Leon Meijer's persoonlijke weblog

Het laatste weekje school voor 2007

Donderdag en vrijdag (13 en 14 december!) heb ik mij met iligale actievetieten bezig gehouden op een geheime locatie te Ermelo, hierover kan ik op dit moment helaas nog niet uitweiden, bekenden van mij weten het al, mocht je het niet weten neem dan even contact met mij op!

Goed, maandag heb ik opschool de kaart opgehaald die heel veel mensen getekend hadden, het was de kaart voor Rachel mijn “zieke” medecursist. Want dinsdag ben ik op “ziekenbezoek” gegaan in Amsterdam bij Visio HOOM (Het Oog Op Morgen) dit is de locatie waar zij op dit moment nog verblijft tijdens schooldagen.
Het ziekenbezoek was erg gezellig ookal heeft HOOM een beetje kinderachtige regels, tja het is eigenlijk ook een woonvorm voor mensen tot 18 jaar maargoed hier zal ik het verder niet over hebben. De kaart vond ze trouwens erg “attent”:P.

Op woensdag ben ik met haar mee geweest naar het ziekenhuis, dit was met een half uurtje klaar, we zijn daarna wat gaan eten & drinken op plein 40/45 te Amsterdam.

Woensdagmiddag was ik terug in Ermelo en opschool sprak de opleidingscoach van Fons (Helmi van Olmen) mij aan met de vraag of ik niet iets wilde doen voor het afscheid van Fons, dus ik vroeg haar wat en hoe.
Ze had het idee een soort live radio show te maken op EnergyFM, uiteindelijk is er een script uitgekomen dat zij helemaal uitgedacht heeft ze noemde zichzelf “Dj Opz’nhelmi’s alias Olmen Mens” dat was erg grappig. Woensdagmiddag/avond ben ik op ’t huisje geweest want jajaja Jaap zou er voor het laatst zijn die dag, z’n afscheid hadden we al gevierd in de kroeg maar nu was ook Johannes Leijenaar van de partij, we hadden lekker Pizza gegeten in het huisje en piratenmuziek geluisterd. Rond kwart voor 7 kwam de vader van Jaap om Jaap en al z’n spullen op te halen en te vertrekken in de richting Hollandscheveld (Hoogeveen).

Ik ben toen met Johannes naar de WB (Wittenborgh) gegaan en hier heeft Johannes nog wat dingetjes ingesproken en ook een aantal mensen hebben “goeiedageem” ingesproken want dat was nodig voor het afscheid van Fons, ook hebben we nog wat jingles gemaakt owja en niet te vergeten we zijn nog om een bakkie “Zwart Vocht” (koffie) gegaan bij Lennart, dat was erg gezellig!

Op donderdag zou Helmi langskomen op de Wittenborgh om de uitzending voor te bereiden en het script nogmaals door te nemen, maar Rachel wilde al een dag eerder naar Ermelo komen voor de gezelligheid en omdat ’t makkelijker was voor haar om vanaf de WB naar school te gaan op de jaarafsluiting dus heb haar 1st van station Amersfoort geplukt en toen hebben we nog ff bij de bakker Bart 2 broodjes frikadel gehaald en die op de WB opgegeten. Jammie.

Rond 14:00 naar school, bij proson de geluidsinstallatie gechecked of er een laptop/pc aan zou kunnen, maar dat ging niet dus werd ’t een beetje improviseren, Helmi kwam daarna naar de Wittenborgh en we hebben de radioshow doorgenomen, en ook een opname gemaakt (een beknopte versie zal ik binnekort ff uppen maar kan nu niet op de PC in Ermelo waar de bestanden staan).

Edit: Met dank aan Johannes is het bestand nu hier te downloaden.

Donderdagavond zijn we naar Lennart gegaan, Rachel heeft daar wat gegeten omdat er op de WB wat fout gegaan is, we hebben daar nadat ik terug was (ja want ik was ff tussendoor eten op de WB (lekker ingewikkeld hé:P)) hebben we wat gekletst en achter de pc gehangen, terug op de WB zijn we lekker optijd gaan slapen want de jaarafsluiting is morgen!

Jajajajaja nu het is kerstvakantie dus daarom hadden we vrijdag jaarafsluiting op REA College Nederland locatie Ermelo; Sonneheerdt oh nee Bartimeus (hoe langer hoe gekker).

Ja, ik was deze mooie dag al rond 8.30 op school aangeland, samen met Rachel werd ik daar begroet door Annemarieke Meelker Rachel’s vervangend opleidingscoach die blij was dat Rachel er weer was.

