Leon Meijer's persoonlijke weblog

Gassen! - in Assen!

Jaja vandaag was de dag waarop 't zou gaan gebeuren! 'n stukje autorijden op het TT Circuit in Assen! Vanmorgen om 06:35 samen met Marko en Malou per trein vertrokken richting Assen, op Zwolle CS hebben hun nog ff wat gegeten (dat had ik al in de trein gedaan) en daarna verder naar Assen CS waar Erik-Jan en familie ons van het station gehaald heeft. We zijn met hun meegegaan naar het circuit terrein.

Daar aangekomen hebben we ons gemeld (er werdt ff gechecked of we betaald hadden enzo). Daarna werd de auto-indeling bekend gemaakt en gingen we naar de pitstraat, er waren zo'n 66 aanmeldingen en er waren (maar) 6 auto's. Ik en Malou waren ingedeeld in auto 4 (pitbox 6) en Marko helaas in auto 3 (pitbox 8-). Ik ging als derde van onze groep met Erik-Jan achtering en een instructeur naast mij (ik achter het stuur natuurlijk;)) en rijden maar! Er werd verteld per bocht ongeveer hoeveel ik moest sturen en wanneer gasgeven en loslaten en uiteraard werd het schakelen uitgelegd. Op het rechte stuk (vlakbij de Start/Finish) even lekker het gas vol intrappen!
Iedereen is helaas maar 1x aan de beurt geweest.

Toen Malou en ik allebei geweest waren zijn we samen met Marko meegegaan (achtering) Marko had een goeie en ook grappige instructeur (die wel een beetje op Henk ter Haar van Sonneheerdt leek) op een gegeve moment vroeg Marko of hij moest sturen waarop de instructeur antwoorde "Eh, jij rijdt toch????":P We hadden 't even niet meer achterin van het lachen!:-P

Toen we klaar waren met rijden hebben we ff in de kantine gezeten om wat te drinken. Malou had nog een misvormd ijsje gekocht (een rakket maar hij zag er erg vaag uit...:-P) Later zijn we nog ff bij de baan gaan kijken waar toen race auto's aan 't scheuren waren, we hebben ook nog ff in een raceauto gezeten en uiteraard gevraagd of we een rondje mee mochten maar dat ging niet, maar zei de man "Als jullie een andere keer terugkomen dan mogen jullie wel mee rijden!" dus wieweet gaan we nog een keer terug!

Hierna zijn we met z'n 3e afgezet bij het centrum van Assen, hier hebben we nog ff geshopt en rondgelopen en daarna zijn we teruggegaan naar Ermelo.


En nu zijn we allemaal verslaafd aan auto rijden, 't is een mooie ervaring voor als je nooit auto zult "mogen" rijden, maar ik weet 1 ding zeker - dit gaan we vaker doen!!

Foto's
Foto's komen wat later, ze staan op de A28 met een lekke band......

Edit:
De band is vervangen en de foto's staan HIER in de garage;)

2 Reacties

Lineair

  • Marko  
    jaja mensen, en dan ook op de plek waar ik hard mocht krren liet ik het even afweten hahahaha
  • malou  
    heey jij daar die gevaar op de weg.
    de fotos die een lekker band hebben worden momenteel gemaakt en over een paar minuutjes / minuutjes komen ze er aan ge racet. mooi logje was een gezellige dag weer.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.