Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • April, 2007
 • De 53J8 op Mister X

  Bij 1888 nummerinformatie zijn ze toch niet zo slim als je denkt! laat ik mij vandaag doorverbinden met X, krijg ik het volgende:

  "De computer leest nu het nummer voor: . . . . . . 0623274595, toets 1 om het nummer nogmaals te horen, blijft u aan de lijn om door verbonden te worden"... OKÉ nouja dat betekend dus dat je gratis kunt bellen met X:

  1) www.voipstunt.com
  2) toets bij free trial call, je eigen nummer in
  3) toets bij destenation het nummer van de Schiphol-Gateway-Service.
  4) Neem je telefoon op en zodra een belgische stem zegt: "Toets het telefoonnummer van uw corrospondent in, begin met 00 voor internationale gesprekken" dan toets je 0623274595# in op je telefoon, de service verbindt je nu gratis door met het mobiele nummer van X, je krijgt uiteraard zijn voicemail;) veel plezier ermee!

  laten ze net 's avonds op 538 met een Jingle komen waarin te horen is dat je alleen nog maar via de site 1888info.nl tips kunt opvragen, máár ook daar is een lek! je kunt vandaag al horen wat de tip voor overmorgen is! de link naar het voicemail bericht van vandaag ziet er zo uit: www.1888info.nl/sound/voicemail_070417.wav dus: www.1888info.nl/sound/voicemail_070418.wav voor de dag erna, 19 werkt niet, dus ik voorspel bij deze dat X morgen in de trein gepakt wordt;-).

  Veel plezier ermee! en succes met de jacht! mij zullen ze niet meer zien jagen denk ik, hij zal niet meer in de buurt van Ermelo of Den Bosch komen denk ik;) morgen in Friesland in iedergeval!

  Edit:
  Mister X is rond 10 voor half 4 vanmiddag gepakt door ene Gerhard Andela uit Friesland.
  Uiteraard heeft 1888info.nl het voicemail fragment voor morgen weggehaald van hun site, die vóór vandaag stond er net nog wel op, maar ik heb ze hier en hier voor je!
 • Radio 538 Koninginnedag 2007 Line-Up part #2

  Radio538 heeft een 2de lijst vrij gegeven met artisten die komen bij koninginnedag! check it out!

  Within Temptation
  Deze Nederlandse gothic rockband begon klein maar na heel wat jaren is deze band niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Naast hun Nederlandse succes zijn ze enorm populair in het buitenland en hebben hierdoor al vier keer op rij de Buma Cultuur Exportprijs gewonnen. Het is daarnaast internationaal één van de snelst groeiende nieuwe rock acts! Reden genoeg om ze te bekijken op het Museumplein!

  Simon Webbe
  De voormalige zanger van de Britse boyband Blue heeft sinds het begin van zijn solocarrière in 2005 al meerdere grote hits uitgebracht. No Worries van het eerste album Sanctuary scoorde goed en ook Coming Around Again van alweer zijn tweede album Grace is een groot succes geworden. Menig ex-boyband lid kan hier nog een puntje aan zuigen.

  DJ Jose
  Deze Nederlandse DJ loopt al vanaf zijn 14e mee in DJ land. Naast het draaien van platen is hij ook producer en treedt hij op in binnen- en buitenland. De meeste zullen hem kennen van zijn samenwerking met G-Spott. Door de jaren heen heeft hij menig feestje op zijn kop gezet en hij maakt voor koninginnedag dan ook geen uitzondering!

  Roy Gates
  Roy Gates is van meerdere markten thuis. Hij is DJ, maar ook een geweldige producer. Naast het produceren voor anderen – zoals John Marks en Mental Theo - maakt Roy ook eigen werk. Op 30 april gaat hij zijn kunsten vertonen op het Museumplein, dus wees erbij!

  Liz Kay
  De 25-jarige Eliza Krul (Liz Kay) zingt al jaren en heeft meegedaan aan vele talentenjachten. Ook zong ze bij verschillende bands. Nog niet zolang geleden kwam ze samen met de Duitsers Yanou en Manian tot die ijzersterke dancehit When Love Becomes A Lie. Of ze dit nummer 30 april gaat zingen, is nog even afwachten, maar Liz Kay zal er in ieder geval bij zijn!

