Leon Meijer's persoonlijke weblog

Halloween 2010

Halloween 2010

Op 01 november 2009 schreef Leon Meijer: het zelfde als op...
Op 31 oktober 2008 schreef Leon Meijer:Het enige nadeel was het smerige weer constant regen, motregen of een flinke bui, maar ondanks dat hebben we een gezellige dag gehad! Volgend jaar weer?


Dus, het komt er eigenlijk gewoon op neer dat ik ook in 2010 weer naar Halloween ben geweest in Walibi World te Biddinghuizen!

Zo'n 2 jaar geleden was ik met Malou en Marko gegaan, vorig jaar met Joyce, Laura en Delano en ditjaar met Malou!

We zijn het weekend vrijdag begonnen in Tiel rond 3 uur, met de trein naar Ermelo onderweg in Utrecht nog maar even een broodje gehaald en daarna door naar ErmeloCity nog ff wat boodschappen gedaan voor eten en een kratje bier want dat was ook alweer op. Savonds zijn we bij de Twins geweest was weer gezellig maar toch was het er weer heel rustig, we kwamen wel wat "bekenden" (tussen aanhalingstekens:P) tegen... Rond half 3 waren we weer terug bij mij thuis en zijn we gaan slapen.

Zaterdag de 30ste zijn we smiddags met de trein naar Harderwijk gegaan, want om nou al om 10 uur in het park te zijn is ook zo wat he... Eigenlijk wilde we zondag gaan (ivm de klok, dan is het eerder donker namelijk) maar dat zat er door omstandigheden even niet in ditjaar (die rotklok hoeven ze van mij niet te verzetten maargoed :-P).

In Harderwijk moesten we op het busje wachten naar Walibi, het leek vrij rustig bij Harderwijk... De man die de kaartjes controleerde snapte niet wat een OV begeleiderskaart was ofzo hij vond 't maar vaag maargoed we mochten gelukkig instappen maar een zitplek was er niet meer, alsof er al mensen in de bus zaten. We zijn maar op de grond bij de deur gaan zitten. Bij een tussenhalte moesten er nog meer mensen bijgepropt worden dat paste nauwelijks maar 't ging er allemaal in :-P.

In het park aangekomen eerst maaris zo'n pas gehaald voor de uitgang, ditjaar was het een rood bandje met de datum d'r op, eigenlijk veel handiger dan zo'n papiertje, je doet 't om je arm en klaar :-).

We zijn eerst maar in de superman gegaan die was 't dichtst bij de ingang daarna even wat rondgelopen, en ja ditjaar was de fontein vlakbij de ingang net als 2 jaar geleden (vorig jaar niet namelijk) wel weer "rood", en ditkeer zal ik de foto's wel even online knallen, niet dat het er veel zijn maar 't gaat om het idee tog!

We hebben heel wat achtbanen gehad, de mouse, spaceshot, el condor, crazy river (boomstammen), goliath, houte achtbaantje en nog wat dingentjes.
Bij de goliath stond een rij!!! pffff tot in het park, wij zijn achteraan aangesloten - in de rij bij de uitgang en waren dus na 3 rondjes aan de beurt :-P.

Savonds na 18:00u begon het halloween gedeelte, mensen die verkleed als bijv. Bassie (zie foto's) verkleed rondlopen met kettingzagen, scheppen e.d. om mensen bang te maken, erg leuk!

Eerst maar ff eten, het was namelijk nog niet donker genoeg :-P we hadden bij zo'n restourantje een bord patat gegeten, een aanrader want bij die "tentjes" in het park is de friet veel minder lekker en krijg je minder ;-).

Daarna maaris het eerste spookhuis opgezocht; Alice in HORRORland, deze heb ik de voorgaande jaren ook bezocht er was weer geur en van dat 3D geneuzel, ook zo'n brug waar mensen die goed zijn blijkbaar op omvallen, daar had ik weinig last van eigenlijk, was een soot "vortex-brug" zo noemde de begeleider het. Dit spookhuis had ook ditjaar weer geur; (natte hond, dode konijnen en nog iets wat ik ff niet meer weet) - gedverdemme dus :-P.

