Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2007

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2007/2008. 2007 was weer een jaar met allerlei gebeurtenissen, school en werk/stage zijn dit jaar erg veel naar voren gekomen, ik kan niet zeggen dat het een slecht jaar was, maar een TOP jaar was het nou ook weer niet, Johannes had het over lange logjes in z’n laatste reactie op het vorige blogje, nou Johannes ik ben bang dat dit wel weer een aardige lange wordt:P ik zal ’t blogje in maanden proberen op te splitsen;).

Eh, voor het laatste nieuws, begin dan te lezen bij december in dit logje;)

Januari
Bekijk alle blogs van Januari hier

Het begin van het jaar, oud en nieuw heb ik gevierd bij Jeroen Meijer, dit was weer erg gezellig, vorig jaar was ik ook bij hem met oud en nieuw.

In de laatste week kerstvakantie ben ik nog op de verjaardag van Marko (Molenaar) geweest, verder heb ik die week niet veel bijzonders meer gedaan.

Maandag 8 januari, de eerste schooldag 2007: Er zit een verbouwing aan te komen (dat roepen ze al jaren...) de afdeling Zakelijke Dienstverlening (ZD) was al ingericht door de docenten maar bij ICT was het nog een grote bende. We konden alle pc’s nog aansluiten en op een werkplek zetten, een heel gekloot dus. Gelukkig was er opgeschreven wie welke PC en monitor gebruikte dus iedereen kon gelukkig z’n eigen “werkplek" behouden.

Ook de pauzes waren wat veranderd, 1x in de week gingen we vaak naar Proson (productiebedrijf Sonneheerdt), maar nu moeten we daar alle pauzes gaan doorbrengen vanaf 12:20 konden we er pas terecht, na mate het jaar volgde is dit allemaal wel goed gekomen en is in principe iedereen er wel aan gewend enzo.

Op donderdag 11 januari moest ik weer naar Caterpillar waar ik toen nog stage liep. Ik heb er wat antivirus gechecked bij mensen op de PC en wat PC’s klaar gemaakt (met een GHOST image, je kunt het jezelf ook makkelijk maken:)). Die donderdagavond heb ik nieuw geheugen voor mijn PC thuis in Den Bosch gekocht want het ding liep nogal traag, dit geheugen bleek ook nogis stuk te zijn dus kon weer terug, gelukkig werkte het nieuwe geheugen wel.

In het weekend van 13 en 14 januari heb ik mijn verjaardag gevierd, ik heb voor mijn verjaardag een behringer UB12222FX mengpaneel gekocht en een compressor limiter (de limiter heb ik later weer verkocht omdat hij voor mij niet goed functioneerde). Ook nog een draadloze headset erbij gekregen die ik in dat weekend buiten ff getest heb op bereik enzo;) kan hier een heel eind rondlopen met goed bereik:). Ik zond toen nog uit bij Familieradio dat ergens in april gestopt is...

Op 21 januari ben ik met ’n stel medebewoners naar het café geweest en om 3:29 nog een logje geschreven “Verjaardag 2". Ja de zaterdag ervoor zouden Johannes en Sevinç al vroeg in Ermelo zijn om mee boodschappen te gaan doen want Sevinç, Marko en ik vierden onze verjaardagen samen op de Wittenborgh, maar door wat problemen met de bus kwamen ze lekker laat aan:P het is allemaal goed gekomen en we hadden nog op tijd de boodschappen binnen, en het was een gezellige dag geworden!

Ja januari was ook de maand waarin ik samen met Dian en Marko naar Arnold Erghard geweest ben (ik en Dian (of Dian en ik voor ze zeikerds onder ons;)) kennen hem van het kamp Nash Dom Leon4Russia.info voor meer details in Rusland, en we zouden een keer naar hem toe gaan).

Bij Arnold was het echt super gezellig, we hebben gezongen en op de piano gespeeld en ’s avonds zijn we bij de Chinees gaan eten dat was ook erg geslaagd!

We hadden ook veel lol gemaakt en nog even terugkijkend op de grappen die ik toen gelogd had:

"Hij kuste haar lippen . . . . . . . Zij sloot haar benen en **KRAK** zei zijn bril"
"Mocht ik aan de drugs bezijken en aan de drank ten onder gaan, laat dan op mijn grafsteen schrijven ik ben te stoned om op te staan"
"Je hebt die dingen niet nodig om te kunnen zien. Die dingen hebben jou nodig om gezien te worden"
Door: Dian en Arnold

Ik zou nog wat muziek online zetten van wat Dian gezongen heeft, dat moet nogsteeds gebeuren:P als ik eraan denk zal ik dat z.s.m. doen.

