Leon Meijer's persoonlijke weblog

Een "Tilburgs" weekend

Afgelopen weekend was er een broer en een vriend van Nino hier in Ermelo (alle 3 ui Tilburg, vandaar de titel).
Dat was erg gezellig, zaterdag ben ik met ze mee geweest naar 't poule café hier in Ermelo. Malou en een vriendin waren er ook bij, maar volges mij kwam die vriendin alleen voor de barman, ze kwam ook vrij laat thuis (Malou niet maar die vriendin).

We hebben 'n paar potjes gepouled en gezellig zitten praten en wat drinken, later zijn we nog ff beneden geweest daar zat nog een extra cafétje, maar daar was het erg druk dus daar hebben we niet lang gezeten.

Op zondag was Marko nog geweest bij Malou, we zijn 's avonds naar de McDonalds gegaan nadat we de juiste weg hadden gevonden:P We hadden gezellig ff wat zitten kleppen en vreten op 't terras want 't was nog aardig warm! Na afloop natuurlijk van de glijbaan:P - LOL.

Zondag 31-08-2008 is Daddy-O weer "live" ze spelen in "Luxembourg", Smeepoortstraat 42, 3841 EJ Harderwijk. De bedoeling is dat we er weer heen gaan, dus dat zal wel weer vet worden! ze spelen vanaf 16:00. Voor meer info check: Daddy-O.eu!

1 Reactie

Lineair

  • Marko  
    Hey Leon,

    dat was erg gezellig ja zondag even naar de mac. en even lekker door de glijbaan heen gewoon met schoenen. En een geweldige Malou achter op die jaja de weg wist... en bij ons het zwet op het lichaam:P hahahaha.

    En... gaan we nog eens die poeltafel opzoeken?? hem even... onderzoeken...

    groetjes, Marko

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.