Leon Meijer's persoonlijke weblog

Halloween 2009

Op 31 oktober 2008 schreef Leon Meijer:Het enige nadeel was het smerige weer constant regen, motregen of een flinke bui, maar ondanks dat hebben we een gezellige dag gehad! Volgend jaar weer?

En ook ditjaar ben ik weer bij het Halloween feest geweest in Walibi World! Deze keer ben ik met Joyce (XD), Delano en Laura geweest van TNO.

Rond 11 uur waren hun bij mij en zijn we eerst naar Bakker Bart geweest om wat te eten, daarna zijn we met de trein naar Harderwijk gegaan en daar hebben we op de bus staan wachten, we mochten zo instappen omdat we toch een OV en begeleiderskaarten hadden.

Rond half 1 waren we in het park, we hebben een kluisje gehuurd en daarna zijn we het park ingegaan, uiteraard in zo'n beetje alle achtbanen geweest!

Savonds hebben we wat gegeten daar en zijn we in het donker nog in wat achtbanen geweest. Ook zijn we in een spookhuis geweest onder begeleiding, we gingen via de RIP ingang het spookhuis binnen, dit jaar was het een "3D" spookhuis met allerlei geluidseffecten en zelfs met geur (getverdemme:P) en allemaal enge dingen zoals handen die ineens uit een muur komen en iemands gezicht grijpen:P

Na het spookhuis zijn we nog ff wat rond gaan lopen en in een achtbaantje geweest en daarna weer op huis aan gegaan, hebben bij Joyce nog wat gedronken en nagepraat. Het was een erg gezellig dagje uit met een aantal TNO-ers!

Wieweet volgend jaar weer;) owja, ditjaar hadden we nog mooi weer ook! Gelukkig zijn we niet vandaag gegaan!

1 Reactie

Lineair

 • XD  
  Ja bakkertje Bart heeft een wereld vol lekkers en daar hebben we heerlijk genoten. Ze hebben daar heerlijke supersaucijzenbroodjes, hé Leon? Vooral als ze koud zijn geworden in de bus enzo, hahahaha.

  Het is heel handig dat je er kluisjes kunt huren voor al je bagage, al was dat niet meer dan krentenbollen en 16 blikjes fernandez.

  We hadden alleen na de eerste 2 rondjes El Rio Grande en El Condor al zin in koffie!

  Gelukkig hebben we geen lange queue gehad in Walibi, lang leve de geleidekaarten. Dat is een uitkomst zeg! Daardoor hebben veel meer kunnen zien.

  Alice in Horrorland was geweldig mooi!!! Gewoon het mooiste en leukste en de schrik momenten zijn gewoon geniaal!!!!!!! Vooral die kerel met die kettingzaag heeft me de stuipen op het lijf gejaagd! Het was heel fijn dat we het privilege hadden om door de VIP ingang naar binnen te mogen en dat we een persoonlijke gids hadden. Echt heel cool.

  Het was een dag om nooit te vergeten.

  Until next year!

  XD

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.