Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2010

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2010/2011. Wat was 2010 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

Januari

Bekijk alle blogs van januari hier.

Januari van ditjaar begon eigenlijk vrij rustig, mijn verjaardag van de 15de van januari heb ik voor familie in februari gevierd en voor vrienden een deel later omdat we het gecombineerd hadden.

Het jaar begon uiteraard met Oud en Nieuw samen met Joyce en Laura. Laura en ik vonden het erg gezellig, Joyce vond het wat minder maar dat is te begrijpen want Delano kon er niet bij zjin.

Februari

Bekijk alle blogs van februari hier.

In februari dus het gecombineerde verjaardagsfeest, dit was minder geslaagd dan de bedoeling was, zo'n combinatie is niet altijd op en top geweldig...

Tsja en dan staat er bij blog nummer 138 vermeld dat het de bedoeling is dat ik mijn verjaardag volgend jaar (2011) in Den Bosch zou vieren, dat gaat alleen niet lukken, nouja dan maar in 2012.

Maart

Bekijk alle blogs van maart hier.

Is er in maart niks gebeurd ofzo? Er zijn die maand geen blogs geschreven op LMeijer.nl maar onsmam is jarig geweest en de reguliere dingetjes.

April

Bekijk alle blogs van april hier.

Goed dan maar snel door met Arpil 2010, in deze maand is de oude server-bak vervangen door een nieuwe HP servert die geplaatst is in het datacenter in Amsterdam, vanaf nu dus een beter en sneller berijkbare website!

Op 24 april had ik nog een etentje ter ere van mijn opa en oma's verjaardag (van vaders kant) met veels te zoute frieten en neefjes die spare ribs mee naar huis nemen omdat ze het niet opkunnen enzo, tsja Meijer he... dat zegt genoeg – stelletje mafkezen :-P.

Mei

Bekijk alle blogs van mei hier.

Zo, aanbeland bij mei, mei 2010 was toch wel de maand waarin het allemaal begon, de rest van het jaar is zo'n beetje gebouwd op deze maand, ik dacht kom laat ik eens contact zoeken met Malou voordat ik op vakantie ging naar Duitsland, en dat resulteerde in "2010" maar dat snap je wel als je de rest van deze overzichtsblog hebt gelezen.

Duitsland 2010, vakantie 1.0 2010. Ouders 25 jaar getrouwd dus we gaan op vakantie! Leuk, waarheen en waarom al in mei, mijn ouders hadden Turkijke als idee of een ander mooi landje, maar uiteindelijk jaja werd 't gewoon weer ouder(s)wets Duitsland! En dat was nog een goeie vakantie ook!

Lekker eten bij Der Brabander en zwemmen in zout water en het filmen van een ezeltje, very funny: -).

Ook heb ik in mei Jean-Paul (stagaire Hofstee bAutomatisering) nog een keer gezien, het kwam er steeds niet van om af te spreken maar 't was toch nog gelukt en dat was ook erg gezellig;).

Juni

Bekijk alle blogs van juni hier.

Op 4 juni 2010 schreef LMeijer.nl dat ik een vaste aanstelling heb gekregen bij de Gemeente Utrecht, dat is mooi nieuws dus doorgaan zo;).

Juni, lekker warm buiten, het zonnetje doet weer goed z'n best, er wordt veel op en neer gevlogen door de weeks van Ermelo naar Harderwijk en terug, soms wel 2x per week :-P Maar dat geeft natuurlijk niks.

Goed en nu op naar het LMeijer.nl FeestWeekend, te beginnen bij de verjaardag van mijn zusje, die is 19 geworden op 3 juni al maar het feestweekend was gepland rond de 10de. Na de verjaardag van Manon dan nog het feest van het 60jarig huwelijk van mijn opa en oma (moeders kant) dat werd in 2 delen gevierd en was ook erg gezellig! De foto uit het Brabants Dagblad hebben ze uiteindelijk ook nog gekregen (niet digitaal helaas).

Zo en nu gaan we helemaal van hot naar her, van Zuid naar Noord en weer terug ... Eerst naar Johannes in Bedum, nog nooit geweest dus veel foto's en filmpjes gemaakt, was erg gezellig in Studio Bedum.