Opening van deze dag was officieel op de zolder het welkomstwoord werd gehouden door Annemarieke Meelker, hahaha wat een speech, net zo als de eerste officiële schooldag op de hei. Gelachen werd er absoluut toen de mededeling kwam dat Jeroen Schaub verlaat was omdat ie met z’n volgetankte auto bij het benzinestation stond en niet kon afrekenen. Rachel en ik bleven samen met nog een aantal geluksvogels achter op de zolder om bonbons te maken jammmie, vervolgens koffiepauze met cake en rara wie kwamen we daar tegen Nora Cardol Rachel’s opleidingscoach die is al sinds de herfstvakantie ziek, gezellig bijgepraat en natuurlijk op de foto.

Foto met Nora Cardol (Links in het roze), Leon (midden) en Rachel (rechts).


Na het vervolg van de workshops was het lunch tijd.

Jaja en toen was het half 2 en begon het officiële gedeelte van deze jaarafsluiting Truda Kruijer opende dit gedeelte in totaal gingen er 9 mensen weg, 3 van ICT (Levent, Jamal en Marko) maar ook het afscheidsstukje van Fons Wielemaker was erg geslaagd, Helmi en ik zaten achter in de keet (zoals wij dat altijd zeggen bij Proson) er stond daar ’n tafel dat moest een studio tafel voorstellen en we lulde het hele stuk aanelkaar met wat stukjes zoals “goeiedageem” van 10 mensen erin en een introtje van Johannes en een bedje dat ik snel gemaakt had met het intro van een plaat van Dana Winner. Rachel bediende de geluidsinstallatie. Het was echt super geslaagd met veel gelach.

Na al dit officiële gedoe was het tijd om nog effe met Rachel en Lennart op de foto te gaan (de foto staat nog op de camera van docent Kees Hofman) Daarna hebben we ff een rondje gemaakt om iedereen fijne feestdagen en een goede uitwisseling te wensen. Van Jeroen Schaub die bij de uitgang samen met Annemarieke Meelker stond kregen we een of ander maf gummetje/stress knijp dingetje en weet ik veel wat je er nog meer mee kan doen, hij was die ochtend gedemonstreerd door Annemarieke en voor ieder die zich aan de projectdagen had gewaagd een foto boekje met foto’s van deze dagen. Ik ben samen met Rachel nog effe op ICT geweest om onze docent Flying Hofman oh nee Kees Hofman gedag te zeggen en toen zijn wij op de tandem naar de WB gegaan.

Foto met Leon, Rachel en Oppie (Lennart) (1)


Foto met Leon, Rachel en Oppie (Lennart) (2)


De kerstvakantie is voorderest erg gezellig ingeluid, hierdoor waren we de volgende dag erg brak volgende keer maar een kannetje zwart vocht erbij. Hahahahahaha

Ik zou zeggen iedereen hele fijne feestdagen en vanaf 7 jan. zijn er hier weer schoolupdates te volgen, én niet te vergeten de updates over de “geheime locatie” ergens in Ermelo.

4 Reacties

Lineair

  • Rachel Schelleman  
    hahahahahhahaha,

    jajaja Leon waar komen sommige stukken tekst mij toch bekend van voor. De foto's staan touwens op de camera van Gemma niet van Kees. Maar die zien we waarschijnlijk wel ergens deze week/volgende week in een mailbox verschijnen.

    Idd moet er de volgende keer zwart vocht bij, dan zijn we misschien wat minder brak de volgende dag.

    Wanneer gaan wij weer is updaten???
    tot 7 januari en wie weet wel eerder
    knuffels vanuit Amsterdam Rachel
    • Leonmeijer  
      Owja das waar ja... op de camera van Gemma, die van Kees trok 't niet:p

      Ja we zien het wel in de mailbox he!

      TJa dat updaten toch he.. moet toch maar snel weer geüpdate worden hoor;) ben out-of-date:P

      Knuffels terug naar A'dam!

      -Leon
  • Rachel Schelleman  
    hahahahaha ik wou ook nog effe zeggen voor nog een verslag van deze maffe jaarafsluitng kijk op http://dolfijntjepooh.web-log.nl

    Gr. vanuit Amsterdam
    Rachel
  • Johannes  
    Leon, het word 't tijd dat jij de bijbel maar eens gaat overtypen en online gaat zetten (zo lang zijn die logs van jou wel)...en te tweede houd dat je ook nog van de straat!!!
    Al die iligala activieteiten van jou ook...eng hoor bijna net zo eng als Harry Potter!
    Verder weer eens 'n mooie log.
    Ook vanaf deze kant wens ik jou een goed uiteinde van 2007 en een nog beter begin van 2008.

    Gegroet.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.