Leon Meijer's persoonlijke weblog

Hefstvakantie

Vorige week heb ik hefstvakantie gehad, en ik kan je zeggen dat was wel ff nodig na al dat "werk" bij Caterpillar en hele dagen in de f*cking airco zitten wordt je niet vrolijk van!

Op maandag ben ik naar de oogarts geweest voor een controle, alles was gelukkig goed alleen kon ik de halve dag niet veel zien door die fijne druppels die ze in je ogen doen waardoor ze in het ziekenhuis beter kunnen zien hoe alles er in je ogen uitziet.

Op dinsdag had ik een gesprek op de Wittenborgh over vanalles en nogwat wat er gebeurd is, dit was niet echt bijzonder, er zijn wat afspraken e.d. gemaakt over gesprekken die ik met Hester (mijn persoonlijk begeleider daar) moet hebben, (die ik al had maar Hester is een tijd weggeweest ivm de geboorte van haar zoon Thomas).

Op woensdag heb ik getrained voor goalball, dit was weer erg gezellig, en ik heb ok super veel zin in de competitie die voor mij de 25ste november (als ik 't goed heb) zal beginnen! 's avonds hebben wwe gegeten bij een friettent in Grave, ook kwam ik 's morgens nog mijn docent Frans van de middelbare school tegen, hij geeft nogsteeds Frans op de zelfde school (hoe houdie 't uit:P).

Donderdag heb ik eigenlijk niet veel bijzonders gedaan en vrijdag kwam Jeroen langs, dit was erg gezellig, we hebben ook nog ff met de goalball gegooid die ik en Fons mee hadden gekregen om thuis te oefenen.

's avonds begon op EnergyFM de marathon voor de mappa mondo huizen van het rode kruis, Gerben heeft 24 uur radio gemaakt, dit was echt een topuitzending, ook zou er nog paal gezeten worden door iemand en kon je voor het goede doel je haren laten knippen, deze laatste 2 dingen gingen niet door omdat Gerben van het rode kruis een mailtje had gekregen met een uitnodiging om op 1 december live te komen draaien in Wezep bij een actie van het rode kruis, hieraan ga ik als het allemaal doorgaat meedoen dus ik zou zeggen kom ook gezellig naar Wezep! Energy Ontour zal er ook aanwezig zijn met de lekkerste hits! er is een studio met (stabiele) internetverbinding aanwezig dus het zal ook op de radio te horen zijn! ook het paalzitten en haarknippen zal die dag (waarschijnlijk) plaatsvinden!

Op zondag heb ik uiteraard weer radio gemaakt en toen zat de vakantie er helaas alweer op:(

2 Reacties

Lineair

  • Johannes  
    Dag L ;-)!
    Tja Leon de vakanties gaan altijd VEEL TE SNEL VOORBIJ!
    Leuk dat je met Energy FM op de toer...in Wezep mag draaien..knallen de hits vast wel weer uit de speakers!
    Doe verder maar kalm aan.
    Gegroet.
  • D@aN  
    K haat het als vakanties om zijn...
    Maar goed, nu maar w8en op de kerst!

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.