Februari
Bekijk alle blogs van Februari hier

Als ik terugdenk aan februari is het eerste dat in me opkomt PvB : Proeve van Bekwaamheid op landstede die ik samen met Twan Boogers (klasgenoot) ging afronden, het begon al goed, want ik zou ook beginnen met een empowerment training op school, gelukkig was die op dinsdag en moesten we op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag naar landstede (kwam dat ff mooi uit::)).

De indeling was:
Maandagmiddag van 12:45 tot minstels 16:30.
Woensdag, Donderdag en Vrijdagochtend van 8:30 tot minstens 12:15.

We gingen met de trein naar landstede dat was maar 4 min met de trein en landstede was vlak bij het station (Harderwijk).

De PvB duurde 4 weken en uiteindelijk na het inhalen van 1 opdracht heb ik (Twan ook trouwens) de PvB gehaald! Dat een MBO3 diploma betekende.

Tijdens de maand is er ook nog wat op de Wittenborgh gebeurd rondom het internet, de firma Paulus (de router kabouter) dacht dat onze router kapot was nouja die van de WB, maar ik wist echter wel beter, nadat hun voor de 1ste keer het wachtwoord resette is het meteen weer veranderd, en dit deed Paulus na 3 uur vroeten zeggen “de router is stuk"… PRUTSERS!

3 februari ben ik met Fons, Floris en Michel op de ZiZo beurs geweest, er was niet echt veel aan maar we hadden wel een gezellige dag gehad.

Vanaf 17 februari ben ik een weekje in Duitsland geweest dit was erg gezellig en ook te snel weer voorbij, er staan hier foto’s.

Maart
Bekijk alle blogs van Maart hier

Maar was het einde van Familieradio zo’n beetje op 10 maart is de stekker uit SonoKidsRadio gegaan, familieradio was hier een dochterstation van dus... ook dat is gestopt, dat wordt dus zoeken naar een nieuw radiostation om te draaien.

Op 11 maart ben ik naar Amsterdam geweest om met Theo Cappon te praten over de Nash Dom zomerkampen:

In het gesprek hebben ze verteld dat ze denken dat ik nog iets meer moet leren op het gebied van leiding geven, ik moet namelijk ook alsstagair/begleider mee omdat je als "kind" maar tot je 18de mee mag.

Misschien moet ik het eerst in een Nederlands kamp proberen, hierover zou ik nog informatie krijgen. Misschien wordt ik dit jaar contactpersoon vanuit Nederland dat l ijkt me opzich ook wel leuk om te doen omdat je dan toch nog contact hebt met het nash dom kamp in Rusland, maar het mooiste zou natuurlijk zijn als ik gewoon mee mag maarja dat gaat ditjaar in iedergeval niet door.
". Ik ben uiteindelijk in de zomervakantie mee geweest met OKEE jeugdvakanties.

Op 25 maar ben ik met Marko Molenaar, Marjon Goudswaard en Fons Wielemaker naar Tropicana in Rotterdam geweest (zwembad) dit was erg gezellig, we hebben ons goed vermaakt die dag.

April
Bekijk alle blogs van April hier

Eind maart begin april was de maand van NonStopStage, ik heb toen 3 weken nonstop stage gelopen bij Caterpillar Work Tools te Den Bosch om de schade in te halen van de PvB (toen heb ik namelijk 4 weken geen stage gelopen). Deze 3 weken stage gingen erg snel en ik had er best veel aan, ’t schoot ook lekker op!

11 April ben ik gaan jagen op Mister-X, Radio538 had iemand het land ingestuurd onder de naam “MIster-X" wie hem vond kreeg 50 000 Euro, ik was in de buurt van waar hij geweest is maar helaas geen X gevonden (had ik ook niet verwacht), deze jacht duurde de hele week, ik moet zeggen ik heb dat de hele week op de voet gevolgd, dat was echt een vet radio item!

Zo rond 15 april was het alweer super warm weer in NL en heb ik lekker een dagje buiten gehangen ook nog voor de verjaardagen van Fons Wielemaker en Benjamin Masselink.

En op 30 april was het weer 538 Koninginnedag 2007! In 2006 was ik ook al geweest samen met Fons en dat was erg gezellig en vet, ook ditjaar was het weer een superdag, ik was toen ook net begonnen bij GalaxyWebRadio en de 2 leiders van dat pokke station waren erbij, vooral de treinreis was ging lekker mis door een ongeluk bij putten maar zonder die 2 waren we nooit om 12:00 op het museumplein te Amsterdam geweest (waren ze toch nog ergens goed voor:P, ze gingen wel eerder weg want “wij kunnen niet meer staan", “wij zijn al ouder wij kunnen niet zolang staan", nee niet staan maar wel 6 glazen bier per uur zuipen!:-P).

