het eerst dat ik samen met Malou woon dus de hele familie van haar was er ook en natuurlijk die van mij.

  Het was erg gezellig, veel cado's gehad voor de huisinrichting en geld want het is tijd voor een nieuwe PC, dat oude rammelding mag wellis vervangen worden.

  Savonds heb ik voor iedereen gekookt en hebben we nog wat dingen aan de muur gehangen (schilderijen, klokken en een XXXL bestek set (van soort schoolbord materiaal).
 • Upgrades...

  Je las het al in de overzichtsblog van 2012 maar er is wat gaande, in december al bezig geweest met het verhuizen van spullen van Malou van daar naar ??? inderdaad, hier.. want ik ga met Malou samenwonen na 1,12814696435819 jaar verkering is dan toch besloten samen te gaan wonen in Den Bosch waar ik al een huis heb dus dat was wel het makkelijkst! En we hebben er zin in!!!!

  7 januari 2013 is de officiele startdatum:) en een einddatum die komt er niet :-P
 • Enterprise103.com

  Op dit moment ben ik aan het luisteren naar de laatste uitzending van radio Enterprise103.com de uitzending is 30 december al uitgezonden maar toen kon ik niet luisteren. Het station waar ik snachts wellis naar luisterde vannuit bed, koptelefoon op en draadloostoetsenbord op schoot zodat niemand het hoorde in Den Bosch want in die tijd wilde mijn ouders dat het rond 1 uur snachts stil was maar ik wilde toch luisteren en msn-en, dat ging dan met HAL (een programma dat voorleest wat er op je scherm staat).
  Ook op de Wittenborg samen met Fons (www.fonswielemaker.nl) veel naar dit radio station geluisterd maar helaas "all good things come to an end". 't ga je goed DjStentorprise en als je er spijt van krijgt dan luisteren we weer vanaf deze kant!!
 • Gelukkig 2013!

  En dat was 2012! Alweer een jaar voorbij vol leuke en ook minder leuke gebeurtenissen! Wat gaat 2013 ons brengen? We zullen het zien en hopelijk ga ik er weer wat meer blogs opknallen ditjaar!

  Oud op nieuw vier ik ditjaar met Malou bij mijn ouders in Den Bosch, Wilma en Michael zijn er ook alleen Stefanie kon er niet bij zijn, Manon mijn zus is net terug uit London maar ook van de partij!

  Goed dit was 'm weer een goed en gelukkig 2013!!!!!
 • December, 2012
 • Overzichtsblog 2012

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2012/2013. Wat was 2012 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier

  In januari ben ik zoals elk jaar, weer jarig geweest! Ik heb het samen met Johannes en Malou gevierd hier in Den Bosch.
  Ook had ik nog 2 kaarten van de NS die op moesten dus ben ik samen met Malou in Amsterdam geweest en ook nog met Malou en Rosalie wezen zwemmen bij Duinrell (daar kikker je van op kwaakkwaak).


  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier

  Het hoogtepunt van Februari was de carnaval die hebben we ditjaar in Eindhoven gevierd voornamelijk!

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier

  In Maart is onsmam jarig geweest maar verders geen blogs in deze maand gepost! Zo komen we nooit aan die 250 voor een taart :-P

  April

  Bekijk alle blogs van april hier

  In april was de ziezo beurs weer in Houten. En helaas voor het eerst geen 538 koninginnedag 2012 :-(

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier

  In mei zijn er geen blogs gepost!

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier

  In juni zijn we weer bij de opnames van Kinderen geen Bezwaar geweest, een leuke Nederlandse commedie die helaas na begin 2013 zal stoppen! Ik werd laatst nog gebeld door de vara waarom ik mijn lidmaatschap op wilde zeggen "dan kunnen we uw favorite commedie maken als u jaarlijks 10 euro betaald" dus toen zei ik nog "O, dus KGB gaat door als ik betaal? want dat stopt volgend jaar..." toen zei die muts "Nee dat niet" nou dan wil ik opzeggen :-P dag later kreeg ik weer iemand aan de lijn over die opzegging pfff VARA please contineu KGB or go away!

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier

  Juli, tsja wat moet ik daar over zeggen... beetje een dubbele maand was het wel, met Malou naar Spanje geweest echt een super vette top vakantie daar in Blanes maar helaas aan het eind van onze vakantie is mijn opa overleden dus bij thuiskomst had ik gelijk een crematie, dan is je energie die je door de vakantie gekregen hebt wel weer op! Het was een mooie crematie maar beter was het niet nodig geweest! In jullie is ook blog 200 bereikt!

