Leon Meijer's persoonlijke weblog

 • December, 2013
 • Overzichtsblog 2013

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2013/2014. Wat was 2013 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier

  Januari was de maand van de Upgrades waarvan de Downgrades in het zelfde jaar plaatsvonden... "je had het kunnen weten" tsja als je naar 2 jaar verkering nogsteeds om een beetje "L O V E" moet smeken wat voor een relatie heb je dan?

  Natuurlijk was ik ook jarig op de 15de van januari, veel spullen gehad i.v.m. het samenwonen!

  Ook was er de laatste uitzending van hitradio Enterprise103.com, had wel verwacht dat Beppie het radio maken niet kon missen en weer terug zou komen maar nu bijna een jaar later is daar nog niks van te zien, zou leuk zijn maar anders "jammer joh".

  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier

  Februari was zo'n maand met veel sneeuw. En niet te vergeten de carnaval, al was die wel een beetje minder ditjaar, who knows what's next year?

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier

  In maart was de allereerste Philips HUE Dev Con! Een geweldige dag met allemaal geekjes praten over Philips HUE's API's SDK's en prizes (geloof alleen dat niet iedereen even blij was met die lampjes van Philips)...

  We zijn ook nog gaan karten in maart; Malou ik en Jannike.

  April

  Bekijk alle blogs van april hier

  1 april kikker in je bil!

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier

  In mei leggen alle vogels een ei, nou ik niet :-P

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier

  Het is een nacht! ... in juni was Groots met een zachte G van Guusje! Malou ging niet mee want die was boos ofzo en die kon zich daar niet overheen zetten, maarja dat mag de pret niet drukken was een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar, was ook lekker weer ook geen vuiltje aan de lucht!

  En voor de Geeks onder ons, eindelijk de code achter het stroboscoop effect min of meer voor 10% achterhaald. Nu kunnen die Philips lampen razendsnel flitsen net als een stroboscoop.

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier

  Hier begon de ellende, de ellende die tot Downgrades van de Upgrades leide, het begon met onze vakantie naar Franksrijk,, "dies toen niet doorgegaan" balen maarja toch een lekkere hete zomervakantie gehad!

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier

  Augustus, all good things come to an end, maar dat gold niet voor Lowlands! Lowlands was misschien ditjaar de meest rare editie tot nu toe maar misschien ook wel de meest vette? Gewoon met iemand die ik helemaal niet kende (en zij mij ook niet) naar Lowlands! Wendy, we had a great time! En als het aan mij ligt LL2014 YOU HAVE A GO! En natuurlijk, van mij mag Malou ook best weer mee,,,

  September

  Bekijk alle blogs van september hier

  Downgrades in progress...
  LMeijer.nl's 7de verjaardag alweer!

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier

  Downgrades done, Malou was jarig maar heb haar cadeau (de DVD box van Kinderen geen bezwaar) teruggebracht want ze wilde d'r cadeau niet in ontvangst nemen, "dan niet joh"...

  November

  Bekijk alle blogs van november hier

  Niet zoveel te lezen hier!

  December

  Bekijk alle blogs van december hier

  December is toch wel altijd de maand van het vreten! hmmmz 2x met Utrecht en natuurlijk met kerst met de familie!

  Natuurlijk ook weer 2 weekjes kerstvakantie (eigenlijk 2,5 maar er zitten 2 werkdagen tussen) kerstkaarten doen we niet meer aan ditjaar en voor de rest van Malou hoor ik ook niet veel, alloewel 1 dingetje dan.

  Nu is het tijd om het jaar af te sluiten! See ya all next year!

  Zet ff dat liedje aan van Passenger - Wrong Direction :-)
 • Bitcoin, Bitcoins, BTC

  Ja mensen, meer dan half Nederland ziet er geen toekomst in, de Bitcoin!

  Nou ik zie er wel degelijk wat in en heb daarom bitcoin mining hardware aangeschaft en ook maar wat Bitcoin advertenties aan de site toegevoegd (HTML blokje staat rechts).

  Er zijn vele sites die uitleggen wat het is en hoe het werkt en wat je ermee kan! Voor de gene die interesse hebben of denken dat je er alleen maar drugs mee kan kopen check BitcoinSpot!

  Bloomberg, een Amerikaans TV programma heeft ook de 12 days of bitcoin gedaan, best interessante filmpjes ook om te bekijken.