En zo kwam ook April weer tot een eind en was het alweer mei.

Mei
Bekijk alle blogs van Mei hier

Mei was een rustige maand, het hoogtepunt was toch wel de DjMarathon die ik met Fons op GalaxyWebradio gedraaid had, 24 uur lang radio maken was behaald!

De prutsers zelf hebben later ook nog een marathon gedraaid, 48 uur zou Thorsten wel even gaan draaien, nou mooi niet, dat werden er maar 24 en 15 min:P.

Juni
Bekijk alle blogs van Juni hier

Goeiedageem! Ja dat is ongeveer rond die tijd toch wel begonnen geloof ik.. of al iets eerder zelfs, nougoed op 5 juni (als ik de blog mag geloven:P) kwamen Jaap en ik een gekke fietser tegen die “JOOOOOOOW" riep wij dachten dat het Nino was maar dat bleek niet zo te zijn:P

Ook had ik deze maand een afdelingsuitje met Caterpillar dat een beetje in het water gevallen is, we zouden namelijk gaan fietsen op van die Janplezier fietsen (waar 6 man op kunnen) maar van fietsen kwam niet veel, ’s avonds hadden we een BBQ bij de baas thuis dit was wel gezellig, heb nog een beetje Russisch gepraat met de vrouw van een collega die daar uit de buurt komt, was ook wel ff gezellig.

Ook de voorbereidingen op Waterwereld (het kamp waar ik leiding gegeven heb) begon, ik ben met een weekendje meegeweest van OKEE jeugdvakanties, heb hier wat mensen van mijn komende leidingteam gesproken, en wat dingen voor het kamp besproken.

Op 14 juni ben ik met Johannes Leijenaar, Jaap Meppelink en Fons Wielemaker naar MultiPop in Ermelo geweest, een mooi NL-talig popfestival, Fons ging bijna tegen de grond, dat was wat minder maar voor de rest was het erg gezellig, na dit festival ben ik met Johannes nog een stukkie gaan lopen in Ermelo want we moesten toch Jaap ff wegbrengen naar het huisje op het sonneheerdt terrein.

Op 30 juni ben ik met Fons bij Concert at Sea geweest, dit was ook weer een concert met o.a. Blof en van Velzen, dit was ook weer een supervet concert, alhoewel zat bijna de auto van de vriend van Fons z’n moeder vast in de modder (en ik had hem nog gewaarschuwd..:-P).

Juli
Bekijk alle blogs van Juli hier

Op 5 juli ben ik op het examenfeest van Sander van Merendonk geweest, dit was erg gezellig we zijn uit eten geweest in Nijmegen.

Ook is er op de Wittenborgh een van de betere groepsleiding weggegaan, Marleen we hebben voor haar een DVD gemaakt met van iedereen een stukje video erop met een persoonlijk bedankje e.d.

Vrijdag, 13 juli 2007 was de dag van de Diploma Uitreiking op Sonneheerdt! Ik heb mijn MBO3 medewerker beheer ICT in ontvangst genomen, het was een erg gezellige dag op groevebeek (school tegenover sonneheerdt). Iedereen nogmaals bedankt voor alle reacties onder het blogje!!

Die avond zijn we ook bij een optrede van Daddy-O geweest in Putten, deze band is min of meer opgezet door een medewerker van Sonneheerdt die ik goed ken, ben hier samen met Floris Steinvoorte, Nino van der Wiel en Fons Wielemaker geweest, ze vonden het erg leuk dat wij gekomen waren.

Op vrijdag 20 juli is de zomervakantie begonnen, nou die dag zal ik niet meer vergeten wat een ZIJKWEER was het pfff we konden niet eens met de tandem naar huis want het onweerde en bliksemde regende en nou weetikveel wat nog meer, ik en Fons zijn door een taxibusje naar de Wittenborgh gebracht, die avond zijn we bij het café wat gaan drinken met Floris en nog wat medebewoners om de vakantie in te luiden en een beetje voor het afscheid van Floris want hij ging Sonneheerdt en de Wittenborgh verlaten (we missen je nogsteeds Floris;)). Hierna hebben Fons en ik de fiets ff gaan halen en daarna nog een patatje gehaald bij het Hoekje (cafetaria).

