Leon Meijer's persoonlijke weblog

Lowlands 2011 uitverkocht binnen 2 uur!

Afgelopen vrijdag verscheen het volgende nieuwsbericht op internet;

AMSTERDAM - Alle kaarten voor het festival Lowlands in Biddinghuizen zijn vrijdag uitverkocht. Er zijn alleen nog CJP-kaarten beschikbaar.

De kaarten voor Lowlands gaan normaal gesproken in februari de verkoop in. De laatste editie was binnen 8 dagen uitverkocht. Dit jaar startte de verkoop eerder wegens de geplande btw-verhoging van 6% naar 19%.

Het populaire muziekfestival in Biddinghuizen wordt volgend jaar gehouden op 19, 20 en 21 augustus.


45000 (vijfenveertig-duizend) kaarten dus binnen twee uur "weg" hmmmz dat is wel erg snel!!! Maar daarom was LMeijer afgelopen vrijdag optijd opgestaan, en om 10:50 ging het feest al los op internet, met 3 connecties naar de verkoopsite lukte het vrij snel om door de drukte heen te komen, na het invullen van wat juiste gegevens en lang wachten verscheen er echter een "Interne Serverfout" melding met een telefoonnummer naar de klantenservice... Goed opnieuw dan maar, weer wachten, wachten bijna een uur later rond 12:00u weer er doorheen gekomen maar weer een interne serverfout, nou goed dan maar bellen met als resultaat: "alle lijnen zijn bezet" dus wegdrukken, opnieuw bellen etc, na dat een x aantal keer te hebben gedaan er dan tog doorgekomen... De mevrouw aan de lijn zei dat het ook mogelijk was telefoonisch te bestellen dus met het laatste beetje geld wat nog op het VoIP (telefoon) account stond de kaartjes via de telefoon besteld, dus: Lowlands 2011: We have a go!!!!!

Het mag dan nog wel "even duren" voordat het festival is, maar een ding is zeker, ik ben aanwezig samen met Malou. Benieuwd wie van onze bekenden er ook heen gaat?!

1 Reactie

Lineair

 • Johannes  
  Moi Leon.

  Hartstikke mooi dat je toch nog kaarten hebt weten te bemachtigen!
  Ook mooi dat je een geslaagd weekendje weg hebt gehad (ook alweer achter de rug).
  We spreken elkaar wel weer.

  Gegroet,
  Johannes.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.