Leon Meijer's persoonlijke weblog

FF een weekendje weg

Je zou het Vakantie 4.0 2010 kunnen noemen maar dat is wel een beetje TE simpel...

Het afgelopen weekend vanaf vrijdagavond 19 november t/m maandagochtend 22 november ben ik een weekendje weg geweest naar Kijkduin - Den Haag (ja vorige week was ik ook al in Den Haag;)) dit omdat de ouders van Malou 30 jaar getrouwd zijn dit weekend. We waren er met z'n 7e Malou + ouders + zus + broer en vriendin + LMeijer = 7.

Vrijdag, 19 november 2010

UTRECHT CENTRAAL 16:30. Ik had met Malou afgesproken bij spoor 19 omdat zij daar ergens aan zou komen en de trein van 18 zou vertrekken, we hoefden pas rond 5 uur half 6 in Den Haag te zijn maar dan zouden we zo lang moeten wachten op Utrecht CS dus maar met de trein van 15:59 naar Den Haag, halverwege hoorde we een omroep bericht dat er op last van de politie maar 40 gereden mocht worden, "wat NU weer?! vorige week ging er ook al wat mis bij Utrecht :P" maargoed, we reden tog harder dan 40 uiteindelijk en met een lichte vertraging (in dit geval tijdbesparing dus alleen maar beter) kwamen we aan op Den Haag centraal, daar vertelde een omroep bericht dat er "ineens" helemaal geen treinverkeer meer was tussen Utrecht en Goude, dat was dus een geluk bij een ongeluk. Op Den Haag Centraal maar even gewacht tot we werden opgehaald door Malou haar broer en vader.

Aangekomen bij het huisje hebben we even onze spullen weggezet en zijn we gaan eten, na het eten hebben we nog een spelletje triominos gespeeld en zijn we even op het terrein gaan kijken, Malou en ik wilde eigenlijk nog wel ff stappen maar dat was niet echt mogelijk, we zijn maar in het restourantje van het park gaan zitten maar die ging om half 10?! al dicht, dus maar terug naar het huisje, de rest van de family was richting zee gelopen dus even op hun gewacht, toen we er allemaal waren bleek er iets mis te zijn gegaan met het kaartje waarmee we de deur open moesten doen, de slagboom had 'm ingeslikt en er lag er daar 1 op de grond maar die was van iemand anders dus we waren buitengesloten, oeps:P na iemand van het servicecentrum te hebben gevonden konden we weer naar binnen gelukkig!

De rest van de avond zijn we doorgekomen met beetje spelletjes doen en kletsen.

Er was ook een sauna in het huisje dus daar hebben we ook nog ff een keer gebruik van gemaakt.

Zaterdag, 20 november 2010

Zo rond een uurtje of 10 zijn we opgestaan en hebben we ontbeten. Het was mooi weer buiten dus we zijn na het ontbijt gaan lopen, richting Scheveningen, omdat de zus van Malou nog opgehaald moest worden van de bus zijn de ouders teruggelopen en zijn wij (Malou, Milan, Annemiek en ik) doorgelopen naar Scheveningen, toen we daar een paar uur later waren hebben we wat gegeten op een terrasje en zijn nog een winkelcentrumpje ingeweest.

Rond een uur of 4 hadden we afgesproken dat de vader van Malou ons zou komen halen, zodoende zijn we teruggelopen richting de plek waar we zaten te eten, toen werd ook Milan nogis ondergescheten door een duif, een hele vlek op z'n jas, gadverdamme! maar we hadden er wel lol om natuurlijk!

Toen we terug waren in het huisje ben ik met Malou gaan zwemmen in het zwembad op het park. Je moest door 'n draaihekje met stoplicht, dat stoplicht geeft aan of het zwembad vol is of niet, je moet ook op een knopje drukken om dat hekje open te krijgen... Maar er was bijna niemand in 't zwembad, het water was ook niet echt super warm en het bubbelbad was lauw, maar niet zeuren natuurlijk! Dus toch lekker gezwommen!

Na het zwemmen rond een uur of 19:00u zijn we gaan eten en na het eten nog wat spelletjes gedaan en TV gekeken.

Zondag, 21 november 2010

Zondags uitgeslapen tot uur of 10. Half 11 aan het ontbijt en daarna nog ff een stukje gelopen buiten en een weer een beetje spelletjes doen, TV kijken e.d. Savonds hadden we sushi gegeten en na het eten weer beetje spelletjes doen en we zijn nog op de trampoline geweest vlakbij 't zwembad en savonds nog een DVDtje gekeken met een biertje erbij.

Maandag, 22 november 2010

Om 10:00u moesten we het huisje uitzijn dus alles ingepakt, opgeruimd en schoongemaakt en toen richting het station van Dordrecht omdat Den Haag centraal bijna niet te doen is (op de heenweg hebben we heel wat rondjes door Den Haag gehad omdat de TomTom ons over een voetgangersgebiedje stuurde...).
Vanaf Dordrecht met het Ariva treintje richting Geldermalsen, en vanaf daar zijn we naar Tiel Passewaaij gegaan waar sinds een paar dagen Malou even een tijdelijke woonplek heeft.

...

Het was dus weer een geslaagd weekend bij Kijkduin in Den Haag! 0% regen gehad dus beter! De ouders van Malou gefeliciteerd met het 30jaarige huwelijk, op naar de... 50jaar;)

Ennu dan maar op naar Sinterklaas, kerst en oud en nieuw, de planning hiervoor staat al een beetje in de stijgers ;-)

Fotos

Er zijn een aantal fotos te bekijken via deze link

Comming up

Binnekort meer over Lowlands 2011!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.