  Sharon
  De kersverse winnares van RTL’s X-factor zal ook een bezoekje brengen aan het Museumplein. De 22-jarige Sharon uit Biddinghuizen heeft zich in de populaire tv-show meer dan bewezen en haar eerste single ‘Heartbreak Away’ belandde dan ook al de eerste week na uitgave op nummer 1 in de Top 40. 30 april kun je haar bewonderen op het Museumplein!

  Alex
  Het is alweer een aantal jaartjes geleden, maar wie kent die enorme kroeghit Een Bossie Rode Rozen nou niet? Alex scoorde er in 2000 een dikke nummer 1 hit mee. Zin in een feestje? Dan ben je bij Alex aan het goede adres!

  Jeckyll & Hyde
  Achter Jeckyll & Hyde schuilt het duo Maarten Vokwerk en Ruud van IJperen. Eind 2006 braken ze landelijk door met Frozen Flame. Een lekkere track waardoor iedereen spontaan van aan het jumpstylen is geslagen! Daarna volgde de nummer 1 hit Freefall. Zin in een potje jumpstylen? Kom naar het Museumplein, want Jeckyll & Hyde zullen er ook zijn!

  Fouradi
  Yes! De broers Fouradi komen op 30 april ook een feestje vieren op het Museumplein! Het Nederlandse rapduo bestaande uit Mohamed Fouradi en Brahim Fouradi tekende pas in 2005 een platencontract, maar hebben nu al een vette hit te pakken met 1 Ding!

  R.O.O.O.M
  Vier totaal verschillende mensen, met verschillende achtergronden en verschillende talenten in één band! Dat is R.O.O.O.M.! In 2005 kregen ze een platencontract aangeboden en sindsdien treden ze vaak op. Zo ook op het Museumplein op Koninginnedag!

  Dennis
  Uit de kweekvijver van TMF kwam Dennis vorig jaar bovendrijven. De dame die eigenlijk Denise heet, won een aflevering van het talentenprogramma en sindsdien gaat het lekker met haar. Benieuwd hoe No Can Do en Today klinken op het Museumplein? Kom dan 30 april langs!
 • mooi weer

  Gisteren was 't al lekker weer buiten, maar vandaag is het helemaal wamr, 25 tot 30°! terwijl het pas (15) April is!.

  Gisteren was de verjaardag van 2 mensen hier op de Wittenborgh in Ermelo, we hebben 's middags lekker buiten gezeten, 's avonds na het eten hadden we een vuurtje gemaakt inde tuin en daarna zijn we rond 0:00 naar de kroeg gegaan, dat was ook gezellig, goeie muziek en gezellig zitten praten daar, rond half 3 toch nog maar even langs de souarma tent want we hadden nog wel honger, ik en nog 2 anderen (van de 6) waren niet zat maar de andere 3 hadden aardig diep in 't glaasje gekeken dus dat ging lekker... die liepen als maloten over de straat, legde fietsen op de grond en bij de shouarma boer snapte ze niks van wie nou hoeveel moest dokken e.d. was echt grappig!, toen we thuis waren (ja we zijn goed aangekomen) hebben we de shouarma opgegeten, toen was het ongeveer 4 uur, slaaptijd;)
 • Radio538 - De 53J8 op Mister X

  Aangezien ik vandaag in Den Bosch was bij mijn ouders enja 't was mooi weer buiten.. En laat dan net dat Mister X van Radio538 naar Den Bosch komen;)!

  Dus ik naar het centrum want op 538 kwam de hint "bosche bol!" ik heb een tijdje bij de Sint-Jan (kerk) rondgehangen en naar de radio geluisterd, ook kwam ik nog mensen tegen die ook aan het jagen waren op Mister-X, toen ik de hint hoorde ben ik evelater richting 't station gegaan daar zit een tent die de beste bosche bollen verkoopt dus ik dacht daar zal die vast wel zitten! nou niet dus, wat bleek nou achteraf, ik was ongeveer 10 meter(!) van X verwijderd, hij zat namelijk vlak bij de Sint-Jan te eten! zie de foto's hieronder. Vond het wel erg leuk om mee te doen aan deze actie en blijf 't wel volgen via de radio!

