Artikelen van Leon Meijer

 • Januari, 2014
 • Nieuwjaarsborrel in het nieuwe Stadskantoor van Utrecht

  Vandaag, donderdag 9 januari was de nieuwjaarsborrel van Utrecht in het nog niet afgebouwde stadskantoor van Utrecht (dat grote ding bij spoor 19a @Utrecht CS), 2000 man werden er naar binnen gepropt, 't leek net alsof je een tent op een festival binnen ging, hier en daar stonden barretjes en er was een "muur" waar je (kaas)qroquetten uit kon halen (gratis, duh). De nieuwe Utrechtse burgevader heeft een speech gehouden en er werd wat met touw gegooid ivm het nieuwe "samen zijn" in het nieuwe gebouw, iets met verbondenheid :-P.

  Verder was er genoeg te eten en drinken, broodjes en kroketten dus en bier, wijn en frisdrank.
  Zag er wel apart uit want het gebouw is nog helemaal niet af maar begint er goed uit te zien. Automatisering Utrecht neemt z'n intrek straks op de 20ste (ja twintigste) verdieping lekker hoog, kun je zien of je trein eraan komt en dan naar beneden vliegen hihi.

  Nog een maandje of 8 dan gaan we er in! De borrel was verder wel gezellig maar eerlijk gezegd ging het er mij vooral om om eens te kijken hoe het er daar uitzag.

  Wel was er wat ophef over het "regelement" van het "evenemententerrein" zoals het genoemd werd, kwam omdat het uitbesteed was aan een evenementenbureau, je mocht oa niet dronken naar binnen, en hallucineren was ook uit den boze, maar je binnen vol laten lopen en dan ladderzat naar buiten rollen mocht wel :-P
 • December, 2013
 • Gelukkig 2014!

  Goeienacht! Iedereen een Happy 2014 gewenst en steek niet net als mij je vuurwerk in je huis af want dan krijg je dit!!!!

 • Overzichtsblog 2013

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2013/2014. Wat was 2013 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier

  Januari was de maand van de Upgrades waarvan de Downgrades in het zelfde jaar plaatsvonden... "je had het kunnen weten" tsja als je naar 2 jaar verkering nogsteeds om een beetje "L O V E" moet smeken wat voor een relatie heb je dan?

  Natuurlijk was ik ook jarig op de 15de van januari, veel spullen gehad i.v.m. het samenwonen!

  Ook was er de laatste uitzending van hitradio Enterprise103.com, had wel verwacht dat Beppie het radio maken niet kon missen en weer terug zou komen maar nu bijna een jaar later is daar nog niks van te zien, zou leuk zijn maar anders "jammer joh".

  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier

  Februari was zo'n maand met veel sneeuw. En niet te vergeten de carnaval, al was die wel een beetje minder ditjaar, who knows what's next year?

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier

  In maart was de allereerste Philips HUE Dev Con! Een geweldige dag met allemaal geekjes praten over Philips HUE's API's SDK's en prizes (geloof alleen dat niet iedereen even blij was met die lampjes van Philips)...

  We zijn ook nog gaan karten in maart; Malou ik en Jannike.

  April

  Bekijk alle blogs van april hier

  1 april kikker in je bil!

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier

  In mei leggen alle vogels een ei, nou ik niet :-P

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier

  Het is een nacht! ... in juni was Groots met een zachte G van Guusje! Malou ging niet mee want die was boos ofzo en die kon zich daar niet overheen zetten, maarja dat mag de pret niet drukken was een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar, was ook lekker weer ook geen vuiltje aan de lucht!

  En voor de Geeks onder ons, eindelijk de code achter het stroboscoop effect min of meer voor 10% achterhaald. Nu kunnen die Philips lampen razendsnel flitsen net als een stroboscoop.

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier

  Hier begon de ellende, de ellende die tot Downgrades van de Upgrades leide, het begon met onze vakantie naar Franksrijk,, "dies toen niet doorgegaan" balen maarja toch een lekkere hete zomervakantie gehad!

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier

  Augustus, all good things come to an end, maar dat gold niet voor Lowlands! Lowlands was misschien ditjaar de meest rare editie tot nu toe maar misschien ook wel de meest vette? Gewoon met iemand die ik helemaal niet kende (en zij mij ook niet) naar Lowlands! Wendy, we had a great time! En als het aan mij ligt LL2014 YOU HAVE A GO! En natuurlijk, van mij mag Malou ook best weer mee,,,

  September

  Bekijk alle blogs van september hier

  Downgrades in progress...
  LMeijer.nl's 7de verjaardag alweer!

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier

  Downgrades done, Malou was jarig maar heb haar cadeau (de DVD box van Kinderen geen bezwaar) teruggebracht want ze wilde d'r cadeau niet in ontvangst nemen, "dan niet joh"...

  November

  Bekijk alle blogs van november hier

  Niet zoveel te lezen hier!

