Leon Meijer's persoonlijke weblog

Voorbereiding waterwereld

Vandaag ben ik met de andere leiding gaan naar de kamplokatie gegaan waar we het kamp "waterwereld" gaan organiseren. Ik ben vanmorgen met de trein naar Utrecht CS gegaan om daar op Bregje te wachten die ook meegaat. Samen zijn we met de trein naar Bodegraven gegaan waar Jelger ons met de auto heeft opgehaald.

Na een hele poos rijden over allerlei kleine en slingerige weggetjes kwamen we aan bij de kamplocatie waar Mathijs al was (die gaat ook mee;) we zijn dus met 4 tot nu toe, Bregje, Jelger, Mathijs en ik), als 't goed is komt er nog minimaal 1tje bij.

We hebben op 't terrein even rondgekeken en de beheerder heeft ons wat dingen verteld over de plek, waar we de kano's kwijt kunnen / waar we het water in kunnen, waar we kampvuur kunnen houden, sportactiviteiten, wc's enz.

Na deze "rondleiding" zijn we in een kroeg gaan zitten en daar hebben we niet gezopen:P (ja wel chocomel en koffie e.d.;-)) en hebben we het leidingsakkoord doorgenomen, hierin staan alle dingen over het kamp, het programma, welke kinderen er komen en regels die we hebben opgesteld. We hebben de laatste puntjes op de ï gezet. Zoals 't er nu uitziet wordt het een leuk kamp.

Het kamp vind plaats in "Noorden" (dus niet in het Noorden (wij dachten eerst aan Friesland)). We zitten aan de nieuwkoopse plassen, dit is een vrij waterrijk gebied dus mooi om te canoën.

Rond een uurtje of 3 zijn we teruggegaan naar huis, op de trugweg van Utrecht naar Den Bosch kwam nog een conductuer die niet gezien had dat ik op m'n treinkaartje weldegelijk een datum had staan dus die had nog bijna een boete uitgedeeld maar hij zag 't door de vngers (ja de datum zaggie niet want die stond er wel op:P), ik had namelijk een van AnaarBeter kaartje omdat ze bij Den Bosch met de A2 bezig zijn kun je voor €2,-- retour van Den Bosch naar Utrecht of andersom (en terug). Rond 'n uur of 17:00 was ik weer terug.

2 Reacties

Lineair

  • Trudie Meijer  
    Hoop dat het een waanzinnig leuk kamp wordt en dat het Nashdom kan evenaren.

    Groetjes, Trudie
  • Saskia  
    Klinkt leuk! Die a naar beter kaartjes zijn leuk he! Veel plezier!

    Groetjes Saskia

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.