Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2011

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2011/2012. Wat was 2011 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

Januari

Bekijk alle blogs van januari hier.

Het oud en nieuw feestje van 2010 naar 2011 heb ik ditjaar gevierd met Malou in Eindhoven bij haar familie, oud en nieuw was gezellig en rustig verlopen.

In de eerste week van het jaar ben ik naar Johannes (@Bedum) geweest, was daar weer erg gezellig deze keer geen foto's en filmpjes maar zeker gezellige dagen gehad aar!

Het jaar was nog niet begonnen of ik was alweer jarig op de 15de (tsja dat herhaalt zich elk jaar :-P).
Ik had weer leuke spullen gekregen van alle mensen, helaas konden 3 mensen het niet laten om op hyves een bericht achter te laten, die zijn uiteraard VERWIJDERD;)

Een week na de 15de heb ik mijn verjaardag voor vrienden gevierd in Ermelo, niet wetende dat dat wellis de laatste keer kon zijn in Ermelo!

Februari

Bekijk alle blogs van februari hier.

Echtwaar? ja echtwaar, in februari ben ik terug verhuisd van Ermelo naar Den Bosch, een heel geklooi en gesleep met spullen maar na een aantal vermoeiende dagen/weken is alles over naar Den Bosch! In inrichten ben ik alleen niet zo goed, dat is nu anno 2012 nogsteeds niet 100% klaar :-P...

Maart

Bekijk alle blogs van maart hier.

Ergens rond maart ben ik een beetje ziek geworden en dus veel thuis, beetje uitrusten en bijkomen enzo;)

Natuurlijk was er carnaval, beetje laat dit jaar maar het was erg gezellig, nog met Malou en Harrie in Maastricht geweest.

Verder zijn er nieuwe disks in de server geplaatst.

Ook in maart, het 2de kind van mijn nichtje -- GEEN COMMENTAAR --.

En natuurlijk heeft mijn zusje haar rijbewijs gehaalt, nu nog een auto, hoe krom kan het zijn; ik heb wel 'n auto maar geen rijbewijs, nee... logisch! :-P

april

Bekijk alle blogs van april hier.

In april hadden we het met 10% shoppen bij JUMBO, lekker veel boodschappen gedaan met weinig korting :-P nja alles is meegenomen tog!

Samen met Michael (Wolloe), Serhat en Malou ben ik nog bij de ZieZo (blindjes)beurs geweest en hebben we gekeken naar de nieuwste snufjes voor blindjes en slechtziendjes, er waren ditjaar niet echt denderende dinge te vinden.

Ook kreeg ik deze maand mijn autotje waarmee ik elke dag naar mijn werk heen en terug ga, wie rijdt er dan? Nou om een lang verhaal kort te maken, iemand die het UWV regelt, of iemand die ik ken die kan rijden of... ik zelf?

Na lange tijd ben ik ook weeris weze ski?n bij SnowWorld, ik was er niet zeker van of het de zelfde was als waar ik met Suzan en Sander was geweest maar het was idd dezelfde, het ski?n was zeker weer geslaagd, moeten we nog een keer doen!

Koninginnenacht en dag heb ik ook gevierd, de Q nacht in Utrecht en Q dag in Amsterdam... Q is good voor U ofzoiets:P

Mei

Bekijk alle blogs van mei hier.

In 2011 ben ik voor het eerst is bij het bevreidingsfestival geweest, wel in Zwolle samen met een Malou en wat mensjes uit Zeist, was ook zeker een geslaagde dag!

Met Malou en Michael ben ik ook nog op de kermis geweest in Nieuwegein, kwam ik daar nog 'n collega tegen ook haha;).

Juni

Bekijk alle blogs van juni hier.

In juni ben ik ff op bezoek geweest bij Rachel in Ermelo, ik moest de 23ste toch zijn ivm de verjaardag van Emmetje.

Verder kwam ik een rat tegen bij de hamburger koning op Utrecht CS, bah wat was dat smerig zeg! Later hoorde ik van die jonge waar ik mee daar was dat hij bij nog meer Koning restaurants smerige dingen heeft gezien, dus.. you better not go there...

Juli

Bekijk alle blogs van juli hier.

En in Juli dan onze mislukte vakantie naar Itali?, nouja de vakantie was niet mislukt verder maar door omstandigheden zijn we naar Oostende (Belgi?) geweest, was erg leuk daar! Volgend jaar hopelijk wel lekker VER weg, en dan net als al die mensen op Twitter zetten van wanneer tot wanneer je precies gaat zodat criminelen er ook nog wat aan hebben? NIET DUS, stelletje dombo's die alles online zetten wat ze GAAN doen, nja moeten ze zelf weten haha.

Augustus

Bekijk alle blogs van augustus hier.

In augustus ben ik weer in Bedum geweest, bij Johannes het zomerse bezoekje was ook erg gezellig al leek het weer meer op herfst maarja dat mag de pret niet drukken.

Ook natuurlijk LowLands 2011! de blog hierover staat alleen 2 maanden verder mocht je 'm zoeken!

September

Bekijk alle blogs van september hier.

In september is het altijd feest, dan is LMeijer.nl (de website zelf;)) namelijk jarig, ditjaar al 5 jaar in de lucht, ik heb d'r al een paar uit de lucht zien vallen die ongeveer tegelijk met mij begonnen zijn, jammer hoor!

Oktober

Bekijk alle blogs van oktober hier.

In oktober was het Halloween feestje van walibi weer! Ditjaar weer met Malou erheen geweest maar het was een stuk minder spectaculair dan voorgaande jaren, jammer jammer jammer, volgend jaar niet?

November

Bekijk alle blogs van november hier.

Er zijn geen blogs geplaatst in november, heb ik niks gedaan dan? Nou dat wel maar niet boeiend genoeg om over te bloggen blijkbaar :-P.

December

Bekijk alle blogs van december hier.

Dan december, tsja 3 weken vakantie aan het eind van het jaar, lekker chillen en feesten met de feestdagen.

Oud en nieuw heb ik met Malou gevierd in Den Bosch deze keer.

En kerst mogen ze van mij wel afschaffen of minder commercieel maken, ja tog;)

Ik zou zeggen see ya all in 2012!

LMeijer.nl

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.