Leon Meijer's persoonlijke weblog

Oud op Nieuw 2010-2011

Zo, daar ging weer een heel jaar! En wat voor een jaar! Lees er alles over in de overzichtsblog van 2010.

Oud en nieuw van ditjaar was niet in Ermelo zoals vorig jaar en ook niet in Zeist zoals 2 jaar geleden. Ditjaar heb ik oud en nieuw gevierd in Eindhoven bij Malou, haar ouders en zus.

Ons oud en nieuw begon eigenlijk al een paar dagen eerder, namelijk op woensdag. We hadden nog een uitgestelde St. klaas / kerst te vieren met surprises, dus in de laatste week van het jaar nog even hard werken aan de surprise! Ik had een 3 laags tart gemaakt (geen echte natuurlijk maar van karton :-P) en Malou had een tafel gemaakt met het spel mens erger je niet erop, zag er vet uit!

Op donderdag zijn we met de trein weer naar Eindhoven gegaan, we hebben savonds nog film gekeken en wat dingen via uitzending gemist.

Vrijdag, 31 december 2010… de laatste dag van het jaar bestond voor on suit een beetje naar de stad gaan, gezellig eten met z’n allen en savonds wat TV kijken e.d. Ook zijn we savonds nog langs Simone gegaan om haar alvast de beste wensen te wensen, rond kwart voor 12 waren we daar terug van en hebben we nog snel ff wat terug gekeken op internet, om 0:00u hebben we elkaar de beste wensen gewenst, je kent ‘t wel handje, knuffel, kusje e.d.:-P en de champagne niet te vergeten natuurlijk! Rond half 1 zijn we nog ff een rondje vuurwerk gaan kijken, wij hadden alleen sterretjes want vuurwerk afsteken is niet echt boeiend :-P.

Het was erg gezellig met oud en nieuw, maar echt laat hebben we het nou ook weer niet gemaakt, uur of 2 half 3 (voorgaande jaren was dat rond 5 a 6 uur :-P maarja als het maar gezellig is he ;-)).

Op 1 januari zijn we bij de oma’s en opa langs geweest en savonds naar de stad tot een uurtje of 3 – 4 daar gebleven, ‘t was vrij rustig maar dat komt natuurlijk omdat het 1 januari is.

In de planning stond ook nog naar het openlucht museum gaan maar door gladheid rondom Arnhem hebben we dit niet meer gedaan, dan maar een keer naar de winterefteling;).

Goed, ons oud en nieuw was dus goed, ik hoop dat jullie ook een leuke jaarwisseling gehad hebben en dat je je er nog wat van herinnert :-P.

Ik zou zeggen maak er een mooi jaar van en tot 2012!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.