Leon Meijer's persoonlijke weblog

Een zomers bezoekje aan Bedum

GoeieDagEem mensen, het moest ff duren maar het is gelukt! Ook in de zomer van 2011 ben ik weer gezellig een weekendje naar Bedum geweest, naar Johannes!

Het was ff wat lastiger afspreken omdat Johannes pas is begonnen met werken bij de Saturn in Groningen, dus allemaal naar de Saturn en een iPad kopen :-P...

Omdat ik vrijdag ook nog ff langs de huisdokter moest en bloed laten prikken ben ik vrijdagmiddag met de trein vertrokken richting Groningen, op internet zag ik dat er ergens bij 't Harde blikseminslag was dus ff afwachten, maar de pret begon al in Den Bosch, +10 min vertraging op de lijn naar Utrecht, dus een dikke 10 min te laat in Utrecht, aansluiting gemist uiteraard dus naar de infobalie, daar vertelde een NS medewerker mij dat er nogsteeds problemen met de bliksem waren en dat er bij Putten zo'n 3KM koper gejat was dus ook daar lag de boel stil, er er is maar 1 spoortje richting Zwolle vanaf Utrecht (nja, 2... 1 heen en 1 terug) dus afwachten, de trein van 15:51 dan maar richting Enschede, in Amersfoort riepen ze om dat alle verstoringen gefixed waren dus heel mooi! Overstappen op de Intercity naar Groningen maar die kreeg onderweg ook vertraging en mocht ALWEER verder als stoptrein (dit heb ik is eerder meegemaakt.....) gelukkig had ik stroom en Internet in de 1ste klas van de trein dus ik heb me wel vermaakt! In Groningen aangekomen nog wachten op de stoptrein naar Bedum die wel optijd kwam, uiteindelijk was ik er na een reis van ongeveer 4 uur en 8 minuten, dat is best veel :-P.

We zijn gelijk een snackbar ingedoken om wat frites te eten, na het eten zijn we naar Johannes z'n huis gegaan, we hebben beetje commedy gekeken en gekletst en het een en ander op de computer gerommeld.

Belangrijk om nog ff te melden is dat ik eindelijk de beloofde Jever Lime uit Duitsland gedronken heb! Een biertje met een beetje citroensmaak het lijkt een beetje op Desperado, zo ruikt het ook was erg lekker, het lege flesje heb ik mee naar huis genomen.

Zaterdag overdag hebben we ook nog gefietst op Johannes z'n tandem, we moesten wel eerst de bandjes oppompen maar dat is wel gelukt met de pomp van de buren, later hebben we nog gekeken bij de Action voor 'n fietspomp en die bleken ze nog te hebben ook dus die kan JLeijenaar binnekort aan gaan schaffen!

Zaterdagavond hebben we taco's gegeten en savonds nog Radio Enterprise103.com geluisterd met DJ Stentorprise, was weer ouderwets gezellig! Alleen een beetje jammer dat het amstel bier wat Johannes had niet helemaal lekker smaakte, na het eerste biertje nog maar een tweede geprobeerd maar die was ook niet echt te drinken, het was nog niet eens over datum...

Zondagmiddag ben ik weer met de trein naar Den Bosch gegaan, ook niet vlekkenloos, tussen Den Bosch en Utrecht was een defecte trein dus er was beperkt treinverkeer (vraag je je toch af hoe dat kan, er liggen 4 sporen!) dat werd dus staan op het balkon, opgepropt met de rest van de reizigers en kom, laten we dan ook nog op alle tussenstations stoppen, nja... iets vertraagd kwam ik aan in Den Bosch!

Was weer een gezellig weekendje Bedum/Groningen, nu moet JLeijenaar maar 'n keertje naar Den Bosch komen, dan zal ik is even wat bossebollen in huis halen!

Owja en over het weer van dit weekend ga ik het NIET hebben! Pff, zomer noemen ze dat!

Upcomming...
LowLands 2011, de blog is al af maar er moeten nog wat foto's verzameld worden en de tekst moet nog ff gechecked worden maar dan komt de LL 2011 blog binnekort online!!!!!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.