Leon Meijer's persoonlijke weblog

Afscheid Marleen (groepsleiding Wittenborgh)

Gisteren hebben we op "De Wittenborgh" een BBQ gehad omdat Marleen een groepsleiding afscheid nam (en een aantal bewoners die weggaan).

Het was de hele dag mooi weer tot een uur of 4, toen werd 't donker buiten en kwam er onweer! en niet zo'n beetje ook niet zeg! toen we gingen BBQ-en om een uur of 17:30 was het wel beter weer maar de bbq was onder een luifel gezet zodat er geen / weinig regen in kon vallen.

Er was zat te eten van tartaar tot shoarma, als eerste bedankte de overige leiding Marleen voor al het werk dat ze verricht heeft voor de WB, daarna kreeg ook Hester een cadeau omdat ze in verwachting is. Hierna hebben wij als bewoners Marleen een DVD gegeven met een filmpje waarop iedereen op z'n/haar eigen kamer een stukje heeft opgenomen op video, deze heb ik geknipt en achterelkaar geplakt met daarachter nog een liedje van Dana Winner - Kleine Marleen, ze vond 't erg leuk en wij vonden het ook er gezellig.

Na de bbq is de vuurkorf aangegaan want 't was weer mooi weer geworden, we hebben nog ff milkshake bij de snackbar gehaald, 't was erg druk in Ermelo waarschijlijk mensen die op vakantie zijn ofzo...

't was in iedergeval een gezellige avond!

3 Reacties

Lineair

  • Fons  
    Ja was gezellig en lekker;D
  • Erik-Jan Zuidberg  
    De bbq was zeker lekker en het weer viel mij 100% mee vergeleken met die dikke hoosbuien van die middag
  • ralph van dongen  
    hey leon,

    De bbq op de wb was zeker gezellig en lekker, leuk dat miranda er ook bij was, met de kleine. Het weer viel me mee toen we met de bbq bezig waren. Het afscheid van marleen hebben we goed gedaan vind ik zelf. De week erna hebben we het nog is dunnetjes overgedaan. Ik zal haar wel missen, de tips adviezen en gewooon een goed gesprek.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.