Leon Meijer's persoonlijke weblog

Manon 20

Gisteren, 29 mei 2011 hebben we de verjaardag van mijn zusje Manon gevierd (tsja dat zusJE dat krijg je er niet meer uit denk ik:P, mja laatst sprak ik iemand van 35 en die heeft ook een broerTJE van 32 dusja... why not). Eigenlijk is ze pas 3 juni jarig maarja je moet tog een geschikt weekend kiezen!

Nou dat was wel gelukt, eigenlijk hadden we best buiten kunnen zitten achteraf maargoed dat was niet het geval maar het was zeker gezellig, weer even bijkleppen met iedereen, zo hier en daar kreeg ik ook nog een envelopje :-P.

Ook leuk om Alphons en Marion weeris te zien uit Eindhoven, die komen alleen op Manon d'r verjaardag (nja het is geen "komen alleen" maar weet geen betere tekst:P) omdat het haar Peter en Meter (of hoe heet dat) zijn, dus die zie ik niet al te vaak en met hun feestje tegelijkertijd gepland met de verjaardag van Malou was het alweer even geleden dat ik ze gezien had.

Na het hele feestgebeuren hebben we nog patat gegeten met opa en oma (moeders kant) en daarna maar weeris op huis aan, lekker dichtbij ditkeer, de laatste jaren betekende dat een 2 uur durende reis naar het Ermelosche...

Comming next?
Geen idee, maar ik moet een beetje doortypen anders komt johannes nooit met die taart :-P (bij blog 250 komt hij een taart brengen).

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.