Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag 2011.2

Zo, de feestelijke activiteiten van LMeijer.nl's verjaardag zijn ook weer achter de rug, zo heb ik het afgelopen weekend mijn verjaardag in Ermelo gevierd en laat ik 1 ding zeggen, het zou wellis de laatste keer kunnen zijn (kunnen zijn?? grapjas).

Soms is het nog een heel ge-emmer om mensen uit te nodigen, er zijn van die mensen die vraag je iets en reageren vervolgens helemaal niet, /vaag :-P.

Op vrijdagavond/nacht zijn we met de feestelijke activiteiten begonnen met z'n 3en en een hapje en een drankje, we hadden vast wat slingers opgehangen en gezellig gekletst, muziek geluisterd en achter de computer gezeten, rond een uur of 6 (smorgens) nog ff naar die jonge thuis geweest die ook op bezoek was, was ook wel gezellig, toen Malou en ik terug waren hebben we mijn huis even uitgemest, beetje opruimen en alles klaarmaken voor de verjaardag, boodschappen hadden we vrijdag al gedaan dus dat was al niet meer nodig ;-).

Zo rond een uur of half 3 zou Karel er zijn, hij had 'n trein gemist dus kwam wat later, hij zou bellen als hij bij Putten was, maar op de tijd dat dat zou moeten zijn hoorde ik niks, toen ik hem belde kreeg ik de voicemail dus ik vermoede dat de telefoon dood was, en ja hoor even later belde hij vanuit de Phone House dat z'n batterij dood was, ik ben er met Malou heen gelopen maar voordat we weggingen kwamen we de buurvrouw tegen die melde dat ze last had van muziek "Jullie muziek hoorde we vanmorgen om 6:00u nog" - tsja het is tog weekend?, nja d'r vriend moet er vroeg uit ofzo door de weeks, nou ik zelf ook dus /niet zeuren en heb haar er veel plezier mee gewenst en ben snel naar Karel gegaan die al stond te wachten bij The Phone House.

Nadat Karel er was, was het wachten op Johannes, Harrie en Nino, Johannes zou eerst nog langs Fons gaan en ik had stiekem wel verwacht die andere 2 ook en dat bleek ook zo te zijn, ze kwamen met z'n 3e aan, overdag hebben we gezellig (bij)gekletst, muziek geluisterd en met avond eten zelf gebakken friet gegeten, yummz! Rond half 10 heb ik met Johannes - Karel op de trein gezet, die moest zondag weer om 12:00u in Amsterdam zijn namelijk.

Wij zijn die nacht nog naar de Twins geweest, daar was het ineens wel druk :-P was erg gezellig ook daar, Harrie was weer een beetje lam haha maar dat is van hem wel bekend:P.

Toen we terugwaren moesten er nog 'n paar roken dus hebben we nog een tijdje op het balkon gezeten en zo rond half 5, 5 uur zijn we dan tog maaris gaan slapen...

Zondags rond half 11, 11 uur er weer uit, Johannes ging op tijd terug want hij moest zijn hond ophalen bij de oppas. Nino en Harrie zijn wat later gegaan en eerst nog wat gaan drinken (Koffie) bij Oma's Café.

Owja wat de cado's betreft, van Malou had ik een spel triominos gehad (maar dat was al de week ervoor;)) en 2 grote glazen, van Karel geld, van Johannes een doosje zeer-verslavende-chocolade-dingetjes namelijk "After Eight" yummmz (die lust je volgens mij of WEL of NIET maar iets ertussenin bestaat niet ofzo:P) en 6 glazen. Dan van Nino en Harrie een fles Vodka (Da Da Parusky Vodka etto osjin charasjo!).

Zondagavond maar weer zonder fietskaartje met de trein :-P. En zo kwam er ook weer een eind aan LMeijer's verjaardag in 2011.

Hier nog even een fototje, gemaakt door Malou (die staat er dus niet op).

Binnekort op LMeijer.nl: ~Alle lijntjes naar LMeijer.nl zijn bezet, hierdoor is er op dit moment geen informatie over toekomstige blogs beschikbaar. Kom later terug~

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.