Leon Meijer's persoonlijke weblog

Valentijnsdag 2008

Jajaja, spontane acties zijn leuk:D nou daar ben ik gisteren achter gekomen zeg! Valentijnsdag... even wat extra aandacht geven aan de mensen die je lief hebt, natuurlijk je geeft elke dag om ze, maar wat ik ditjaar meegemaakt heb, totaal niet verwacht;)

Al enige weken loopt mijn liefje te praten over een zeker feest dat ze heeft op de woongroep waar ze woont, "tja stom hoor een feest op valentijnsdag, kunnen we niet eens samen zijn" tja nee idd wel balen mja goed een cadeautje had ik gekocht want ik ga in de pauzes toch op en neer naar school dus why not, dat was wel heel leuk:) afgelopen woensdag zei Lennart op msn al dat hij me wilde spreken, maar de manier waarop hmm ik dacht wat is er aan de hand, dus op skype/msn zat mijn lief en d'r moeder al te kwalleren dat ik maar naar Len toe moest gaan "kan die jongen ff z'n ei kwijt" ik dacht "nee, dat dacht ik niet, ik heb gezegd dat ik dat niet voor 't eten wil doen want wil ff rust" (de dagen ervoor waren vrij opgepropt voor 't eten namelijk ivm gesprekken). Ik ga weg bij m'n werk zo rond 16:45... ik ga via de achterdeur bij de pizzaria naar binnen, Lennart hoorde mij natuurlijk al aankomen..... ik ga naar boven, klop op de deur.. geen reactie, dus ik zeg goeiedag, en op dat moment gaat de deur open en ............. HUH?! jij hier? eh mis ik iets???? ja stelletje oplichters heeft mij voor de gek gehouden, stond mijn lief daar met 'n roos in d'r hand, ik wist niet wat ik moest zeggen maar was er zo gelukkig mee!! de glimlach was niet meer van m'n gezicht te krijgen, 't eten en slapen op de Wittenborgh hadden ze al afgezegd dus, wij gezellig samen ({) woei wat was ik blij, we hebben 'savonds bij 't Hoekje gegeten en er een gezellige avond van gemaakt, echt alle medeorganisatoren, bedankt, en ik had ook niks door :-P geslaagde actie!!!
(K)(L)(K)

2 Reacties

Lineair

  • D@aN  
    Erg leuk stukje, Leon!!
  • Evelien  
    Hoi Leon,

    Jemig hoe houd je het bij zo'n dagb..eehh.. weblog!!!! Wel handig om bij te blijven ;-)

    Nou in elk geval: gefeliciteerd met je nieuwe baan! En ook geweldig: dat je een nieuwe liefde hebt gevonden! Fijn voor je/jullie. Zien jullie elkaar in het weekend ook of is de liefde nog pril?!

    Hier alles goed. Ik werk tijdeiljk bij de marechaussee in Den Bosch. Ondertussen ook nog sporten en solliciteren. Ik hoop dat ik ook snel iets leuks vind.

    Heel veel groetjes Evelien

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.