Leon Meijer's persoonlijke weblog

In 2011 naar Bedum

Na tot maandag bij Malou te zijn geweest was het weeris tijd om naar Johannes te gaan in Bedum (Groningen), dinsdag ben ik er is heen gegaan!

Ik was er al rond een uur of 14:00u, er lag nog een beetje ijs/sneeuw op de straten en het was erg koud maar dat mag de prêt natuurlijk niet drukken.

Johannes heeft sinds kort een hond, Sasja heet ze, hij heeft haar gekregen van familie, we hebben dus gelijk maar een klein blokje om gelopen. Smiddags hebben we bij zitten praten en zijn we ook nog even met de tandem weggeweest, opzich was het wel fiets weer alleen beetje koud;).

Na de fietstocht zijn we boodschappen gaan doen bij de plus, Johannes had zin in Taco’s dus hadden we daar spullen voor gekocht. Na het avondeten hebben we even achter de PC gezeten, gekletst, biertje gedronken en met de hond gelopen.

De volgende dag hadden we besloten om naar de stad (Groningen) te gaan, hier zijn we opzoek gegaan naar de Media Markt, omdat we niet precies wisten hoe we daar moisten komen hebben we het aan een paar jongens gevraagd die ons vervolgens hebben verteld hoe we bij de MM moesten komen.

Bij de MM hebben we wat naar laptops en computer apparatuur gekeken waren wel wat interressante dingetjes maar niks gekocht. Omdat we er tog waren zijn we gelijk de Computerland ingegaan, een winkeltje tegenover de MM in Groningen, hier was het personeel echter uiterst onvriendelijk, we zijn er niet lang binnen geweest maar Johannes heeft er nog wel iets gekocht!

Op de terugweg hebben we nog ff wat lekkers gekocht bij de Kiosk en zijn daarna met de trein naar Bedum gegaan, hier hebben we weer gelijk boodschappen gedaan voor het avondeten, na het avondeten hebben we weer wat gekletst, gedronken, gecomputerd e.d.

Donderdag ochtend moest Johannes radio maken op Radio Vriendschap (punt NL), ik heb hem geassisteerd met draaien en na het draaien ben ik weer terug gegaan naar het Ermelosche.

Waren weer geslaagde dagen in Bedum, ditkeer geen overload aan filmpjes en foto’s maar wieweet de volgende keer weer!

1 Reactie

Lineair

 • Johannes  
  Moi Leon.
  Het waren zeker geslaagde en gezellige dagen!
  En ja wie weet komt de volgende keer de camera weer aan te pas ;-).
  Gegroet,
  Johannes.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.