  0001111101010111111111110101011100010101111
 • 2013 Kerstlunch op het werk

  Vandaag heb ik tussen de middag lekker gelunched bij de ServiceDesk / TLO (TweedeLijnsOndersteuning).

  Elk jaar hebben ze daar een kerstlunch en omdat ik ook bij TLO hoor was ik ook welkom, en dat laat ik me geen 2x zeggen!

  Het was erg gezellig en er was genoeg te eten, iedereen maakt altijd iets en neemt dat mee (niet iedereen, maar een aantal wel).

  Heb voor het eerst eens ganzenborst op, is een aanrader hoor! Een collega had alleen de kogel gevonden (someone who is not me had 'm zelf geschoten :-)).

  Fototje

  Het bedrijf zelf heeft al 2 jaar geen kerstontbijt meer, geen chocoletter meer met sinterklaas en het kertpakket gaa volgend jaar ook in prijs omlaag, Bezuinigingen XXXL maar Lekker Belangrijk het was gezellig en that's what counts toch!
 • Uit eten met Automatisering Utrecht

  ---> Je ging toch niet meer mee????

  Klopt! Ik ging inderdaad niet meer mee na het succes van het bedrijfsuitje van m'n werk van vorig jaar, stelletje ... beetje de kroeg in gaan terwijl dat helemaal niet de bedoeling is en dan zijken als ik naar een ander groepje wil, maar fijn...

  Ditjaar zou het uitje ook in oktober zijn, dus jaja had ik netjes een verlofaanvraag gedaan om die dag lekker vrij te zijn als hun met z'n alle de kroeg weer induiken of iets dergelijks :-P.
  Maar ivm reorganisatie gedoetjes was het uitje verschoven naar december van ditjaar en, voor het eerst in lange tijd, mochten de "externe" (inhuur) collega's ook mee (die zijn niet in dienst van Automatisering Utrecht maar worden ingehuurd) en daar zitten veel aardige mensen tussen!

  De bedoeling was uiteten en daarna 'feesten' tot 22:30u, en een aantal mensen van TLO (TweedeLijnsOndersteuning) gingen ook mee, en die zijn ook heel gezellig dus had ik besloten om toch mee te gaan.

  Na 17:00 ben ik met Youri meegereden naar De Lantaern in Nieuwegein (ja 't klinkt als een bejaardenhuis maar is het niet hoor :-P) en daar hebben we eerst ff wat gedronken met een borrelhapje en daarna gegeten van het bufet, eten was erg lekker er was vanalles, dus heb ik ook vanalles op (reist, salade, friet eh nogiets en nogiets ja weet al die namen niet).

  En na het eten kon je Hollandsche Spelletjes doen (sjoelen, ringwerpen eh nog iets met 2 van die stokken en een balletje wat er niet tussenuit mag vallen) en natuurlijk was er muziek! Dus na een paar biertjes beetje dansen en lol maken, wat mij wel opviel was dat alle mensen rond mijn leeftijd al vroeg(er) wegwaren en dat al de wat ouderen (40+) er nog wel waren, achja er was alcohol te krijgen dus who cares en er zitten aardige mensen tussen dus was wel gezellig.

  Om 22:00u ben ik weer opgehaald en naar huis gegaan, stelletje idioten doen ze na 22:00u het licht ook nog uit op de snelweg, daar mogen ze wel is wat tegen doen want je ziet echt NIKS! hihi.

  Owja ook nog een cadeautje/kleinigheidje gekregen.

  Was een geslaagde avond, volgend jaar ga ik uiteraard weer gewoon verlof aanvragen, tenzij...
 • September, 2013
 • LMeijer.nl 7 jaar!

  Jajajajaaa bijna 10 jaar! Maar in iedergeval nu 7 jaar, LMeijer.nl. De laatste tijd gebeurd er niet veel hier op de blog maar heb ook niet mega interessante dingen te melden maarja dat is zeker geen reden om ermee te stoppen.

  Wel ben ik bezig met Philips HUE overal aan te hangen, bezoekersaantallen, pageviews, berichtjes en zelfs het Openbaar Vervoer in Den Bosch is gekoppeld via LMeijer.nl aan deze leuke Philips lampjes!

  Misschien ooit een keer nadenken over een ander design maar ik ben geen designer dus dat kan nog wel ff een paar jaar wachten, de site loopt vast niet weg hihi.

  Nou op naar de 8 jaar!
 • Augustus, 2013
 • LowLands 2013

  Lowlands 2013!

  Oke, deze editie van Lowlands 2013 is toch wel de raarste in mijn korte Lowlands geschiedenis (dit was de 3de keer).

