Leon Meijer's persoonlijke weblog

Eindhoven de gekste!

Afgelopen donderdag was ik al naar huis gegaan om dat de 19de mijn vader jarig was. We hebben het vrijdagavond gevierd, 't was erg gezellig en ook lekker laat geworden!

Zaterdag heb ik ff naar de pc van mijn zusje gekeken die had wat problemen en ben ik nog bij kennissen uit de straat geweest om de PC na te kijken maar die mag een herinstallatie gaan krijgen dat ga ik over 2 weken ff fixen. Verder heb ik Arnold (van Rusland) weeris gebeld en ook gevraag weeris wat af te spreken!! Hij wil wel een keer naar Ermelo komen dus heb wat datums van 'm doorgekregen en ik ga ff kijken of Marko, Dian en mijn lief kunnen op 1 van die dagen zodat we wat kunnen afspreken want dat lijkt me wel weer super!! (Arnold is iemand die ik heb leren kennen in Rusland op het Nash Dom kamp zie dit logje.

Verder ben ik zondag bij familie in Eindhoven geweest dat was ook erg gezellig. Onze hond Rakker was ook mee want dan kon hij spelen met Shinzo, de labrador van hun dat vond hij wel leuk:). We hebben gezellig bijgekletst en savonds hebben we daar gegeten, ze hadden lekkere champignonsaus gemaakt met sla en varkenshaas en gebakken aardappeltjes (echt een aanrader die saus, met echte champignons, beetje van dat bind spul, slagroom en een beetje konjac (ssst)). Rond een uur of half 9 gingen we weer terug naar Den Bosch want de taxi zou mij om 21:30 weer komen halen om naar Ermelo te gaan, stond er toch 13KM file op de A2 tussen Eindhoven en Utrecht, gelukkig konden we binnendoor rijden en toen we aankwamen stond de taxi al voor de deur dus kon gelijk mee naar Ermelo, 't was wel weer een gezellige boel!

Morgen weer werken en dan dinsdagmiddag training communicatie en woensdag en donderdag 2 verplichte schooldagen en zaterdag de 27ste open huis van Bartiméus!

5 Reacties

Lineair

  • Trudie Meijer  
    Hoi Leon, Het was inderdaad een gezellige boel dit afgelopen weekend! Moeten we vaker doen! Ik wil je er wel aan herinneren dat je zondag bij familie was en niet bij kennissen. De cognac in de champignonnesaus had ik ook wel geproefd en daar jij de meeste saus op had van iedereen zul jij er wel het meeste van gevoeld hebben.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.