Leon Meijer's persoonlijke weblog

Zomervakantie 2008 voorbij!

Jaja, als je werkt heb je natuurlijk (nouja... natuurlijk, dat is ook niet helemaal waar) minder vakantie dan als je op school zit, laat ik nou op school zitten én werken (4dagen werken en 1dag naar school). Nog 1 jaar moet ik naar school (pff wat gaat de tijd snel).

Wat heb ik in de vakantie gedaan? Niet naar Rusland geweest? nee, dat ging helaas niet door omdat ik aldus Theo Cappon niet geschikt zou zijn om als begeleider mee te gaan op kamp wat ik erg jammer vind want ik had zeer graag nog een keer naar het kamp gewilt!!! (info: Leon4Russia.info). Maargoed, op 15 juli zijn we naar het dolfinairum geweest in Harderwijk omdat we nu 6 maanden verkering hebben en 't dolfinarium op fietsafstand van hier is dus... why not!
De volgende dag ben ik naar Nijmegen gegaan om Karel op te halen (Ja die kan ook prima alleen komen, maar ik moest nog even vlakbij de St. Annastraat wat te laten doen (niks bijzonders hoor), de St. Annastraat hmmm die doet mij herinneren aan een cursus op Sensis waarbij een aantal mensen zomaar de weg overstaken om de bus te halen:P ja we stonden aan de verkeerde kant:P). Savonds heb ik toen met Karel en Rachel een spelletje gedaan en de volgende dag hebben we veel bijgekletst en gewandeld e.d. De dag erna heb ik Karel op te trein teruggezet.

De daarop volgende dagen hebben we rustig aan gedaan. In de 2de week op woensdag en donderdag zijn we gaan zwemmen, eerst (op woensdag dus) in Putten maar dat zwembad was zich net aan het verbouwen dus het halve zwembad was "niet beschikbaar", jammer... dus de volgende dag maar naar Wezep (vlakbij Zwolle) gegaan, daar was geen verbouwing en hebben we ons prima vermaakt. Op donderdag en vrijdag hebben we lekker uitgeslapen.

Zaterdags ben ik ff bij Oppie (Lennart) geweest ook ff gezellig bijgeklept en wat achter de pc gehangen, op zondag (als hier in Ermelo toch geen zak te doen is, ze moeten hier is koopzondag invoeren!) ehm.. ben ik naar huis gegaan (Den Bosch) ben bij Opa en Oma geweest in hun nieuwe huisje (zag er goed uit trouwens!). Ook heb ik onderhoud aan de server gepleegd, nou hou daar maar over op! pffff dat ding heeft nu een nieuwe hardeschijf maar dat was een pokke werk om dat allemaal over te zetten.

Op woensdag zou ik met Jean-Paul (oud stagaire hofstee) afspreken, maar die ging onverwachts met zijn ouders naar Utrecht dus ben ik meegeweest en ben ik daarna in Zeist geweest om ff naar iemand d'r laptop te kijken die wat problemen gaf, savonds ben ik met de trein weer naar de WB gegaan (erg laat thuis maargoed...) de volgende dag was ik al vroeg wakker jaja om 6:00 maar ben er pas om 7:00 uitgegaan, 't was toen al lekker heet buiten zeg pfff, 't was ook een erg warme dag geworden, ik ben ff wat gaan fietsen en heb ff bij 't spoor staan kijken naar langssjeezende treinen (blijft altijd leuk:P) (ja wel achter het hek:P). De overige dagen heb ik niet veel bijzonders gedaan, beetje GTA San Andreas gespeeld en gekookt (heb weeris heerlijke spagetti met chapignonsaus en extra champginons gemaakt en zondag pindasoep). zo... en dat was het zo'n beetje, nu is het 00:08 en ga ik maaris slapen, "straks" om 08:00 begint 't werk weer....

Edit: Zaterdag is Jean-Paul trouwens nog langs geweest was erg gezellig, jammer dat hij geen stage meer komt lopen bij Hofstee.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.