Leon Meijer's persoonlijke weblog

Halloween 2008

Afgelopen zondag ben ik met Marko en Malou naar Walibiworld geweest, daar was voor de laatste dag het thema halloween.

We zijn rond 12 uur met de trein naar Harderwijk gegaan en daarna met de bus naar het park (en dat alles geheel gratis...).

We hadden een gehandicapte pas waardoor we via de uitgang alle atracties in konden, dat is erg handig want dan hoef je geen 3 kwartier in een wachtrij te staan. We hebben alle achtbanen zo'n beetje gehad;) 's avonds begon halloween, allerlei enge wezens die rondliepen en met nep kettingzagen en scheppen mensen lieten schrikken. We wilden ook nog in een spookhuis maar die konden we niet vinden.. we hebben 't hele park gehad geloof ik:P maar geen spookhuis te bekennen, uiteindelijk maar gevraagd en iemand van het park heeft ons er naartoe gebracht. Daar aangekomen vonden ze het niet verstandig dat wij als visueel gehandicapten alleen naar binnen gingen dus vroegen ze of er iemand mee kon en wat wij wilden via de RIP (vip) ingang of de normale ingang, we vroegen wat voor hun het makkelijkst was en dat was de RIP ingang dus we zijn daarheen gebracht en zo het spookhuis ingegaan. Binnen waren allerlei enge en smerige dingen:P zakken met lijken, wezens die je bang probeerde te maken, flitsend licht en nog veel meer!
Hierna zijn we nog 1x in de SuperMan gegaan en daarna naar huis weer met bus en trein.

Het enige nadeel was het smerige weer :-( constant regen, motregen of een flinke bui, maar ondanks dat hebben we een gezellige dag gehad! Volgend jaar weer?

2 Reacties

Lineair

  • malou  
    heey leon
    walibi was erg leuk !!!!
    (deze reaktie wel op je blog zetten he niet verwijderen ofzo he) :-P
    marko en ik hebben al zeker erg zin in vanavond!!!!
    walibi volgend jaar weer? :-D
    MENSEN LUISTER VANAVOND NAAR DE RADIO !!!!
    groetjes marko en malou en marko geeft leon een groote knuffel

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.