Augustus
Bekijk alle blogs van Augustus hier

Augustus was een rustige maand, vakantie dus.. aardig wat buiten en natuurlijk WaterWereld 2007, het kamp waarin ik leiding heb gegeven, ik vond het echt geweldig om deze week te doen, als ik wat over zou kunnen doen dan zou ik sommige kinderen wat meer aandacht hebben gegeven, ik dacht er toevallig gisteren nog aan, aan een kind waaraan ik zag dat het niet zo goed ging, maar volgens de andere leiding ging het “goed", ik heb toen wel met het kind gepraat en het ging helemaal niet goed maarja. . ., Ook een minder ding vond ik, toen we ’s morgens in de leiding tent lagen, kwam er een kind iets vragen waarna het kind door 1 van de leiders werd afgesnauwd met de mededeling “Ga weg! Dit is de leiding tent je hebt hier niks te zoeken!!" ik schrok daar erg van, maar dat komt misschien door de Nash Dom gewoonte “Kind = Leiding, Leiding = Kind (iedereen is gelijk)".

September
Bekijk alle blogs van September hier

1 September, weg bij dat K*T Radio station GalaxyWebradio, wat was (en ben nogsteeds) ik blij dat ik daar weg ben, stelletje nouja goed laat maar:P. . .

3 September was de zomervakantie weer voorbij, en stond ik aan het begin van een BBL constructie (Beroeps Begeleidend Leren) ik begon met 4 dagen in de week “werken" bij Caterpillar Work Tools te Den Bosch. Dit begon zeer positief maar na een aantal weken kreeg ik toch verrekte veel last van een airco die de hele tijd aanstond, ook was het erg vermoeiend om 4 dagen van 8 uur te draaien, ik ben hier mee doorgegaan en heb wel telkens aangegeven dat het ronduit KLOTE ging maar er gebeurde niet veel, tot na een aantal weken Henk ter Haar van school geweest is om het een en het ander te bekijken, er zou wat veranderd worden maar dat gebeurde maar niet, tot voor kort zit ik nu eindelijk op een andere werkplek in een ander kantoor (wel van ICT), maar de vermoeidheid neemt alleen maar toe, het werk af en mijn humeur dus ook, hier over kan ik binnenkort meer vertellen in 2008!

Ook ben ik deze maand begonnen samen met Fons met goalball, dit doe ik nu nog steeds en het bevalt tot nu toe goed!

Oktober
Bekijk alle blogs van Oktober hier

Oktober, een goalball marathon, 26 uur goalball spelen pffff onervare:P maar het was wel een geslaagde marathon ook super gezellig.

Op de WB gebeurde er ook ‘t 1 en het ander, de brailleregel van het huis was gejat en ze dachten wel even dat LMeijer dat gedaan zou hebben, de regel kwam per post terug een maand later ofzo (weet ’t niet eens precies meer) per post... dat betekend dat de dader bekend moet zijn, voor het versturen van een pakketje wordt er 9 van de 10 keer om legitimatie gevraagd en ik neem niet aan dat je een brailleregel per briefpost verstuurd DUS, maar verder niks meer van gehoord en dat is dus ook goed afgelopen, ’t was een beetje een klote maand maarja ach.. ’t Leven Gaat Niet Over Rozen...

November
Bekijk alle blogs van November hier

In November hebben we uitgebreid afscheid genomen van Jaap Meppelink, we zijn naar de kroeg geweest, enja toen heeft LMeijer zich vol laten gieten met Jegermeister, lekker spul trouwens alleen jammer van het hoge alcohol percentage.

Ook heb ik in deze maand in de krant gestaan met EnergyFM waar ik toch al weer een hele tijd radio maak op de zondagmiddag en ook op de maandagavond.

December
Bekijk alle blogs van December hier

En zo zijn we beland in de laatste maand van het jaar, December het jaar is weer snel gegaan en er is toch aardig wat gebeurd, ik zit op het moment te typen op Pagina 7 van het word document dat blog_2007.doc heet, met lettertype Arial 12 punts dus dat beloofd weer wat:P

