Leon Meijer's persoonlijke weblog

Dare 2 Date part 2

Vrouwen... je kunt beter kippen houden? waarom? Nou dan krijg je nog eieren voor je geld EN ze lusten zaad!

Nou en of Mandy zaad lust weet ik niet maar ze koos in iedergeval eieren voor d'r geld, het begon eigenlijk al in de 538 studio toen Luuk probeerde haar te bellen, geen reactie en geen tijd. De date moest worden uitgesteld tot na het weekend vanwege problemen met haar moeder (of die echt of nep zijn laat ik even in het midden).

Toen ik na 1 week eindelijk haar nummer gekregen had wel een beetje heen en weer gesmst maar ook bij mij telkens niet die telefoon opnemen, beetje kinderachtig maar blijkbaar is dat anno 2014 heel normaal om niet meer te bellen maar alles via tekstberichtjes te doen, zielig hoor!

Na wat ge-sms hadden we besloten om aanstaande zaterdag gezellig te gaan bowlen met haar en Rachel, gezellig! Had er echt mega veel zin in, besloten om een fototje uit te wisselen dat wilde ze graag nou prima maar toen begon het gezijk helemaal, ze voelde geen aantrekkingskracht. Ehh oke maar het is een blind-date he, kweenie en hoe kun je nou aantrekkingskracht voelen door een foto, ik kan dat sowiso bij niemand maar who am I, in iedergeval we kunnen toch ook gewoon gezellig gaan bowlen en verder geen verwachtingen van elkaar hebben maar ook dat wilde ze "liever" niet...

Ik heb zo het vermoeden dat ze elkaar gewoon opgestookt hebben "durf jij te bellen" of "ah zullen we bellen" en dat hebben ze toen gedaan en toen ik gekozen had voor Mandy wisten ze niet meer hoe ze er vanaf zouden komen en kwam het ene smoesje naar het andere smoesje en afstandelijk gedoe zoals de telefoon niet meer opnemen.

Het voelt een beetje als dat je aan het hardlopen bent en ineens tegen een onzichtbare muur opknalt, maargoed what's next nu is er nog niet gedate dus eh nog een keer naar de studio? Of Amber nog zien te bereiken en vragen of zij alsnog een gezellige date wil?

I don't know maar wordt sowiso vervolgd!!!

Wil je Mandy zien, dat kan ze werkt in een The Sting vestiging in Rotterdam of zie hieronder, je mening over de foto mag in het Reacties blokje, persoonlijk vind ik haar ouder dan 21 lijken en ook niet zo knap (eigenlijk best wel lelijk) maargoed uiterlijk boeit mij niet dus als het aan mij had gelegen had het gewoon een gezellige date geworden en wieweet...

Ook ben ik zeker niet de eerste bij wie dit gebeurd is, meiden en jongens komen gewoon niet opdagen bij een date, mensen kom op doe dan niet mee, jammer dat er zulke figuren op deze planeet rondlopen maar zoals Bassie zegt: Altijd blijven lachen.

Hier het fototje (ogen zijn afgeschermd ivm privacy);

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.