Na Johannes ben ik bij Malou in Eindhoven geweest, ook ff naar stratumseind geweest uiteraard want dat zou "ooit is gebeuren" en is dus ook gebeurd.

Dan was er in Juni nog de gezellige zomermarkt van Sonneheerdt, had er een dagje vrij voor genomen, smorgens op de fiets met Malou er heen, beetje rond gehangen daar en gekletst met de stand-houders ((oud)cursisten) en beetje meegeholpen met Helmi van Olmen en ook Malou ff geholpen met de koffieautomaten daaro.

Tsja ook al een tijdje ben ik aan het zoeken naar een huis in Den Bosch om het Ermelosche te verlaten, ik had in juni een weekendje rust op de planning staan na al dat gezuip, gefeest en ge-njalaatmaar en toen was het... TELEFOON, de woningstichting, of ik wilde gaan kijken naar een appartement aan de Maaspoortweg, dus ik met Malou daar naartoe, was opzich wel mooi enzo maar er moest nog aardig wat aan gebeuren dus heb ik uiteindelijk besloten om het tog maar niet te doen, better luck next time!

Juli

Bekijk alle blogs van juli hier.

Je ziet het, de lappen tekst worden steeds langer en langer, het ene weekend naar het andere gaat voorbij, Malou en ik doen wel erg veel samen he? Ja niet verkeerd tog want het is gezellig, ooit had ik eens ander half jaar verkering met ene Rachel S uit Amsterdam, dan zou je zeggen verkering=veel samen doen, nou met Malou heb ik niks maar is wel =veel samen doen, wel zo'n 10x zoveel denk ik zelfs, sjonge 't is me wat, maar genoeg gezwetst we gaan verder en wel met de NS en wel net de laatste trein die direct van Utrecht naar Den Bosch ging, 1 trein later zou omreizen via Nijmegen (dat werd 't ook, op de trugweg;)). Eerst naar Eindhoven naar Malou en daarna de 50jaarse bruiloft van Peter en Astrid Popelier (uit de straat bij ons), was ook een leuk feestje;).

En ook Hester heeft deze maand nog bezoek gehad van mij en Malou, want ze heeft een tweede kindje gekregen, Daniël heet hij, we zijn op kraamvisite geweest in Harderwijk.

Dan was er ook nog LMeijer.nl Vakantie 2.0 2010, met Malou een weekendje kamperen in het bosrijke Nunspeet, heerlijk een beetje boslucht opsnuiven, dit in de tent van Janet Polinder (ownee, die is gescheiden nu is het Janet Vlijm ofzoiets :-P) met ontbrekende tentstokken enzo, dit was ook wel gezellig beetje camperen, eten en zwemmen enzo.

Augustus

Bekijk alle blogs van augustus hier.

Welkom in augustus, in augustus gaat de rem erop! Nog even in de laatste week van juli de boel goed afbreken!... "Turbo turbo going fast, hyperspeed we never rest" (Uit: Newkids – Turbo ;-)) en daarna aan het eind van de vorige maand / begin van deze maand vind er een tijdelijke, 3,5 maand durende verhuizing plaats van Malou naar Tiel, hierdoor is het niet meer zo makkelijk om savonds wat te gaan ondernemen maar daar vinden we wel wat op! De bedoeling is om elke zondag (zolang nodig) en woensdag op en neer te gaan naar Tiel.

Op 15 augustus ben ik met Malou en haar ouders naar Scheveningen en Madurodam geweest, lekker ff een dagje eruit weer, dat mocht ook wel!

2010 lijkt ook wel het jaar van de vakanties, versie 3.0 in de laatste week van de maand, via via hadden mijn ouders een huisje gehuurd in Zeeland, omdat ze op 23 augustus officieel 25 jaar getrouwd zijn, het was nog aardig lekker weer die week (in Zeeland dan ;-)) dus we hebben er van genoten!

September

Bekijk alle blogs van september hier.

In september ben ik eerst met Malou en Rosalie gaan zwemmen in Oss, lang niet geweest daar! Dat was weer gezellig.

Ook bestaat LMeijer.nl deze maand 4 jaartjes!

