Leon Meijer's persoonlijke weblog

Zomervakantie 2008!

Vakantie

Jaja, vrijdag issie weer begonnen de zomervakantie! voor mij ditjaar maar 3 weken omdat ik al een baan heb en nog maar 1 dag naar school ga, maar ff vakantie is ook wel nodig.
De plannen? geen idee, in iedergeval ga ik een paar dagen met mijn lief weg en Karel komt nog een paar dagen, ik wilde eigenlijk ook wel weeris naar Arnold maar die zit ik geloof 3 maanden in Rusland. Ook zal ik een paar dagen naar huis gaan (Den Bosch) en ff naar opa en oma enzo. Wat ik voor de rest ga doen weet ik nog niet... De vakantie begon ditjaar weer niet met zon, maar gelukkig niet net als vorig jaar dat de lucht groen zag van het slechte weer...

Vanaf deze kant iedereen (die vakantie heeft) een fijne vakantie!

Daddy-O

Na het succes van vorig jaar in de Heerdt in Putten was ook dit jaar Daddy-O weer in Putten.
Voor wie niet weten wie Daddy-O is, het is de band waar o.a. een medewerker van Sonneheerdt (waar ik op school zit) werkt namelijk Jos Jongeling (zie ook Daddy-O.eu).

Afgelopen vrijdag waren ze weer in de Heerdt in Putten, Nino, Fons en ik zijn er weer heen gegaan en het was weer erg gezellig, er mocht ook niet meer gerookt worden wat voor mij ook een groot voordeel is! Ondanks dat was het er toch erg warm, bij de pauze zeiden ze ook "we gaan ff pauze houden ff tijd om op te drogen", maar zowiezo als je daar staat te spelen ga je nogal snel zweten. Jan Knoppert, groepsleider hier op de Wittenborgh in Ermelo was er ook nog met zijn vrouw, ze hebben even bij ons gezeten was ook gezellig.
Na afloop hebben we nog ff met Jos en gepraat en toen zijn we teruggefietst naar huis. Zondag 31 augustus spelen ze weer in de Ierste pub Luxemburg in Harderwijk, wieweet gaan we daar ook nog wel ff heen, maar dat begint smiddags al.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.