Leon Meijer's persoonlijke weblog

10M en Kerstvakantie 2010

Goeiedageem,

Zo op deze 2de kerstdag even een gaatje gevonden om een log te schrijven over het afgelopen weekend, niet dat er super veel boeiends gebeurd is hoor maargoed that doesn't matter!

Laten we beginnen met het feit dat ik vanaf vrijdag 17 december 3 weekjes vakantie heb, inderdaad dat is zeker maar heel kort maarja er moet nou eenmaal gewerkt worden he;)

Al een hele tijd hadden Malou en ik het idee te gaan zwemmen in Amersfoort maar door gebrek aan informatie qua adres e.d. wisten we niet "waar" en op internet is echt geen bal te vinden daarover (Nou vind ik Amersfoort tog een stad van 300x niks mja... :-P) maar gelukkig wist de moeder van Malou ons de juiste gegevens te geven dus zijn we wezen zwemmen bij het Sportfondsenbad in Amersfoort, echt heel veel was er niet maar wel een serie duikplanken, maar het duikbad was in eerste instantie dicht tot er zo'n poppetje van het zwembad kwam vragen aan iedereen of we een keer van de duikplank afwilden, nou natuurlijk!

Er waren een aantal duikplanken, eentje van 3,5m, 5m, 7,5m en 10m hoog.
Je voelt 'm al aankomen:P Eerst maaris van die van 3,5, daarna dan ook maar de 5 (slik:P) 7,5??? --- ach komop why not! dus ook 7,5 nog meer "slik, bons bons in je keel" haha, dus ehm na 7,5m bleef er nog maar 1 over namelijk 10m! Dusss trapje op... nog een trapje, nog een... tot bovenaan het torenTJE van 10m. Tjsja daar sta je dan naar onder te staren naar een zwembad van ongeveer 5m diep, tsja de adrenaline knalt erover dus dan tog maar springen, en voor je het weet zit je op -4m diepte in een zwembad:P dat was echt vetjes om van die hoogte af te springen!

Na het zwemmen zijn we nog even het centrum van Amersfoort ingegaan en daarna zijn we door de sneeuw (of zoals sommige mensen op twitter zettten door de #FFFFFF (= hexadecimale kleurcode voor wit)) naar station Amersfoort Schothorst gelopen en hebben daar de trein gepakt naar huis.

Kerstpakket

Ook had ik ditjaar weer een kerstpakket gekregen, nou moet ik blij zijn DAT ik er een krijg maar ALWEER dat achterlijke gedoe met dat je zelf je cadeaus online moet uitkiezen, wat een prut zit daar tussen zeg! gedverdemm! maargoed ook daar heb ik wat van gemaakt want al een jaar of 2 zit ik ermee dat ik wellis frietjes wil bakken of iets dergelijks dus ikke kijken of er ook een frituur tussen zat en jahoor dus nu heb ik als kerstpakket maar een frietpan genomen hmmmmm lekker! :-P Ook nog een muismat met blauwe verlichting als er wat op is aangesloten en een extra batterij voor een mobiele telefoon (compatible met meerdere telefoons).

Volksverhuizing

Door dubbele planningen e.d. is de kerstplanning een beetje in de soep gedraait whoops maar ook daar is een mauw aan gepast... donderdagavond zijn we vanaf Ermelo vertrokken naar het zonnige zuiden, nou in ditgeval het besneeuwde zuiden! De Intercity naar Maastricht ging niet verder dan Den Bosch, vanaf Den Bosch hadden we een stoptrein naar Amersfoort met -4 min overstaptijd maar die trein zou wachten (moet je iedereen zien rennen:P dus wij lekker rustig lopen). In Eindhoven aangekomen reden er alleen geen bussen, oeps... uiteindelijk werd dat dus terug LOPEN met allemaal cadeaus voor kerst enzo dus nee lekker, nja na 3 kwartier waren we bij het huis van Malou aangekomen, terug naar de stad zat er alleen niet meer in....

Glazen huis

Jaaaa mensen, in Eindhoven was deze week ook Sirous Request van 3FM - het glazen huis, dus vrijdag daar heen, helaas nogsteeds geen bussen dus dat werd lopen weer, maargoed dat maakt niet uit! Was wel gezellig in de stad bij het Glazen huis, helaas hebben we de optredens savonds een beetje gemist omdat die ergens anders bleken :-P oeps nouja volgende keer beter, je moet er in iedergeval een keer zijn geweest tog?

Eerste kerstdag

Op eerste kerstdag zijn we naar de opa en oma van Malou (vaders kant) geweest voor de kerst, was wel gezellig, we hebben daar spelletjes gedaan en beetje gekletst en vanalles gegeten :-P.
Savonds ben ik terug gegaan naar Den Bosch, had een meevaller met trein en bus dus was binnen een uur thuis! Opa en Oma kwamen rond 18:30u en toen hebben we de cadeaus e.d. gedaan.

Tweede kerstdag

Op 2de kerstdag ben ik savonds uit eten geweest met mijn ouders, zusje, opa en oma bij Motel Nuland in Nuland, niet dat ik daar graag heen ga maarja het was wel lekker eten opzich, heb van die soort pasta met spinazie en champignons gegeten met wat mozerella erdoor en een eisje (nouja eisJE... beetje groot:P) toe.

Foto

Veel foto's hebben we niet ditkeer, zijn er wel wat gemaakt maar 1tje wil ik even delen dat is een foto gemaakt van de 23cm sneeuw op tafel bij Malou in de achtertuin check.


Comming up...

De kerstvakantie gaat nog even door tot 10 januari, meer binnekort op LMeijer.nl !

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.