  Ennu! op naar 538 Koninginnedag!!!

  X aan een bosche bol

  X en Sint-Jan

 • Radio 538 Koninginnedag 2007 Line-Up part #1

  30 April is het weer zover! Radio 538 Koninginnedag 2007 op het museumplein in Amsterdam! Vandaag is de eerste lijst (van de 3!) bekend gemaakt, de line-up ziet er als volgt uit:

  zie ook: Radio538.NL

  Di-rect
  De rockband Di-rect is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Zij braken door met Just The Way I Do in 2001 en met A Good Thing hadden Jamie, Tim, Spike en Bas hit nummer dertien te pakken. Hoewel het er even op leek dat de jongens een punt achter hun carrière zouden zetten, hebben ze dat gelukkig niet gedaan en kunnen we gewoon met ze rocken op het Museumplein!

  VanVelzen
  VanVelzen gaat als een speer. De man van 1,50 meter kwam met zijn album Unwind vanuit het niets op nummer 1 in de albumlijst binnen en ook zijn singles Baby Get Higher en Burn scoorden heel goed. Wij zijn dan ook erg blij dat de Nederlandse Jamie Cullum – zoals hij wel eens is genoemd - op 30 april op het Museumplein zal optreden!

  Gerard Joling
  Zijn stem is wel wat lager dan 18 jaar geleden, maar nog steeds weet Gerard Joling met gemak een hit te scoren. Na Ticket To The Tropics en No More Bolero’s heeft Gerard Joling weer een nummer 1 hit te pakken. En wie kent die aanstekelijke plaat Maak Me Gek nou niet?! Ook Gerard is van de partij op het Museumplein; dat belooft een feestje te worden.

  Ilse DeLange
  Het gaat lekker met Ilse DeLange. Haar album The Great Escape en de bijbehorende singles doen het goed en ze treedt overal in het land op. Ook op het Museumplein natuurlijk! Wil jij live van Ilse’s stem en nummers genieten? Zorg dan dat je er bij bent 30 april!

  DJ Porny
  Jumpstylen is helemaal hot, en daar weet DJ Porny alles van. Het nummer Me So Horny is een week lang Dancesmash geweest Radio 538, dus je kent ‘m ongetwijfeld. DJ Porny gaat in het echt door het leven als Marvin Kuijs. Van jongs af aan is Marvin bezig met muziek, dus we gaan vast nog meer van hem horen. 30 april kun je in ieder geval Jumpstylen met DJ Porny!

  I.O.S.
  Het is alweer tien jaar geleden dat de mannen van I.O.S. hoog in de hitlijsten stonden met Voltooid Verleden Tijd. Inmiddels hebben ze alweer hun vierde album – met de toepasselijke naam 4 - uitgebracht. En na mooie nummers als Hoe Het Voelt, Altijd Wel Iemand en Uit De Schaduw weten we allemaal hoe goed deze band is!

  XYP
  Na hun nummer 1 hit Body To Body heeft XYP zich in één keer op de kaart gezet. De band bestaande uit drie jongens en drie meisjes uit Nederland en Engeland heeft ook met hun tweede single Confessions weer een hit gescoord. De bandleden wonen met z’n allen in een huis in Amsterdam, dus het Museumplein is lekker dichtbij!

  Krezip
  Krezip heeft het Museumplein al vaker onveilig gemaakt tijdens Koninginnedag, en ook dit jaar zijn ze weer van de partij. Het nieuwe album van de band genaamd Plug It In is bijna af - het komt in mei uit -, dus wie weet laten ze ook wel wat nieuw werk horen!

  Nick & Simon
  De twee zijn bekend geworden als vrienden van Jan Smit, maar Nick & Simon hebben inmiddels bewezen dat ze ook prima op eigen benen kunnen staan. De twee vrienden crossen naar alle uithoeken van het land om op te treden en ook het Museumplein slaan ze 30 april niet over.