Dan heb ik ook nog mijn Prince2 Certificaat behaald, wat een saaie stof was dat zeg, gelukkig was de "cursus-opzig" wel gezellig en interessant maar wel droge zooi!

Op 19 september is mijn vader 50 jaar geworden dus wéér een feestje! We vierden het in Den Bosch in de tuin in het tentje, Malou en ik deden beetje de muziek.

Ook ben ik nog bij Hester geweest met Malou, eigenlijk zou ik met Hester naar Malou gaan in Tiel maar de voortgang van toen liet dat niet toe, Malou zit 3 maand in Tiel maar echt wonen was het ook niet dus zodoende was het niet echt mogelijk om met Hester daar heen te gaan, nouja maakt ook niet uit, probleem = opgelost.

Oktober

Bekijk alle blogs van oktober hier.

Dan zijn we aanbeland bij maand 10 van jaar 2010 en we beginnen dan ook maar bij dag 10: 10-10-10 voor veel mensen die willen gaan trouwen de dag bij uitstek om dat te doen, zelf zou ik daar niet voor kiezen maar dat is mijn persoonlijke mening.

Op 10-10-10 zijn Tommie en Lotte getrouwd, Lotte is familie van Malou en ik was mee naar de bruiloft en savonds dus weer 'n feestje.

Dan was op 14, nee ehm 15 oktober Malou jarig, die werd 22 dus dat hebben we uitgebreid gevierd met kaasfondue en lekker stappen in Eindhoven!

Aan het eind van oktober nog ff snel naar Walibi, het was weer Halloween, ditjaar niet na het verzetten van het klokje maar boeie 't was gezellig en de fontijn bij de ingang was ditjaar weer rood ;-).

En nu op naar:

November

Bekijk alle blogs van november hier.

Zo kom je nooit in Den Haag en zo 2x achter elkaar en 2x met net geluk met de trein!

Het eerste weekendje Den Haag, nouja avondje Den Haag was de verjaardag van Karel, tsja die is verhuisd daarheen dus niet meer naar Grave voor zijn verjaardag, hij woont daar samen met zijn ex-vriendin, is wel een leuk huisje alleen KOUD brrrrrrrr.

Het 2de weekend in Den Haag was het weekendje weg met Malou, ouders, zus en broer+vriendin. Was een gezellig weekendje en ook mooi weer! We zijn naar Scheveningen gelopen en waren de voordeur sleutel kwijt :-P oeps.

Aan het eind van november nog ff vechten om LowLands kaarten voor 2011, die zijn binnen dus volgend jaar in iedergeval een blog over Blowlands, ehm ik bedoel Lowlands typfoutje moet kunnen:P

December

Bekijk alle blogs van december hier.

Welkom in de laatste maand van het jaar, december alweer pfff dit jaar ging echt hard zeg sjonge jonge, vooral dat laatste deel ging vrij hard!

In december weer de vaste prik, sinterklaas, kerst en oud 'n nieuw en de 3 weken durende kerstvakantie van LMeijer.nl

Ook nog lekker wezen zwemmen in Amersfoort, van de duikplank van 10M naar beneden jumpen, vetjes hoor!

Met kerst een dubbele mislukte planning:P, gezellig bij Malou en met mijn ouders en opa en oma uit eten.

Lekker veel sneeuw en kou en daarna het jaar uitknallen op Oud 'n Nieuw in Eindhoven.

Einde

Zo, dit was de overzichtsblog weer, 2010 een jaar met veel gebeurtenissen en dingen om niet te vergeten.

2011 zal wel een gek jaar worden (11 = gekkengetal) :-P.

Is er al wat planning bekend voor '11? Nou... niet echt, ik en plannen dat gaat niet samen, maar een verhuizing van Ermelo naar Den Bosch bijvoorbeeld staat wel in de planning, de winterefteling in januari of februari en carnaval in maart, verjaardag van onsmam in maart en vast in de zomer nog wel een keer iets van vakantie, we zullen het zien, we zullen het meemaken!

Het beste voor 2011 en dit was 'm de vertraagde overzichtsblog van 2010!

Verzoeken tot verwijderen van namen, opmerkingen of overige zaken zullen worden geweigerd.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.