Leon Meijer's persoonlijke weblog

Eérste schooldag 2008

En dat was'm de kerstvakantie! een niet echt drukke vakantie, kerst en oud en nieuw met Opa en Oma doorgebracht, ik ben nog in Amsterdam geweest en heb hier in de straat nog even een PC geupgrade met wat geheugen en deze wat opgeschoont, heb nog wat nieuwe kleren en schoenen gekocht in de stad en voor de rest niet veel bijzonders gedaan, vastgeroest achter Skype gezeten:P

En vandaag 7 januari begon de eerste schooldag weer, ik heb bij Caterpillar de vrijdag even voor de maandag geruild omdat ik 't altijd wel gezellig vind zo'n eerste dag op school, half 10 was ik d'r al;) heb even wat mensen de beste wensen gewenst en bij Stephan van de receptie gezeten wachtende op de taxi die Rachel vanuit Amsterdam zou brengen want we zouden samen even naar Marcel de Schipper gaan, zij had hem ergens voor nodig en ik ook dus dat kwam opzich mooi uit:), nu bleek echter dat de medewerkers van Sonneheerdt een nieuwjaarsbijeenkomst hadden om 9:30 dus dat schoot niet op:P we zijn toen ff beetje door de school gaan wandelen om wat mensen de beste wensen te wensen en ook zijn we bij I & A geweest (de ICT helpdesk van locatie Ermelo) waar Madelein Top was, met haar hebben we ff staan praten, was wel weer erg gezellig!

Daarna hebben we ff bij 't ICT lokaal staan wachten tot de docent het lokaal eindelijk kwam open doen, om half 11/kwart voor 11 hadden we het gebruikelijke overleg (vergadering) met de ICT afdeling, ditkeer op de zolder, er waren 2 nieuwe ICT cursisten bij, we hadden ff een voorstel rondje gedaan en wat bijzonderheden besproken verder eigenlijk niks dus dat was lekker snel klaar.

Terug op de afdeling heb ik m'n mail ff opgeruimd en gelezen e.d. en met Kees overlegd wat ik de komende periode ga doen want m'n PHP heb ik afgerond met een 10! Ook kwam al snel de eerste melding binnen op de helpdesk, dus er vlogen 2 icters naar de telefoon :-P ik pakte 'm op en ben daarna samen met Rachel naar de afdeling ZD (zakelijke dienstverlening) gegaan om het probleem te verhelpen, het bleek dat er in Outlook een verkeerde weergeave geselcteerd stond waardoor alleen berichten van 7 dagen geleden getoond werden.

Om 12:10 (grote pauze) naar buiten gegaan stukje gelopen en met Joyce (XD) staan praten voor de ingang van Proson, waarna we bij Proson een tosti zijn gaan eten, om 13:00 ben ik met Rachel meegegaan in een gesprek met haar opleidingscoach om over een aantal dingen te praten. Hierna zijn we ff 5 min naar buiten gelopen uitwaaien (dat kon vandaag prima want 't waaide nogal hard!). De rest van de middag heb ik op ICT zitten praten met Lennart en Edwin (1 van de nieuwe ICTers) dat was erg gezellig en zo was het al snel 16:00 toen ben ik ff met Oppie (Lennart) mee naar huis gegaan en hebben we ff gekletst en een bakkie zwart vocht (koffie) gedronken, om 17:00 ben ik terug gegaan naar de Wittenborgh en zat deze 1ste schooldag van 2008 er alweer op!

Morgen is 't weer tijd voor Caterpillar, maar tot ongeveer 14:00 want om 15:40 heb ik 'n afspraak bij de huisdokter want 't gaat niet helemaal optimaal met de gezondheid van LMeijer (Wat een paar maanden onder een airco zitten allemaal niet kan doen:P).

En het komt steeds dichterbij! - De misterieuze geheime locatie waar ik het al een aantal weken over heb, morgen is het dan toch echt zover! dan zal ik alles over deze geheime locatie bekend gaan maken zodra dit kan (ergens tussen 7:30 en 14:00....)

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.