Leon Meijer's persoonlijke weblog

538 Koninginnedag 2008!

Leonmeijer schreef op 30-04-2007 23:59:
Ondanks de turbulentie 's morgens heb ik een super dag gehad, 't was heel gezellig op 't plein de muziek was zeer goed, 't weer was ook prima, en jaja volgend jaar weer? denk 't wel he;) nu op naar Concert at sea!
Zeker dit jaar weer! Gisteren was het zo ver Koninginnedag 2008 op het museumplein. Ik was met mijn lief in Diemen de dag ervoor dus lekker dichtbij Amsterdam! Ik had een valysrit heen geboekt want dat is een stuk handiger dan reizen met het OV.

Het was na mijn idee rustiger dan voorgaande jaren in Amsterdam.
Om 11:30 was ik ongeveer op het museumplein aangekomen en zoals gebruikelijk waren ze de audio nog wat aan het testen e.d. Om 12:00 was de aftrap van koninginnedag met Gio.

Verder heb ik de optredens van onderandere Nick en Simon, Jeroen van der Boom, The Opposits, Krezip, Foeradi en Peter Gelderblom gehoord. Het was echt weer tegek alleen was de geluidskwaliteit minder volges mij hadden ze het geluid gewoon zachter staan dan vorig jaar.

Savonds met de trein terug naar Ermelo (na het eten) we hebben op uitstel gereisd maar de condecteur schreef er geen uit want "het was te druk" er had ook nog een of andere maloot aan de nootrem getrokken (toen we op het station voor Amersfoort stonden te wachten).

Vanmorgen wilde we naar de bakker bart maar hier in Ermelo alles dicht.. dus maar naar Harderwijk gestabiliseerd en daar een lekker broodje gegeten:)


Volgend jaar weer? wieweet;)

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.