Leon Meijer's persoonlijke weblog

Multipop 2007

Goeiedag!

Gisteren 14 juni ben ik met Jaap, Johannes en Fons naar MultiPop geweest hier vlakbij Ermelo in Standhorst op 't starnd was het tedoen.

Overdag ben ik eerst met Jaap vast vanuit school naar 't dorp om de kaartjes die ik geprint had naar huis te brengen en wat broodjes bapao (uitspraak bapauw) in te kopen voor na 't festival. 's middags om 4 uur zijn Jaap en ik naar 't station gegaan om Johannes van de trein te halen. We zijn langs "de Twins" (1 van de kroegen hier) gelopen om te vragen hoelaat dat er bussen gingen, de bussen zouden namelijk langs de kroeg komen om vandaar mensen mee te nemen, na het krijgen van deze info zijn we naar huis gegaan en hebben we even wat spullen gepakt, en zijn we met Fons die al thuis was naar 't cafetaria 't Hoekje gegaan voor een frietje, hierna nog even terug naar huis om mijn legitimatiebewijs te halen en ff naar de WC te gaan.

Toen terug naar de Twins en ongeveer na 3 minuten wachten kwam er al een bus, er zaten niet veel mensen in.

bij 't terrein aangekomen moesten we wachten in een rij maar er waren er wel 3 en iedereen stond wat doorelkaar dus ik vraag aan iemand van 't personeel of je hier moet staan voor de kaartjescheck, en die zij dat je voor inet kaarten in de rij bij een keet moest gaan staan, dus wij 10 min voor niks staan wachten:P want de rij van mensen die via internet gekocht hadden was erg klein dus dat ging lekker snel uiteinderlijk. Iedereen kreeg ook een banje om met iets van multipop erop.

Na de ingang stonden er wat mensen die aan 't fouilleren waren, wij mochten gewoon doorlopen zonder gefouilleerd te worden.

We zijn de grote feesttent in gelopen waar al wat muziek bezig was, 't was een hele grote tent waar plek moest zijn voor 5000 man!

De artiest die bezig was was niet super veel aan, ook de beginnende artiesten die om 19:00 begonnen waren nog niet echt super, maar 't was wel heel erg gezellig. Het optrede van Nick & Simon was erg goed dat vond de hele tent want die ging flink uit z'n dak. Ook was Lesley Williams er, die heeft ongeveer de zelfde stem als Andé hases "Ik ben niet z'n vervanger want er is maar één andré" zei die maar 't was wel erg goed.

Het optrede van Jannes was wat minder 't was ook niet allemaal live, de liedjes waren wel leuk;). Alex vond ik een van de slecthere optredens. Verder was Fons op 'n gegeve moment niet goed geworden (beetje weggezakt enzo) door de hitte in de tent, want 't was heet! op 'n gegeve moment zag je de druppels aan 't dak van de tent hangen. Johannes en Jaap waren al drinken halen maar dat duurde heel lang en 't ging dus steeds slechter, op 'n gegeve moment gaf iemand al Sinas en kwamen d'r ook mensen van de EHBO en andere gingen zich er ook een beetje mee bemoeien (niet slecht bedoeld maar als je niks ziet en iedereen gaat maar aan je zitte trekken.. dan komt 't niet goed;)). We zijn in een tentje bij de EHBO gaan zitten, waar Johannes en Jaap ook heen zijn gekomen want iemand in de tent had 't gezegd dat wij daar heen waren. Het personeel van de EHBO was erg vriendelijk en even later gingen we weer de tent in.

Toen Jan Smit bezig was die 40 minuten zou gaan optreden zijn we rustig aan terug richting bus gegaan, we waren om een uur of 1 thuis, toen hebben we nog even wat gedronken en nagepraat, ook heb ik met Johannes nog Jaap even teruggebracht naar 't "sonneheerdthuisje" en toen zijn we terugegaan en gaan slapen want dat was wel nodig!

We hebbn in iedergeval een geslaagde avond gehad. van 't slechte weer hebben we in de tent geen last gehad (behalve dan van de hitte;)).

3 Reacties

Lineair

  • Johannes  
    Hey Leon.
    Jannes was wat minder 't was ook niet allemaal live, de liedjes waren wel leuk;).
    Re: ja klopt nou ja volgende keer beter!
    En ja die liedjes zijn SUPER!!!
    Was echt mooi in de tent!!!
    Alex vond ik een van de slecthere optredens
    Re: helemaal gelijk in..die mag wel weg blijven!
    En ja 't was zeker een geslaagde avond!
    Gegroet.
  • Fons  
    Het was zeker een superavond het was wel heet daar zeg pfuu de schrik zit er nog wel even in hahaha maar verder was het zeker top, Vooral nick en simon waren echt supers
  • richard  
    he jongens,een late reaktie maar alles was live op 14 juni.en alle artiesten waren top.iedereen had daar naam van jannes tot jan smit,nick en simon,enwolter kroes.maar egbert dijkhuis,was super hij is 8 maanden bezig,en dan al op z n groot festival,jaaaaa en hij komt uit ermelo.maar wel leuk dat jullie hebben genoten dat heb ik ook gedaan.tot volgend jaar 2008 bij multipop.dan ben ik er ook weer groeten richard vd berg

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.