Leon Meijer's persoonlijke weblog

ZieZo beurs 2011

In 2007 met Floris, Fons en nog iemand (wie ookalweer:P) en ook in 2008 ben ik voor het laatst bij de ZieZo beurs geweest in Houten, dit is een beurs voor mensen met een visuele handicap waar allerlei nieuwe snufjes op het gebied van toegankelijkheid worden getoont.

Ditjaar (afgelopen zaterdag om precies te zijn) ben ik er geweest met Malou, Micheal en Serhat, we zijn vannuit Zeist met de bus naar Utrecht gegaan, en omdat er werkzaamheden waren op het traject Utrecht -> Den Bosch ging er een bus direct van Utrecht CS naar de Expo in Houten.

Eigenlijk zou Rosalie ook nog meegaan maar die was verhinderd, de flirstcursus die er zou zijn (zie Twitter) hebben we dus toch maar overgeslagen helaas:P

Op de beurs hebben we gekeken naar een apparaat dat ondertiteling van je TV voorleest en naar TV loepen (die ook bijv. het schoolbord zouden kunnen weergeven) en nog naar een apparaatje dat tekst inscant (fotografeerd) en dan omzet naar spraak (OCR, Text To Speech). Er waren niet echt denderende nieuwe dingen te zien maar het was wel een gezellig dagje.

Toen we terug in Utrecht waren hebben we wat gegeten bij de Mac Donalds en daarna zijn we terug gegaan naar Zeist en hebben we het weekend verder gevierd!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.