Leon Meijer's persoonlijke weblog

Daddy-O 31-08-08

Zoals aangekondigd zou ik vandaag met Nino en Fons naar Daddy-O in Harderwijk gaan in café-restourant "Luxemburg". Het zou om 16:00u beginnen maar omdat het mooi weer was zijn we wat eerder gegaan en hebben we nog ff op een terrasje gezeten in Harderwijk. Rond half 4 zijn we richting "Luxemburg" gelopen, daar stonden de bandleden al buiten te praten, ze riepen ons want wij liepen er bijna voorbij:P.

Iets na 4en ging 't los! 't was erg gezellig en ze speelden lekkere muziek! Ditkeer kwamen we niet Jan Knoppert en zijn vrouw tegen (ja die kwamen we de vorige keer in Putten tegen) maar nu was Helmi van Olmen (Docent Zakelijke Dienstverlening op Sonneheerdt (ja ik weet 't moet officieel bartiméus zeggen maargoed...)). Die kwam er ff bij staan om te kletsen en ze bood ons een rondje aan, ook zij genoot erg van de muziek! rond 19:20 stopte de band met spelen en gingen wij richtin de McDonalds (alweer?! jah sorry:P) we moesten een heel stuk terugfietsen richting Ermelo en dan op 'n gegeve moment konden we binnendoor van de Harderwijkerweg naar de Horsterweg om vervolgens vanaf daar door te rijden richting de Mac.

We hadden met z'n alle een dubble portie friet (zonder zout), een Big Tasty en een milkshake aardbij, ze waren ook nog de frietsaus vergeten, dus die ben ik gaan halen want we zouden er ook 6 krijgen (dubbele friet dus ook dubbele saus), de medewerker telt "2, 4, 6" hadden we d'r uiteindelijk nog 7 maargoed Lekker Belangrijk!:-P Na het eten was 't al wat donkerder geworden en meende ik flitsen te zien maar dacht ach is vast een fotocamera, maar nee het bleek bliksem die heel in de verte was te zijn. Ik heb voor Fons een plastic zakje gehaald binnen om voor de zekerheid zijn gehoortoestellen in te doen mocht 't gaan regenen, daarna zijn we snel terug gaan fietsen....

Op een gegeve moment zei ik tegen Nino dat de 2de rotonde op de horsterweg een rot rotonde is omdat je dan ineens een bocht naar rechts moet maken om zegmaar van het fietspad dat aan de weg vast zit naar een stuk fietspad te gaan waar wat bosjes tussen zitten, nou dat ging prima maar toen... de trappers van de tandem sloegen vast dus ik dacht hmm dat gebeurde de vorige keer naar Daddy-O op de heenweg ook ff dus gewoon ff achteruit trappen en terug maar tot 3x toe vast, toen konden we 't laatste stuk nog gaan lopen ook! Gelukkig bleef het vrij droog, er vielen af entoe wat spetters en op 'n gegeve moment hielden ook de flitsen op, ik ben benieuwd wat er vannacht gaat gebeuren qua weer.

Uiteindelijk waren we rond 21:40 terug op de Wittenborgh.

----
Kijk ook eens op Daddy-O.eu.

1 Reactie

Lineair

  • Fons  
    Sja heel gek er is qua weer volgens mij niks meer gebeurd die nacht, terwijl 't er toch warm genoeg oor was! Was gezellig zondag,, aleen wel balen vandie kettng. En die m is Ver fietsen!
    #1

De auteur staat geen reacties toe op dit artikel