Leon Meijer's persoonlijke weblog

LMeijer op weer op lange latten

Je moet hard doortypen wil je het tempo van de gebeurtenissen die je wilt vastleggen op internet kunnen bijhouden.

Zo ben ik op zaterdag 16 april 2011 weer een keer weze skiën.

Een paar weken terug was ik Malou foto's aan het laten zien van skiën op zaterdag 16 april 2007, exact 4 jaar geleden! download de foto's uit 2007. Ongeveer een week daarna kreeg ik een mailtje van Margo Vijverberg, zelfstandigheidsbegeleider bij Sensis (nu Koninglijke Visio). Waar dat mailtje ineens vandaan kwam weet ik niet want ik kreeg nooit niks maar nu toevallig wel! Malou had dit mailtje zo via via ook ontvangen en zelf heb ik het ook weer naar een berg mensen doorgestuurd, beetje jammer dat ik niks meer hoorde van die mensen of ze toevallig ook zouden gaan of niet, achja jammer dan!

16 april zijn we dus gaan skiën, ik wist niet zeker of het de zelfde snowworld was als uit 2007 maar dat bleek al snel zo te zijn. Vanuit Zeist zijn we naar Gouda gegaan (konden niet verder ivm werkzaamheden), daar heeft iemand ons van het station opgehaald en naar SnowWorld gebracht, vreemd genoeg waren wij de enige 2 die daar gebruik van hadden gemaakt, de rest kwam waarschijnlijk met ouders of iets dergelijks...

In het mailtje van de organisatie stond dat je voor de ingang kon pinnen, dus natuurlijk geen geld meenemen "als dat tog daar kan" ... bleek de pinautomaat afgesloten, handig! Gelukkig mocht het geld ook via internet overgemaakt worden.

Bij binnenkomst hebben we eerst ff wat gedronken en daarna de skieschoenen aangetrokken en wat warme kleding (handschoenen enzo), iedereen kreeg ook een leuke muts van de kruif foundation (jammer dat dat logo erop staat :-P).

Om 11 uur mochten we de baan op voor 'n uurtje, iedereen kreeg een eigen begeleider mee (nouja de minder ervaren dan), ik had pas 1x geskiëd dus dat was wel handig. Ik begon bij het laatste baantje, beetje remmen en vooruit komen, daarna naar de grotere baan, tot de helft leren bochten maken en remmen, toen later nog een stukje hoger (met die rot band lift :-P) en als laatste mocht ik zelfs tot helemaal bovenaan, dat was echt wel vet! Ook dat ging met een andere soort lift, je moest je vasthouden aan een soort paal en werd zo vanzelf naar boven gesleurt haha.

Om 12 uur was het skiën alweer afgelopen en zijn we weer teruggebracht naar Gouda, daarna nog ff rondgeslingerd in Utrecht, beetje eten enzo.

Het was lang geleden dat ik geskiëd had (4 jaar, op de dag nauwkeurig :-P) maar vond het weer erg leuk om te doen en wil het zeker nog wel vaker gaan doen!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.