Tja het is een feestmaand maar voor mij aan de ene kant wel en aan de andere kant weer niet, waar zal ik is beginnen. . . . Caterpillar? Ja strak plan, bij Caterpillar gaat het echt bagger, ik heb het steeds minder naar mijn zin ookal heb ik nu een andere werkplek, dat wil nog niet zeggen dat ik voldoende werk heb, het hele halfjaar vanaf de zomervakantie heb ik one-on-one’s ach noem het gewoon één op één gesprekken we zijn hier tenslotte in Nederland, en keer op keer heb ik aangegeven dat het bagger gaat, dat ik dood moe ben na een werkdag en dat ik gewoon vind dat ik te weinig werk heb, ik ben een weekje naar school gegaan om mij te concentreren op PHP waar ik mee bezig ben via de LOI, ik heb toen een belangrijk gesprek gehad met Henk ter Haar mijn stagebegleider/stagecoördinator van Sonneheerdt (ownee bartiméus – hoe langer hoe gekker) in dat gesprek heb ik deze punten gemeld en er kwam uit dat ik maaris een gesprek met Huub Poppelaars moest gaan aankopen, Huub was in mijn stagetijd mijn stagebegeleider en eigenlijk baas maar door veranderingen is hier iemand tussen gekomen (Patrick Jansen) hiermee had ook ook deze één-op-één gesprekken, maar met hem kwam ik er niet uit dus naar Huub, maar die was er totaal niet over te spreken dat ik naar hem kwam want Patrick is mijn baas e.d. e.d. en ook vind hij dat ik zeur want ik heb aldus hun, werk zat. Ik ben na die schoolweek waarover hieronder wat meer staat (nja dat moet ik nu nog typen maargoed:P) dus bij Cat geweest en heb ik dat gesprek met Huub gehad, de week erna was de laatste schoolweek en toen is het vervolg gekomen met Henk over dit gesprek, hierover begin 2008 meer informatie!

De schoolweken, nou die schoolweek waarin 5 december viel was erg geslaagd ik heb namelijk voor Sinterklaas gespeeld en een cadeau + gedicht geschreven voor Rachel Schelleman die bij mij op ICT zit, ik vind haar wel leuk dusja... dan moet je toch iets:P het cadeau viel in de smaak en we hadden een gezellige 5 december:). Er zijn op dit moment zelfs mensen die beweren dat ik en Rachel verkering hebben.. “we ontkennen niet dat we iets hebben, maar bekennen ook niks" Er zijn maar een paar mensen die weten hoe het precies zit dus ZEUR NIET ZO!

In de laatste schoolweek was het kerst, je raad het al;) LMeijer heeft de kerstman uitgehangen en ook deze week was weer geslaagd, ook ben ik nog op een geheime locatie geweest in Ermelo dat was ook erg geslaagd en ik ben er ook super blij mee!

Nu is het kerstvakantie, kerst heb ik met m’n ouders, zusje, opa en oma gevierd bij Nuland (restaurant) het eten was echt goor (koud enzo) maargoed het was wel gezellig dus dat scheelt weer;). Op donderdag 27 december ben ik bij Rachel geweest ze moest die dag wat onderzoeken in het ziekenhuis hebben en ik ben met haar mee geweest, we hebben er wel een gezellige dag van gemaakt en weer even “geüpdate".

Met oud en nieuw ga ik naar mijn opa en oma dat is wel gezellig (geen msn vanaf die locatie maar ach een avondje géén pc kan geen kwaad).

Zo, de log zit erop, inmiddels op pagina 8 aanbeland van het word document.

Iedereen een gelukkig en gezond 2008 toegewenst namens mij!

En ik denk dat ik als voornemen mag nemen “kortere blogjes!" als ik naar Johannes moet luisteren...

4 Reacties

Lineair

  • Rachel Schelleman  
    hahahahahahahaha Leon, wat een gezellige lange blog moet je die van mij ook maar effe lezen. :p

    Ik vind jou ook wel leuk, en idd. we bekenen niets, maar ontkenen ook niets. Fijn dat je mee was afgelopen donderdag.

    Toruwens deze kerstvrouw heeft hier ook nog een cadeautje liggen voor een zekere LMeijer.

    Knuffel vanuit Amsterdam naar Den Bosch
    Rachel

    P.S. zie je 7 jan. wel weer dan kunnen we weer effe updaten.
  • Johannes  
    Oh oh wat mooi ga © copyright toeslag op mijn naam vragen Leon ;-)!
    Sorry kon d'r niets aan doen maar bij maart viel 'k al bijna in slaap hi hi..heb de andere maanden even vluchtig doorgelezen...
    Leon doen kalm aan.

    Gegroet.
  • Tim  
    Hey Leon,

    Leuke log... :-). Is idd wel aardig lang geworden, maja, je moet wat doen in de vakantie he.. :-D

    In iedergeval een goeie jaarwisseling morgen!

    Groeten,
    Tim
  • D@aN  
    Heej Leon!

    Zo te zien heb je dit hele jaar niet stil gezeten!
    Leuk, dat jaaroverzicht!

    Groetjes, en veel plezier nog in 2008!!

    D@aN

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.