Leon Meijer's persoonlijke weblog

Halloween 2011

En daar zijn we weer, voor de 4de keer op rij: Halloween in Walibi! En voor de 3de keer met Malou.

Allereerst even iets wat alleen bij LMeijer.nl kan:P de klok werd natuurlijk ook verzet, daarom zijn we ook dit weekend naar Walibi gegaan. Maar dan moet je de klok we ACHTERuit zetten in het NAjaar en dus niet, zoals wij, een uur vooruit - oeps:P We vonden 't ook al zo rustig op straat maar dat kwam dus omdat het bij ons 13:00u was en in de rest van NL pas 11:00u - ooeps, nja hierdoor wel 2 uur extra gehad ipv 1tje, maareh van mij mag dat klok verzetten er wel helemaal uit...

Voorgaande jaren is het iedere keer nog gelukt om toegang tot de RIP ingangen van de spookhuizen te krijgen, ditjaar? "Daar moet je kaartjes voor hebben, RIP pas of niet, je moet sowiso kaartjes hebben" ow? oke nou dan niet...

En die fontijn he bij 't begin die was ditjaar weer gewoon doorzichtig ipv rood, het lijkt er op dat ze dat elk jaar afwisselen, maar het was de 10de editie van Halloween dus mag je toch wat extra's verwachten maar helaas ;-).

We hebben wel alle achtbanen bezocht behalve de Superman want die was jammer genoeg dicht, ditjaar was de Speed of Sound (weer) geopend (voorheen Via Volta) de Via Volta is heeeel lang dicht geweest wegens storingen en problemen iedere keer met het ding, nu is hij vernieuwd en heeft 'n nieuwe naam gekregen, Speed of Sound dus!

Er stonden gigantische wachtrijen bij alle achtbanen van wel 2,5 uur bij sommige, gelukkig hadden wij hier geen last van en konden we bij de meeste achtbanen binnen 5 minuten instappen en wegwezen!

Hoe was het met die scary gasten die met scheppen en kettingzagen mensen de stuipen of het lijf jaagden? Nou... die waren er wel maar hebben we eigenlijk niet veel gezien.

Het was wel een gezellig dagje maar het was ditkeer een beetje saaier en minder spectaculair dan voorgaande jaren, maar misschien komt het ook omdat we het weekend ervoor ook al bij de Efteling zijn geweest nog voor Malou d'r verjaardag.

Volgend jaar wieweet weer maar ik denk niet met Halloween...

1 Reactie

Lineair

  • malou  
    ff orgineel doen:
    Leon fijne kerst en happy nieuw jaar.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.