  Ik zou met Malou gaan, maar omdat het tussen haar en mij al niet lekker loopt en we een week voor LL een soort van ruzie kregen wilde ik haar niet meer meehebben. Nouja, niet zonder een excuses maar dat kon er niet vanaf en/of ze had al geen zin meer (tsja niet iedereen doet iets voor een ander en voor zichzelf) en dus had ik keen aantal opties;

  Alleen naar Lowlands?
  Met iemand samen naar Lowlands die ik ken?
  Met een totaal onbekende naar Lowlands?
  Niet naar Lowlands?

  Natuurlijk, de eerste sowiso, niet gaan is dus eigenlijk geen optie. Maar leuker is met iemand samen en ik had dus nog een kaartje over want wat ik begreep was dat Malou sowiso niet wilde gaan, dus... een post op Facebook wie wil er mee naar LL2013 en wat ge-sms...

  Dave reageerde op de FB post dat hij wel mee wilde maar dat alleen zaterdag zou kunnen, nou zijn er geen dagkaarten dus dan zou ik alsnog 2 dagen alleen daar zijn maar,,, why not? Later liet hij weten toch niet te kunnen dus the search kept going on...

  12 augustus 2013 ondertussen op Facebook...

  Ik had Dian (die ook in 2006 mee was naar Rusland) geholpen met wat digitale dingetjes en die wilde mij daar graag voor bedanken maar ik wist ook niet precies hoe want was toch een kleine moeite... Dus eh “Ik zoek nog iemand voor Lowlands :-P”
  Waarop zei antwoorde...
  “Ow, ik weet wel iemand”

  Een paar minuten later...

  Wendy Breeman was wel geinteresseerd om mee te gaan naar Lowlands dus FB gegevens uitgewisseld en om 01:30 begonnen we te praten over Lowlands, ik heb haar uitgelegd waarom ik dan nog een kaartje overhad en dat ik er niks voor hoef te hebben als zij het ziet zitten om mee te gaan naar Lowlands 2013!

  Enthousiast dat ze was, meteen van die, die, die en die wil ik zien tralala :-P Dat ging goed!

  Of ik het niet erg vond dat ze zaterdagavond naar een verjaardag moest? Neu lekker belangrijk, als je mee wil vind ik het allang goed :-P.

  Ze zou er nog even over nadenken maar een dag later was het eigenlijk al gefixed, we zouden samen naar Lowlands 2013 gaan! Dus, plannen, shoppen, overleggen, inpakken en ... wegwezen!

  Allebei een lijstje gemaakt met drank en eten die we zouden halen, blokkenschema’s gemaakt en geprint (= gepersonaliseerde versie van het tijdschema van optredens).

  Wel moest ik ook nog een tent hebben want de tent van Malou had z’n beste tijd gehad en ook niet echt waterdicht, maar nergens een fatsoendelijke tent te krijgen, alleen via internet, zelfs bij V&D stond “Niet af te halen bij vestiging” - waardeloos dus.
  Dus toch maar online? Ja marktplaats :-P De volgende dag nog (2 dagen voor Lowlands) kon ik een tent ophalen in Utrecht (aangezien ik daar werk was dat 10 minuten omrijden) dus tent ook gefixed. Ready 2 GO? Yes!

  15 augustus 2013

  Allebei moesten we ongeveer 1,35 uur reizen naar station Lelystad (ditjaar geen ’t Harde), dus rond half 4 afgesproken om de spitsbeperking van NS tegen te gaan, ik kwam 10 min later aan dus ze stond al te wachten op het station, ff snel hoi en hup naar de pendelbus naar het festivalterrein!

  In 2012 en 2011 stond er voor de ingang een mega rij waar je uren in stond te wachten tot je het polsbandje om je arm krijgt maar nu stond er bijna NIKS, echt we hoefden maar kort te wachten, mooie polsbandje erom, krantje, programmaboekje en Lowlands vuilniszak en ehm... massa’s mensen achter de ingang ditkeer :-P.

  Voorgaande jaren stonden Malou en ik op de camping na de ingang linksaf en dan een eindje rechtdoor, rechts, links en dan rechts vlakbij het badhuis, maar Wendy wilde graag dichterbij het festivalterrein staan en stond normaal op camping 2, was het voordeel heeft dat je super dichtbij de festivalingang zit (de festivalingang scheid het festivalterrein van het 24 uurs gebied en de campings, dit is ook waar je polsbandje gechecked wordt).