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier

  Augustus stond natuurlijk weer helemaal in het thema van Lowlands 2012! Dat was WARM PFUUU heerlijk die hete zon, nog ff nabakken van de vakantie en genieten van de muziek! Ook zijn we nog in de week na Lowlands op de bosche kermis geweest, daar nog ff lekker een oliebolletje gehapt!

  September

  Bekijk alle blogs van september hier

  In september heeft LMeijer.nl zijn 6de levensjaar bereikt, and we keep on going on! Voorlopig nog niet van plan de site offline te halen! Helaas zijn er verschillende sites die rond de zelfde tijd als LMeijer.nl begonnen zijn al gestopt of staan op blanco :-(.
  Ook heb ik de Dom in Utrecht beklommen samen met Malou en haar moeder.

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier

  In oktober was het jaarlijkse ABU uitje van m'n werk, dat had heel leuk moeten zijn maar niet als je teamgenoten er geen zin in hebben. Voor 2013 heb ik al besloten niet meer mee te gaan. En Malou was deze maand ook weer jarig, gezellig!

  November

  Bekijk alle blogs van november hier

  November, het einde van het jaar nadert! Een dagje wezen bowlen in Eindhoven met Annouck en Malou was ook gezellig, wat een dikke bowlingbaan is dat zeg (MegaBowling)!

  December

  Bekijk alle blogs van december hier

  December, ja het einde van het jaar in zicht! Deze maand druk bezig geweest met het verhuizen van spullen van Malou, waar gaat die naartoe dan? Tsja... dat lees je binnekort op LMeijer.nl!
  Sinterklaas/kerst gevierd bij mijn oma in de bejaardenflat en bij mijn ouders thuis. Ook nog bij de ouders van Malou en familie van haar! Aardig wat cado's gekregen weer! En ik heb al zoveel... :-P

  Nu is het tijd om het jaar af te sluiten! See ya all next year!
 • November, 2012
 • Een uurtje bowlen in Eindhoven

  Het is alweer lang geleden dat ik voor het laatst gebowled heb en daarom hadden Malou en ik het idee om dat weer eens te gaan doen! We hadden Annouck (een vriendin van Malou) mee gevraagd en die had daar ook wel zin in! Zij kon alleen niet naar Den Bosch komen dus zijn we naar Eindhoven (Woensel) gegaan om daar te gaan bowlen bij Megabowling Eindhoven/Woensel!

  Megabowling kun je idd wel zeggen! ze hebben wel 35 banen op 1 rij! Wij mochten op baan nr 31. Nadat we de namen hadden ingevoerd konden we beginnen met het spel. Voor wie wilde was het mogelijk om van die hekjes omhoog te laten komen zodat je niet in de goot kunt gooien (die dingen gaan omhoog als de speler die ze wil aan de beurt is, hierdoor hebben andere spelers er geen last van, is wel slim).

  Het was ook discobowlen dus het was een beetje donker! Drinken kon je bestellen via de computer of aan de bar en als er een poppetje langskwam ook natuurlijk!

  Er zijn niet super veel strikes gegooid wel wat meer spares (alle 10 pins in 2x om). Sommige pins hadden helemaal geen zin om om te vallen en bleven tot het laatste moment staan maar donderde er toch nog af dat zag er wel mooi uit!

  We hebben 1,5 game kunnen spelen en de scores hebben we uit laten printen:

  Malou[1]: 65
  Leon[1]: 122
  Anouck[1]: 42

  Malou[2]: 52 (laatste strike is niet meegerekend omdat het spel toen moest stoppen ivm de tijd dus +10 sowiso).
  Leon[2]: 56 (laatste spare is niet meegerekend omdat het spel toen moest stoppen ivm de tijd).
  Anouck[2]: 58 (berekend tot laatste blokje score, geen spare of strike op het eind dus alles is meegeteld).

  Nou moet ik zeggen dat de laatste Double (2x strike) die ik had in het eind van game 1 ook gegooid is door Anouck omdat we niet hadden gezien dat het spel in de 10de beurt zat bij mijn laatste strike, toen heeft Anouck dus een strike gegooid voor mij ipv voor haar zelf, wijzige score duurde te lang dus dat maar niet gedaan .. "jammer dan".

  Was zeker een geslaagde avond en moeten we vaker doen!

Pagina 5 van 40, totaal 238 artikelen