Leon Meijer's persoonlijke weblog

Tijdelijke locatie hofstee

Jaja het stond al in de planning dat Hofstee automatisering te Ermelo zou gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Maar voordat dat gaat gebeuren moeten we eerst naar een tijdelijke locatie aan de Tolweg (vlakbij Harderwijk). De nieuwe locatie is daar ook vlakbij.

Vorige week vrijdag hebben we gezellig smiddags wat bitterballen gegeten en beetje gepraat enzo;) was wel erg gezellig. ik vind 't opzich wel jammer dat we gaan verhuizen want vond de oude locatie een prima locatie maargoed alles went:)

Verder heb ik nu eindelijke een nieuwe laptop, het werd tijd ook want dan kan ik nu m'n MCSA erop doen bij Hofstee en op school (dat scheelt slepen met externe schijfjes e.d.)

De laatste paar dagen/weken ben ik flink aan het werken aan SHOUTrds, het is ook voorlopig niet meer beschikbaar via de site wat belangrijke veranderingen zijn:

- Scheduler: je kunt teksten klaarzetten voor bepaalde tijden / dagen.
- Tijd-per-text: je kunt per RDS regel aangeven hoelang deze moet worden weergegeven.
Ook is de Full version van de software niet meer gratis, hoeveel het gaat kosten is nog niet bekend. Momenteel werk ik aan een grafische schil voor het programma en er worden ook nog wat sound-effects voor het programma gemaakt voor als je bijv. op een knop klikt.

Ps.
Mocht je nou opzoek zijn naar bepaalde software die je nergens kunt vinden... neem ff contact met me op via het contactformulier en wie weet kan ik wat voor je fixen;)

Verder ben ik ook nog 'n paar dagen flink verkouden en een beetje ziek geweest 't gaat nu alweer stukken beter.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.