  Maar er stond dus een mega rij voor “de brug” dus stukje bij beetje kwamen we verder maar het was echt een hell of a job om die spullen over die brug te krijgen! Pfff waren we best moe van!

  Na het vinden van een plekje op camping 2 tegenover de Koffiekeet naast het badhuis aan de weg (lekker makkelijk terugvinden :-P) zijn we in het 24 uurs gebied gaan eten en daarna ff in de 24 uurs tent geweest.

  16 augustus 2013

  Vrijdags barste het festival los, heerlijk dat “welcome home” gevoel zodra we het festivalterrein opliepen!

  Op de vrijdagplanning stond:

  Theme park, Bullet for my valintine, Vilagers, Band of horses, De jeugd van tegenwoordig, Slayer, Nine inch nails en wat van de late night dj’s.

  Bij de jeugd van tegenwoordig was er een klein beetje regen maar we wilde die wel zien, alleen de Alpha tent puilde zo erg uit dat je er gewoon zelfs je armen niet kon bewegen zo vast stond het! Dus helaas waren we daar snel weg, savonds was Slayer, niet mijn band, dat geschreeuw neu thx maar ik zou wel mee gaan en we zouden er maar 50% zijn en de rest naar Nine inch nails gaan maar de Lowlands 2013 generatie had zich bedacht kom we gaan is lekker beuken in de tent waardoor iedereen doorelkaar (nou bijna) vloog dus we waren elkaar toen kwijt geraakt, en het mobiele netwerk zat zo dicht dat we elkaar niet konden bereiken en ik 1 van haar 2 nummers verkeerd in m’n telefoon had gezet dus heb ik eerst gewacht aan de rand van de Grolsch tent en daarna bij de Alpha tent waar nine inch nails kwam maar niks... Het was al later op de avond en begon ook nog eens te regenen dus ben ik maar naar de camping gegaan waar we elkaar daarna weer gevonden hadden.

  Ook ditjaar stond de greenpeache hijskraan er weer, daar kon je aan gaan hangen en dan een soort “boortoren” uit het water vissen, daar heeft Wendy nog aangehangen maar om allebei aan de beurt te komen hadden we geen tijd ivm de planning dus uiteindelijk ben ik niet geweest maar wieweet in 2014?

  Wendy voelde zich alleen een beetje ziek en is savonds opgehaald door haar vader om later terug te komen na de verjaardag die ze ook nog had zodat we nog een goede festivaldag zouden hebben, ik heb haar ff via de bypass route naar de get & ride gebracht en zo werd het...

  17 augustus 2013

  Op de planning The opposites, The lumineers, Imagine dragons, The veils en the Editors.

  Toen ik ff wat zat te eten raakte ik aan de praat met een groepje mensen en daarmee ben ik oa naar the editors geweest, dat is wel fijn aan Lowlands, je legt heel makkelijk contact en niks is te gek!

  18 augustus 2013

  Eerst even naar het festivalterrein, beetje impressiefoto’s maken van het terrein en daarna weer met Wendy het festival afmaken!

  Op de zondagse planning stonden oa Fall out boy, Franz ferdinant, The knife, Nick cave the bad seeds en savonds laat Superstijl en 90’s alternative.

  Tijdens de 90’s alternative weer een groepje mensen ontmoet, nog een lache groen lampje gekregen die je om je vinger kan doen als soort ring, leuk als je er meer van hebt, voor feestjes en uiteraard festivals :-P.

  19 augustus 2013

  Op maandag besef je je weer dat het festival voorbij is, wat gaat dat snel, veels te snel! Spullen pakken en wegwezen weer naar huis!

  Was it good, or was it good?

  Ja goed was het zeker! Toch wel appart om met een wildvreemde naar een 3 daags festival te gaan :-P maarja 2013 moet alles kunnen en ik vond het gezellig ;-).

  bedankt

  Ik wil Dian bedanken voor het mega snel vinden van een razendenthousiaste Lowlander en Wendy voor het mee gaan met een “vreemde” (me) naar Lowlands 2013!

  Really cool!

  2014

  Eerst dacht ik 2014 misschien maar niet, maar eigenlijk heb ik stiekem toch weer zin om volgend jaar weer te gaan!

  Met wie? I don’t care, met een leuk iemand of meerdere leuke iemanden, misschien Malou als die weer normaal kan doen :-P nouja als ‘we’ weer normaal kunnen doen :-P.

  Hier vind je een aantal foto's van LL2013

Pagina 3 van 40, totaal 238 artikelen