Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • Januari, 2007
 • Nieuwjaarsdag

  Vandaag is 't 1 januari dus nieuwjaarsdag, rond een uurtje of 2 ben ik naar 't station gebracht door de vader van Jeroen, ik ben met de trein naar huis gegaan waar ik rond 4 uur "zou" moeten zijn maar dat was niet het geval... ik kom aan op Utrecht CS waar een omroep bericht verteld dat er tussen Utrecht en 1 of andere plaats geen treinverkeer mogelijk is door een ongeluk ik denk ach dat is niet den bosch dus 't zal wel... tot de rest kwam "reizigers voor den bosch en verder worden aangeraden om te reizen via Arnhem" dus ik naar 't loket ff gevraagd hoe en waar de trein in Arnhem kwam terug naar DB, ik naar spoor 14 want daar zou de trein naar Arnhem komen, maar er kwam niks en 'n omroep bericht wel:P "De intercity naar Arnhem van .. vertrekt over enkele minuten van spoor: 11" dus iedereen naar spoor 11;) in Arnhem aangekomen rond uurtje of 4, kon ik wachten tot half 5 (gelukkig stond de trein er al) tot 16:28 want dan zouden we vertrekken dat gebeurde gelukkig ook, toen ik om half 6 in DB was zijn we naar Opa en Oma gegaan om ff gelukkignieuwjaar te wensen en je kent 't wel, daarna naar huis want ik had de hele dag ook nog niks gegeten.

  Voor de rest is er nie veel bijz. gebeurd, 't was erg gezellig bij Jeroen dat afgelopen dagen in iedergeval!!
 • Gelukkig 2007!

  En dan is het zover, 2007!!!! allemaal een heel gelukkig nieuwjaar!

  Zo en voor het dan zover was heb ik hier bij Jeroen in Apeldoorn nog ff wat gemsnt, gemailt en gedaan en natuurlijk naar Radio538 geluisterd.

  Rond een uur of wast zal 't zijn geweest.. 11 's avonds kreeg ik nog een wat nouja minder mailtje binnen, de ouddirecteur die ik in de 1ste klas als directeur had op de middelbare school is overleden, dit ontving ik in een extra editie van de brandmelder (E-Zine) (dat is dus de digitale nieuwsbrief), nou mocht ik de man niet echt (en dat is dan zacht uitgedrukt), maar ik schrok er wel een beetje van, ik had namelijk een leuke oudjaarsspecial verwacht maarja dan krijg je zoiets, hij was trouwens op de 29ste overleden gelukkig niet op oudjaardsdag dat komt ook zo lullig anders...

  Na het dan 0:00 geweest was heb ik ff naar m'n ouders gebelt en opa en oma en uiteraard hebben we 't hier gevierd.

  Ook heb ik met VoipBuster (een online telefoonprogrammatje) een nieuwjaarssmsje klaargezet eergisteren alleen die zijn nog niet binnen;)

  In iedergeval nogmaals een goed 2007!
 • December, 2006
 • "Start"

  Zo dan maar is een eerste logje!

  Vanmorge ff radio 538 aan en op 't nieuws was te horen dat sadam is opgehangen, netjes dat werd ook wel een keer tijd... alleen jammer dat er nu wel anderen weer problemen gaan lopen maken!, nouja ophangen.. ze hadden hem net zo moeten behandelen als hij toen bij die mensen deed, maar genoeg nu over dit onderwerp.

  Rond een uurtje of 2 ben ik met de trein naar Apeldoorn gegaan, naar Jeroen om oud en nieuw te vieren, maandag 1 januari 2007 ga ik weer terug naar Den Bosch, nu kun je je natuurlijk afvragen waarom ik dan niet oud en nieuw bij mijn ouders ga houden, dit omdat ik vorig jaar ook naar Jeroen ben geweest en ditjaar gaan mijn ouders naar kennissen en Jeroen vroeg of ik weer bij hem kwam dus waarom ook niet...
  Vorig jaar was ik ook naar Sevinç gegaan nadat ik bij Jeroen ben geweest, dit wilde ik ditjaar ook wel alleen Sevinç die moet stage lopen op 2 januari en nog wat dagen, dus ga ik maandag gewoon naar huis.

  's avonds heb ik wat ge-msn't en ff de weblog geüpdate, er was namelijk een update van het weblogpakket beschikbaar dat ik gebruik.

  Nu ga ik zo slapen en morgen is het tijd voor de euroknallers (het vuurwerk dus)...
 • Nieuwe weblog

  Vandaag heb ik ff flink gewerkt aan de weblog, de weblog heeft nu "ongeveer" de zelfde lay-out als de website, er zijn nog wat kleine foutjes die moeten worden hersteld maar dat zal ik allemaal nog oplossen.

  Op deze weblog zal ik zo af en toe als er iets boeiends gebeurd wat posten.

  Veel lees plezier, enne vergeet niet te reageren;)

Pagina 40 van 40, totaal 238 artikelen