Leon Meijer's persoonlijke weblog

Update 13 februari

Zo even een korte update want de laatste tijd ben ik vrij druk met vanalles en nogwat, afgelopen weekend ben ik ff gezellig bij Karel geweest, we hebben ff wat achter zijn laptop gedaan, veel gepraat een DVD gekeken, ook hebben we nog ff met z'n moeder zitten praten, was erg gezellig in Grave;)

Verder ben ik nu een paar weken bij Hofstee bezig (nee die foto is d'r nogsteeds niet:P) ik heb 100x zoveel te doen als bij Caterpillar (pfoe wat was het daar saai zeg het laatste halfjaar). Verder gaat het erg goed tussen mij en m'n lief, 't voelt super goed ({).

Van vermoeidheid heb ik nogsteeds last, over 2 weken heb ik ff een week rust ! geen mail, msn, skype en/of telefoon gewoon ff helemaal NIKS;) En nee, niet op de Wittenborgh en ook niet thuis maar lekker ff d'r tussenuit:)

Vanavond heb ik een gesprek voor met de vertrouwingsarts op de Wittenborgh ivm een klacht die ik heb ingediend omdat begeleiding het normaal vind om op je kamer te komen zonder toestemming om zogenaamd "te kijken of er niks aan de hand is", vinden ze 't gek dat je dan boos word:):P

Voor de rest gaat 't aardig goed, komend weekend 2 feesten, 1 van Ronald en de 50jaarse bruiloft van mijn Opa & oma.

| LRC v3.0 | Updates installed | Service Pack 3 |

1 Reactie

Lineair

  • Johannes  
    Hé Leon.
    Bij de feestjes ook weer aan de zuip geweest??? :-)
    Gegroet,Johannes.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.