Leon Meijer's persoonlijke weblog

Kraamvisite

Goeiedageem,

Vorige week donderdag ben ik samen met Fons op kraamvisite geweest bij Hester. Hester is iemand van de begeleiding van "De Wittenborgh", ze heeft een hele tijd geleden een baby gekregen en zodoende zijn we daar op bezoek geweest, we wilde het al veel eerder doen maar door omstandigheden kwam het er telkens niet van. We zijn vanuit Ermelo met de Fiets naar Harderwijk gegaan waar Hester en haar vriend Jan wonen.

We hebben natuurlijk een hele boel bijgekletst over het kind, over hoe 't in huis gaat en vanalles!

Het is een heel lief kind (Thomas heet hij), hij is al ongeveer 53CM lang. Ik heb 'm ook even vast gehouden, hij was heel lief en rustig ook, hij lachte even en ging daarna weer slapen.

Rond 23:30 waren we weer terug in Ermelo

Politie


Wat heeft dit nou weer met bovenstaande te maken? nou niks, maar het is makkelijker dat gewoon ff in 1 logje te zeten ipv in 2 vandaar:).

Afgelopen vrijdag was de politie hier omdat er een brailleleesregel is gejat van de Wittenborgh, je vraagt je natuurlijk af wie zo'n ding nou jat... tja.. goeie vraag. Ik en Erik-Jan moeten een gesprek met de politie hebben omdat wij de regel nog een keer geleend hebben voordat deze gejat werd.

De agent vroeg vanalles van wat er die avond gebeurd was (gepakt, gebruikt, teruggezet) en waarom ik 'm geleend had en allemaal van dat soort vragen. Hij moest ook nog de gegevens van Jeroen hebben omdat Jeroen er ook bij was toen wij dat ding geleend hadden, we waren namelijk bezig met een radio uitzending op R54 (www.radio54.nl), Jeroen's braille leesregel haperde wat en toen vroeg hij of ik er nog een had, ik vertelde over de huisregel en heb toen die gepakt voor de uitzending en na de zending heb ik deze weer op de plek teruggezet waar die stond.

Hij zei ook nog dat ik 'n mooie studio installatie heb staan, over de zender zei die niks (die trouwens niet aangesloten stond op de antenne;)).

2 Reacties

Lineair

  • Johannes  
    Hé LMeijer.

    Kijk aan leuk dat jullie even op kraamvisite zijn geweest!
    Hij zei ook nog dat ik 'n mooie studio installatie heb staan,
    Re: ja Leon daar heeft die agent wel gelijk in ;-)!
    over de zender zei die niks (die trouwens niet aangesloten stond op de antenne;)).
    Re: oh dat ’t is wel mooi of word ’t volgende logje “Het Agentschap Telecom (AT) bij LMeijer in de studio”…uhm GRAPJE.
    Dat was ’t wel weer vanuit deze studio.

    Gegroet.
  • Saskia  
    Jeetje, wie jat nou zo'n ding, wat een onzin :S Pfff... Rottig dat jij verdacht werd zeg... Ook best wel griezelig van die zender, dadelijk zei de politie er wat van! Woei :-P

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.