Leon Meijer's persoonlijke weblog

Koninginnenacht 2011

Zo, is een keer een ander onderwerp dan "Koninginnedag" :-P.

Afgelopen jaren heb ik eigenlijk de Q-night nooit gevierd maar ditjaar wel, in Utrecht om precies te zijn, samen met Malou, Michael en Serhat zijn we met de bus naar Utrecht gegaan, eerst maaris wat rond gelopen door de stad met 'n biertje daarna zijn we op Neude bij een kroeg terrecht gekomen.
Helaas bleek alle live muziek buiten al vroeg te zijn afgelopen, maar we hebben het nog vrij laat gemaakt, met nachtnet zijn we weer teruggegaan naar Zeist, nog ff gechilled daar en daarna ook gaan slapen want Q-day weer naar: Amsterdam!

De volgende dag stonden we rond 1 uur op het museumplein, Malou en ik want de anderen die mee zouden gaan gingen niet, nja dan gaan we maar met z'n 2e tog!
We hebben eerst een tray met 6 bier gehaald was en goedkoper en dat scheelt weer lopen! We hebben artisten gezien/gehoord als Bluf, Inna, Rio, Di-Rect (ik dacht van niet maar na het beluisteren van de opnames bleek van wel:P), Jeroen vd Boom, Gerhard Joling, Guus Meeuwes en ditjaar ook de afsluiter: Armin van Buuren!

Tijdens het uur dat o.a. bluf draaide ook maaris een keer naar de WC, nou hebben we ruim een uur bij de meisjesplee gestaan voor Malou, pfff wat een gedring is dat daar zeg!
Was wel grappig, even later moest Malou weer en die dacht kom ik doe het wel gewoon ergens net als als die mannen hiero maar dat schoot niet zo op dus, ach... tis Amsterdam laat ik ergens aanbellen zei Malou. Ik zelf liep ff door de straat heen en terug, toen ik terugliep zag ik haar niet meer (huh... Amsterdam? zo snel????) ja dus, bij een of ander gezin mocht zij ff plassen, wel relaxed, op museumplein staan 150 000 mensen, overal is het druk en je kunt gewoon ff ergens plassen, relax tog!

Toen Armin / het feest, bijna af was zijn we met de tram iets verder Amsterdam in gegaan om te kijken hoe we snel terugkonden, dat bleek met een andere tram dus eerst nog ff ergens in een Amsterdams kroegje gezeten en daarna weer retour met de trein. Ik vond 't erg rustig hier en daar in de treinen deze Q-day.

Audio-opnames heb ik ook weer gemaakt uiteraard!
Het was een geslaagde Q-night en Q-day ditjaar, see ya all next year!

Comming up:
Morgen, 5 mei naar het bevrijdingsfestival in Zwolle!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.