  December

  Bekijk alle blogs van december hier

  December is toch wel altijd de maand van het vreten! hmmmz 2x met Utrecht en natuurlijk met kerst met de familie!

  Natuurlijk ook weer 2 weekjes kerstvakantie (eigenlijk 2,5 maar er zitten 2 werkdagen tussen) kerstkaarten doen we niet meer aan ditjaar en voor de rest van Malou hoor ik ook niet veel, alloewel 1 dingetje dan.

  Nu is het tijd om het jaar af te sluiten! See ya all next year!

  Zet ff dat liedje aan van Passenger - Wrong Direction :-)
 • Bitcoin, Bitcoins, BTC

  Ja mensen, meer dan half Nederland ziet er geen toekomst in, de Bitcoin!

  Nou ik zie er wel degelijk wat in en heb daarom bitcoin mining hardware aangeschaft en ook maar wat Bitcoin advertenties aan de site toegevoegd (HTML blokje staat rechts).

  Er zijn vele sites die uitleggen wat het is en hoe het werkt en wat je ermee kan! Voor de gene die interesse hebben of denken dat je er alleen maar drugs mee kan kopen check BitcoinSpot!

  Bloomberg, een Amerikaans TV programma heeft ook de 12 days of bitcoin gedaan, best interessante filmpjes ook om te bekijken.

  0001111101010111111111110101011100010101111
 • 2013 Kerstlunch op het werk

  Vandaag heb ik tussen de middag lekker gelunched bij de ServiceDesk / TLO (TweedeLijnsOndersteuning).

  Elk jaar hebben ze daar een kerstlunch en omdat ik ook bij TLO hoor was ik ook welkom, en dat laat ik me geen 2x zeggen!

  Het was erg gezellig en er was genoeg te eten, iedereen maakt altijd iets en neemt dat mee (niet iedereen, maar een aantal wel).

  Heb voor het eerst eens ganzenborst op, is een aanrader hoor! Een collega had alleen de kogel gevonden (someone who is not me had 'm zelf geschoten :-)).

  Fototje

  Het bedrijf zelf heeft al 2 jaar geen kerstontbijt meer, geen chocoletter meer met sinterklaas en het kertpakket gaa volgend jaar ook in prijs omlaag, Bezuinigingen XXXL maar Lekker Belangrijk het was gezellig en that's what counts toch!
 • Uit eten met Automatisering Utrecht

  ---> Je ging toch niet meer mee????

  Klopt! Ik ging inderdaad niet meer mee na het succes van het bedrijfsuitje van m'n werk van vorig jaar, stelletje ... beetje de kroeg in gaan terwijl dat helemaal niet de bedoeling is en dan zijken als ik naar een ander groepje wil, maar fijn...

  Ditjaar zou het uitje ook in oktober zijn, dus jaja had ik netjes een verlofaanvraag gedaan om die dag lekker vrij te zijn als hun met z'n alle de kroeg weer induiken of iets dergelijks :-P.
  Maar ivm reorganisatie gedoetjes was het uitje verschoven naar december van ditjaar en, voor het eerst in lange tijd, mochten de "externe" (inhuur) collega's ook mee (die zijn niet in dienst van Automatisering Utrecht maar worden ingehuurd) en daar zitten veel aardige mensen tussen!

  De bedoeling was uiteten en daarna 'feesten' tot 22:30u, en een aantal mensen van TLO (TweedeLijnsOndersteuning) gingen ook mee, en die zijn ook heel gezellig dus had ik besloten om toch mee te gaan.

  Na 17:00 ben ik met Youri meegereden naar De Lantaern in Nieuwegein (ja 't klinkt als een bejaardenhuis maar is het niet hoor :-P) en daar hebben we eerst ff wat gedronken met een borrelhapje en daarna gegeten van het bufet, eten was erg lekker er was vanalles, dus heb ik ook vanalles op (reist, salade, friet eh nogiets en nogiets ja weet al die namen niet).

  En na het eten kon je Hollandsche Spelletjes doen (sjoelen, ringwerpen eh nog iets met 2 van die stokken en een balletje wat er niet tussenuit mag vallen) en natuurlijk was er muziek! Dus na een paar biertjes beetje dansen en lol maken, wat mij wel opviel was dat alle mensen rond mijn leeftijd al vroeg(er) wegwaren en dat al de wat ouderen (40+) er nog wel waren, achja er was alcohol te krijgen dus who cares en er zitten aardige mensen tussen dus was wel gezellig.

  Om 22:00u ben ik weer opgehaald en naar huis gegaan, stelletje idioten doen ze na 22:00u het licht ook nog uit op de snelweg, daar mogen ze wel is wat tegen doen want je ziet echt NIKS! hihi.

  Owja ook nog een cadeautje/kleinigheidje gekregen.

  Was een geslaagde avond, volgend jaar ga ik uiteraard weer gewoon verlof aanvragen, tenzij...

Pagina 38 van 40, totaal 238 artikelen