Leon Meijer's persoonlijke weblog

Nog ff snel met de trein

Vrijdag 27 en zaterdag 28 januari zijn Malou en ik nog ff wat dingetjes gaan doen met de trein, dit omdat wij 2 dagkaarten hebben gekregen van Malou haar ouders ivm 5december/kerst/eindejaarsgeneuzel... en deze waren blijkbaar niet 1 jaar geldig maar tot en met zondag 29 januari.

Vrijdags zijn we naar Amsterdam gegaan, beetje de stad verkennen, shoppen en met de metro en tram!

We zijn allemaal winkeltjes in geweest met spulletjes van Amsterdam, 't is net of je in het buitenland loopt daar met al die touristische attracties!

Savonds zijn we via Hilversum weer terug gegaan naar Den Bosch, tsja als je toch gratis kunt reizen moet je er gebruik van maken!

De 2de kaart die we hadden, hebben we zaterdag gebruikt, toen zijn we naar Duinrel geweest, om precies te zijn naar het tikkibad. Omdat Rosalie in de buurt van Waschenaar woont hebben we haar ook mee gevraagd, dat vond ze wel leuk!

Vanaf Leiden CS zijn we met een krakkemikkerige bus (:P) naar Duinrel gegaan, je kon iets van 3 uur zwemmen op een kaartje (zijn verschillende kaartjes van 3 uur, 5 uur enzo).
Er zijn daar echt VEEL gijbanen, ook erg vette, o.a. een turbotol net als in de Tongelreep ook 1 die supersnel gaat, nouja ze gaan bijna allemaal supersnel. Er is ook een soort glijbaantje die door het plafond gaat, je pleurt dan als het ware door het plafond in een zwembadje.

Na het zwemmen hebben we bij Duinrel de bus gepakt naar Den Haag CS (is beetje vaag daar met die bussen...) daar is Rosalie weer naar Leiden gegaan en Malou en ik richting Den Bosch, ditkeer in 1x.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.