En eigenlijk leek het ons nu wel leuk om die andere spookhuizen ook te vinden want voorgaande jaren was dat niet helemaal gelukt, dus eerst maar is uitzoeken hoe ze uberhaubt heten :p "The Vila" was er een die zijn we gaan zoeken en hebben we ook gevonden, bij de RIP ingang even gevraagd om begeleiding (scheelt o.a. wachten en je krijgt er ook nogis uitleg bij wat er te zien is!) in The Vila zag je film scenes en nog meer "enge" dingen, hij was maar erg kort en eigenlijk ook het minst leuk vonden wij.

Dan was er nog "Club Roxy" die hebben we ook gevonden rond half 10, hier moesten we een tijdje wachten bij de RIP (VIP) ingang maar uiteindelijk kwam er een figuur verkleed als Bassie (van Adriaan maar die haddie thuis gelaten :-P) eerst maar ff op de foto met bassie, daarna heeft hij ons meegenomen naar binnen, eerst even de wachtrij laten zijn, de mensen daar stonden kregen muziek en een soort optreden te zien, hier hadden we ff staan kijken, daarna de spookkroeg/club zelf in;) hier was allerlei viezigheid te zien als mensen die open waren gesneden, hangende lijken en nog meer van dat soort gruwelijks :-P.

Na in Club Roxy te zijn geweest gaf het klokje al 21:40 aan en dus nog maar 30 minuten en dan gaat de één na laatste bus naar station Harderwijk, maar wij wilde nog ff een achtbaan in, dus naar de goliath dan maar natuurlijk helemaal aan de andere kant van het park, nouja moet maar :-P. Daar waren we weg rond 21:50u en dus 20 minuten om van daar naar het busje te komen, om 7 minuten over 10 waren we daar na wat snel lopen tussen mensen massas door:P De bus was er nog niet, en de trugweg snapte de chauffeur wel wat een begeleiderskaart was dus beterrr. Daarna met de bus dus terug naar het station en met het treintje weer naar Ermelo.

Die avond nog even de commedy Kinderen geen Bezwaar teruggekeken via uitzending gemist en tog weer rond half 3 gaan slapen.

Zondag er om half 3 weer uit -1 uur is half 2. We wilden ergens gaan zwemmen in Amersfoort of Apeldoorn maar het zwembad wat wij zochten zou in Amersfoort zijn maar als je een zwembad zoekt in Amersfoort via internet... dan is het net alsof Amersfoort nog geen internet heeft, echt geen bal te vinden!! Nou dan maar naar het zwembadje in Ermelo geweest, daar hou je het tog niet zo lang uit maar was wel weer ff leuk, van het glijbaantje af geweest en buiten gezwommen enzo...

Savonds om het weekend af te sluiten even uit eten geweest en daarna weer met de trein naar Tiel terug.

Owja, als Hollander moet je ook wat over het weer schrijven he... nou zaterdag smorgens beetje motregen gehad, maar in walibi eigenlijk pracht weer gehad, niet te koud, eigenlijk geen regen dus mooi, zelfs nog wat zon gezien;).

Halloween 2011??? We zullen zien;)

Gassen in Assen 2010 wordt 'm ditjaar in iedergeval niet!
7 November het feestje-voor-familie van Malou en haar moeders verjaardagen, en in het weekend van de 20ste nog maar een soort vakantie weekendje en dan komt sinterklaas er alweer aan geloof ik, en Karel moet ook nog ergens jarig zijn in November ergens rond de 10de dacht ik...

Fototjes
En dan hier nog wat van die foto's...

Voorgaande jaren
Halloween 2009
Halloween 2008

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.