Leon Meijer's persoonlijke weblog

Zomervakantie 2007 voorbij

Zo! de zomervakantie zit er helaas al weer op maar 't was opzich wel een goeie vakantie!

Zoals je hebt kunnen zien heb ik een goeie kampweek gehad en ik ben ook nogis weg bij dat kl*te galaxywebradio! aanstaande zondag zal ik de eerste uitzending op EnergyFM gaan draaien! dus luister maar mee via deze pagina.

Verder ben ik een weekje bij Jaap geweest, dit was ook super gezellig, er was feestweek in Hollandscheveld (bij Hoogeveen) dus we zijn naar de Kermis geweest. Ook hebben we nog gedraaid, Jaap is namelijk etherpiraat dus dat ging wel mooi met 800watt ongeveer, 't kwam mooi door tot in Nunspeet.

Ook heb ik daar op de scooter van zijn broertje gereden en nog een stukje in een auto dat is ook vet om is een keer mee te maken!

Ook heb ik eindelijk bericht van het UWV, de verlening is er door! dus vandaag ben ik weer naar Caterpillar geweest om te beginnen met werken! ik ga dus 4 dagen in de week werken en 1 dag naar school (sonneheerdt nogsteeds). Nou hoet het gaat lopen zal ik nog wel zien maar denk dat dat wel goed komt!

Ik heb overiggens niks meer gehoord van mijn dolphin pen die gestolen is op stage, Sonneheerdt is alleen zo sukkelig geweest om nogsteeds geen replacement te hebben aangevraagd dus ik kan nogsteeds niet veel bijzonders doen:(.

2 Reacties

Lineair

  • Tim  
    Heey Leon,

    Nu pas weer naar school... K ben vorige week al begonnen... (naja, 2 daagjes maar...:-D ).

    Lekker geregeld trouwens van die Dolphinpen...

    Ik spreek je!

    De groeten,
    Tim
  • D@aN  
    Pfuuuh, k zit al lang weer op school!
    Haha! Maar weer een leuk logje!!!

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.