Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag 2011

Ja en ook in 2011 is LMeijer weer jarig geweest, tsja en dat terwijl het jaar net 15 dagen jong is!

Afgelopen zaterdag heb ik in Den Bosch mijn verjaardag gevierd voor familie en kennisen!

Even wat geneuzel;

- Het eerste SMSje was van Rosalie en kwam net iets voor 0:00u binnen.
- Het eerste cado kwam van mijn ouders.
- Als eerste aanwezig was Malou.
- Er zijn 3 hyves krabbels verwijderd omdat ik die vergeten was dicht te zetten.

Goed genoeg van die onZin, zaterdagochtend na het opstaan heb ik eerst even wat ontbeten en daarna het cado van mijn ouders uitgepakt, dat was een nieuw scheerapparaat en dat was nodig ook want 1 van mijn 2 oude is vorige week overleden en de 2de die werkte al maar half... Van Malou kreeg ik een spelletje Triominos.

Na het eten en uitpakken ben ik met Malou naar de Plus geweest om Energydrank en kaasdingetjes te halen, heel appart dat de Plus! in Den Bosch 5 cent minder vraagt voor die blikjes dan in Ermelo /Vaag /NietBoeiend.

Helaas hadden ze die kaasdingen die wij wilde hebben (12 van die snacks) niet dus ben ik in HyperSpeed naar het andere winkelcentrum gevlogen om ze te halen bij Super de Boer en die had ze wel gelukkig!

Toen ik terug was hebben Malou en ik een spel van Heineken gespeeld, daarna kwamen opa en oma uit Deventer, die hadden ditkeer wél lekkere drop mee genomen en geld gegeven + nog 5 euro van de st.klaas / kerst.

Rond 16:00u was iedereen er, van de buren heb ik nog een CD mapje gekregen om CD's/DVD's/BR's in te bewaren en geld, van de anderen heb ik ook geld gekregen.

Rond 17:30u ben ik met Malou er even vantussen geweest, wij moesten even bij iemand langs om iets te bekijken, watdan? Tsja.... daar kan ik nog even niks over zeggen maar misschien heb ik binnekort een nieuwtje te melden;) - Stay tuned dus.

Na het avondeten (frietjes) nog even een nieuwe aflevering van Kinderen geen Bezwaar gekeken en rond 20:00u kwamen Wilma en Micheal uit de straat nog ff langs die konden namelijk niet overdag.

Savonds laat ben ik met Malou nog even naar de stad geweest om het feest af te maken, om 03:35 waren wij weer thuis en zijn we maaris gaan pitten.

De volgende dag was het mooi weer buiten, lekker zonnetje erbij dus zijn we nog ff een stukje gaan lopen en ff naar het winkelcentrumpje geweest want 't was tog koopzondag.

Volgende week nog 'n keer feest in Ermelo en dan is het verjaardagsgebeuren voor 2011 ook weer achter de rug!

Till next week!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.