  Lange Frans en Baas B
  Vorig jaar waren Lange Frans en Baas B al op het Museumplein, en dit jaar zijn zij weer van de partij! De mannen hebben een goed jaar achter de rug. Lange Frans is zelfs aan het schrijven en presenteren geslagen. Maar al hun lekkere nummers zijn we natuurlijk ook nog lang niet vergeten! Wat dacht je van bijvoorbeeld van Moppie, Het Land Van en Ik Wacht Al Zolang?!

  John Marks
  John Marks heeft al vele hits gescoord als producer, maar ook als DJ doet hij het goed. Zijn laatste single Insanity was zelfs een week lang te horen als Dancesmash op Radio 538. Heb jij wel zin om even goed uit je dak te gaan op de beats van John? Zorg dan dat je erbij bent op 30 april op het Museumplein, want John Marks is er ook!

  Milk Inc
  Milk Inc draait al een tijdje mee, en niet zonder succes. Sinds 1997 hebben de Belgische producers Regi Penxten en Philip Vandueren, hits gescoord met Land Of The Living, Never Again en Walk On Water. Deze nummers waren niet alleen in thuisland België grote hits, ook de rest van Europa werd helemaal fan van Milk Inc.

  The Partysquad
  Brainpower, Dicecream, Ali B, Gio; zomaar wat namen waar The Partysquad samen mee heeft gewerkt. Ze braken door met Wat Wil Je Doen, de titeltrack van de succesvolle speelfilm Het Schnitzelparadijs. En nog steeds komen we DJ Jerry en MC Ruben in de hitlijsten tegen. Dit keer met de track Non Stop, samen met Brainpower.

  Jaymen
  Helemaal uit je dance-dak met Jaymen! Jaymen is de artiestennaam van de Nederlandse Nik, een DJ sinds enkele jaren op feesten draait. Hij scoorde een dikke hit met Ooh La Lishious, dat lekkere nummer met dat herkenbare refrein van The Wiseguys eind jaren negentig!

  Yes-R
  Yesser Roshdi ken je als Yes-R, ex-lid van D-men en natuurlijk als de neef van Ali B. Hij scoort goed als rapper, maar houdt er ook een goedlopende acteercarrière op na. Zo speelde hij een rol in de film ’n Beetje Verliefd. Met de gelijknamige track kwam hij ook nog eens hoog in de hitlijsten! Benieuwd hoe hij klinkt? Kom naar het Museumplein!

  DJ Jean
  “I’ve got the skills”, riep DJ Jean ooit in een interview. En de DJ heeft zeker de skills, want hij heeft aardig wat hits gescoord de afgelopen jaren! Every Single Day, Feel It en Lift Me Up scoorden goed en zijn track The Launch behaalde zelfs de nummer 1 positie.

  Gebroeders Ko
  Helemaal los met de Gebroeders Ko! Het feestduo bestaande uit de broers Ton en Gerard Koopmans komen de boel helemaal op z’n kop zetten tijdens Koninginnedag. Wat wie kan hun carnavalsklappers Wij Doen Het Licht Wel Uit en – niet te vergeten – Toeter Op Mijn Waterscooter nou niet meezingen?!

  Brace
  Het is even stil geweest rondom Brace, maar daar gaat 30 april zeker verandering in komen! Ook hij is er namelijk bij op het Museumplein tijdens Koninginnedag. Natuurlijk kennen we allemaal de singles Ik ben je zat, en Moppie, maar Brace heeft ook twee nieuwe singles uitgebracht genaamd Vijand en Pomp Je Booty. Wie weet hoor jij ze voorbij komen op het Museumplein!

  Het Feestteam
  De naam zegt al genoeg; met het Feestteam gaat het dak er zeker weten vanaf! Het Feestteam bestaande uit Stan van den Dobbelsteen en Peter Barendregt, is zelfs bekroond met de titel ‘Beste Feestact van Nederland’. Dat wordt 30 april dus meezingen uit volle borst en feesten maar!

  En er komt nog meer!
 • Bureaublad pictogrammen

  Zo na een paar dagen klooien is het dan zover, mijn tooltje om bureaublad pictogrammen als lijst, details, tegels of pictogrammen weer te geven is af! Download het programma gratis via Deze Link

Pagina 5 van 40, totaal 238 artikelen