Leon Meijer's persoonlijke weblog

Nieuwjaarsborrel in het nieuwe Stadskantoor van Utrecht

Vandaag, donderdag 9 januari was de nieuwjaarsborrel van Utrecht in het nog niet afgebouwde stadskantoor van Utrecht (dat grote ding bij spoor 19a @Utrecht CS), 2000 man werden er naar binnen gepropt, 't leek net alsof je een tent op een festival binnen ging, hier en daar stonden barretjes en er was een "muur" waar je (kaas)qroquetten uit kon halen (gratis, duh). De nieuwe Utrechtse burgevader heeft een speech gehouden en er werd wat met touw gegooid ivm het nieuwe "samen zijn" in het nieuwe gebouw, iets met verbondenheid :-P.

Verder was er genoeg te eten en drinken, broodjes en kroketten dus en bier, wijn en frisdrank.
Zag er wel apart uit want het gebouw is nog helemaal niet af maar begint er goed uit te zien. Automatisering Utrecht neemt z'n intrek straks op de 20ste (ja twintigste) verdieping lekker hoog, kun je zien of je trein eraan komt en dan naar beneden vliegen hihi.

Nog een maandje of 8 dan gaan we er in! De borrel was verder wel gezellig maar eerlijk gezegd ging het er mij vooral om om eens te kijken hoe het er daar uitzag.

Wel was er wat ophef over het "regelement" van het "evenemententerrein" zoals het genoemd werd, kwam omdat het uitbesteed was aan een evenementenbureau, je mocht oa niet dronken naar binnen, en hallucineren was ook uit den boze, maar je binnen vol laten lopen en dan ladderzat naar buiten rollen mocht wel :-P

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.