Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag Karel 2010

Daar zijn we weer, ja het LMeijer.nl feestseizoen is bijna afgelopen, zo was vorige week zondag 7 november deel 2 van de verjaardag van Malou. En dat viel eigenlijk tegelijk met de verjaardag van Karel maar omdat ik daar dus niet heen kon ben ik een week later gegaan namelijk afgelope vrijdag 12 november 2010.

Normaal gesproken, om het zo maar even te noemen, ga ik of met Valys (taxi) heen naar Karel of terug omdat Grave voor geen meter per trein te bereiken is, maar deze keer en waarschijnlijk dus ook alle toekomstige keren was het in Den Haag waar Karel samen met zijn ex-vriendin is gaan samenwonen (het kan nogsteeds :-P al laten sommige ex-vriendinnen zich helemeaal beinvloeden door derden - maar dat even terzijde).

Omdat ik nog even in Utrecht moest zijn was ik wat eerder van huis (Den Bosch) vertrokken richting Utrecht CS, ik deed maar rustig aan en nog had ik een half uur teveel tijd dus even rustig op een bankje wachten in de stationshal, tot: "Dames en heren... door een aanrijding met een spoorbrug door een vrachtwagen hier in Utrecht is er geen treinverkeer mogelijk tussen dit station en: 3bergen-Zeist, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Geldermalsen, Den Bosch en Tiel. OEPS dus ik dacht mooooooi optijd weggegaan en nu zal de stationshal zo wel vollopen en dat gebeurde dus ook ;-).

Uiteindelijk ben ik maar ietsje eerder naar Den Haag gegaan voor het geval dat daar straks ook treinen gaan uitvallen...
Omdat Karel nog naar school moest tot 17:15 kon ik daar pas zo "laat" terrecht, hij heeft mij van 't station gehaald en we zijn naar zijn huis gegaan (5 min met tram).

Hij heeft even zijn huisje laten zien (is wel leuk plekje alleen een beetje koud in de winter :-P) en daarna hebben we gekletst en gegeten, we hadden aardig wat bij te praten dus dat kwam wel goed ;-).

Savonds ben ik niet al te laat weer gegaan (het was dus maar heel kort, nouja volgende keer beter ;-)) want Malou en ik hadden ook nog wat te vieren dit weekend (zie hieronder)... en Karel moest de volgende dag ook weer vroeg naar Gouda dus dat kwam wel even goed uit.

En dan de rest van het weekend...Na 3 maanden elke woensdagavond naar Tiel op en neer en ook zo'n beetje elk weekend 2x (ophalen/wegbrengen...) was het eind de afgelope week in zicht!
Dus tijd voor een "feestje" ??

Ik heb zo het idee dat dat aardig gelukt is. Vrijdagavond na aankomst in Ermelo zijn we maar meteen naar de Twins gegaan, was er vrij rustig maar tog wel gezellig. We hebben ons aardig vermaakt tot in de late uurtjes.

De volgende dag, zaterdag was de intocht van Sinterklaas in Harderwijk, enja als je vlakbij Harderwijk zit, dan pak je de fiets en fiets je d'r naartoe:P alleen waren wij een beeetje telaat wakker dus ook wat telaat voor de intocht maar het was opzich nog best druk rondom Harderwijk, en overal stonden nog hekken en er reden een stuk of 10 bussen rond! Uiteindelijk dus maar een beetje in het centrum gekeken en even aan de boulevard gezeten, daarna zijn we teruggefietst naar Ermelo en hebben we wat boodschappen gedaan en gegeten. Na het eten nog beetje commedie zitten kijken en savonds maar weeris op bezoek bij de Twins, maar rond een uur of 2 zijn we er al weggegaan omdat we nog even bij een bekende langs zouden gaan (ja 2 uur snachts ja je leest het goed :-P) dus wij daarheen en tot een uur of 5 daar geweest ofzo, was wel gezellig en daarna nog even stukje gefietst want het was nog best lekker buiten. Rond 7 uur waren we terug bij mij thuis en hebben we nog ff commedie gekeken en ook nog ergens een keer naar de film "Afblijven!" gekeken en nog wat gekaart en rond 9 uur even gedouched, daarna een stukje gaan lopen om een kaart in de bus te doen (tja we doen het zelf maar als de TNT niet werkt:P) en gewoon beetje over de hei gelopen, je moet de saaie zondagen in het Ermelose een beetje leuk maken tog;).

Savonds weer beetje filmpjes zitten kijken en maar weer optijd slapen want maandag was 't weer tijd om te gaan werken en Malou moest ook nog even langs Zeist (Bartimeus) dus die is maandag ook gegaan.

Nou even een hele week, 5 werkdagen werken (ipv 4) zodat ik volgende week maandag vrij heb want het komende weekend staat LMeijer's mini-vakantie alias weekendje weg of hoe je het noemen wil voor de deur omdat de ouders van Malou 30 jaar getrouwd zijn. Wat een toeval... weer naar Den Haag :-P
En voor je het weet staat Sinterklaas ook weer voor de deur, ik bedoel op het dak...

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.