Leon Meijer's persoonlijke weblog

Malou 22

Goeiedageem, we gaan nog even door met de feestelijke activiteiten aan deze kant.

Zo was Malou het afgelopen weekend jarig, de voorbereidingen begonnen al op dinsdag ivm tijdgebrek door het weekend van 10-10-10.

Dindagmiddag was mijn planning om snel met de trein naar Ermelo te gaan en daarna op het fietsje naar Harderwijk om daar een cadeautje te kunnen kopen, het spoor wilde alleen even niet meewerken waardoor ik dus 20 minuten later aankwam in Ermelo en jaja de winkels zijn maar tot 18:00u open dus bedacht ik mij om maar snel naar huis te lopen, drinken te pakken en dan maar trug naar het station en dus met fiets de trein in, is tog maar 1 station verder, kon geen conducteur vinden om te vragen of dat even mocht dus dan maar gewoon "doen". De 20 minuten vertaging had ik hierdoor ingehaald dus dan maaris opzoek naar een winkeltje om een cadotje te kunnen kopen, eigenlijk wilde ik even de EXPO binnen maar die kon ik niet vinden, 1 cado had ik al gekocht via internet maar ik vond dat er nog wat bij moest dus dan maar even de iciparisXL in om een lekker luchtje te kopen van PUMA maar die bleken er niet meer te zijn dus nu had ik wat anders gevonden, nouja zal vast wel goed zijn.

17:45u nog een kwartiertje dus snel verder door Harderwijk naar de action om wat versiering te kopen want bij een verjaardag horen ook slingers en ballonen e.d! Toen maar weer snel naar Ermelo, ditkeer helemaal met de fiets want wachten op de trein zou te lang duren, uiteindelijk was ik ook terug voor de trein uit Harderwijk zou vertrekken.

Dan nog maar even wat eten en de DVD van Kinderen Geen Bezwaar (commedie) ingepakt in zelf gefabriceerd cadopapier daarna slingers ophangen en de blauwe lichtslang die ik in Groningen gekocht had bij JLeijenaar.

Woensdag had ik natuurlijk weer geen tijd, direct na mijn werk naar Tiel even een uurtje of 2 langs bij Malou en toen ik savonds thuis was de ballonnen maaris opgeblazen pffffffff had ik weer van die ballonnen gekocht waar je je halve longen voor uit je lijf moet blazen:P maargoed dat mag de pret niet drukken!

Donderdagochtend natuurlijk weer naar mijn werk, en daar kan ik ook nog even wat leuks over vertellen, ik heb in het OV al veeeeel meegemaakt maar nog niet eerder dat de trein een station compleet overslaat:P jaja, het vroegste stoptreintje Ermelo - Utrecht centraal van 05:50u reed Utrecht Overvecht voorbij dus de machinist heel droog "Dames en heren, wij zijn niet gestop in Utrecht Overvecht, dit omdat de treindienstleiding ons verkeerd "spoorveilig" heeft gezet, straks rijden wij terug als stoptrein naar Zwolle, u kunt dus blijven zitten" (en een kwartier wachten natuurlijk:P) ik kon echt even mijn lach niet inhouden! :-P En het dan ook nog presteren 5 minuten te laat te komen in Utrecht terwijl hij in Ermelo 3 minuten te vroeg wegreed maar OKE...

Dus ehm, het weekend moet je goed beginnen dus maar vast twee flessen bier mee voor in de trein terug van Tiel naar Ermelo. Na mijn werk ben ik dus ook direct naar Tiel gegaan om Malou te halen, daarna even een tussenstop in Utrecht gemaakt om een hapje te eten bij de McDonalds en 2 nieuwe blikken Heineken te halen (tja als ik tog al reclame maak voor vanalles en nog wat, kan dat er ook nog wel bij:P), dus, en daarna weer met het stoptreintje naar Ermelo waar we nog wat muziek hebben geluisterd, KGB gekeken en weetikveel wat nog meer gedaan.

Dan de vrijdag, 15 oktober 2010 de dag waarop Malou dus 22 jaar is geworden! Even wat uigeslapen en om een uurtje of 1 even langs de Wittenborgh, even naar Jannet die namelijk de vorige keer dat we wilde gaan ziek was helaas. De tent van ons weekendje camperen stond daar ook NOGSTEEDS (lui?:P). Nadat we daar even hebben gezeten hebben we bij mij thuis nog even gekaart en beetje gedronken. Rond 5 uur zijn we op de fiets naar het station gegaan van Ermelo en daarna met de trein naar Harderwijk! Jaaaa wat zijn wij daar nou weer gaan doen?;) Nou er is daar o.a. een dolfinarium, een bus naar walibi maar ook een uitgaanscentrum genaamd Hardersplaza, daar zijn we heen gegaan maar niet om te zuipen of te feesten maar om te carten! Dat was wel heel erg vet! We moesten een helm op en speciale kleding aan, er werd even verteld wat je bij welke vlag moet doen (dat werd nog een probleem:P) dus wij maar gas geven!! We waren wel de enige 2 op de baan en uiteraard hadden wij er maar niet bijgezegd dat we slechtziend zijn dusja waar moet je dan op letten als je na 12 minuten een keer moet stoppen? Tsja gewoon maar gas geven dus! Op een gegeve moment kwam er zo'n poppetje van de cartbaan aan om te zeggen dat we moesten stoppen, dat dus ook maar gedaan :-P Tsja geen vlag gezien haha.

Daarna zijn we weer met de bus terug gegaan naar Ermelo en gelijk boodschappen gedaan bij de Albert Heijn (en weer reclame:P) om te kunnen eten, savonds nog even gezellig gemaakt met wat series (commedies) kijken en een Biertje! Rachel kwam ook nog even langs die was op bezoek bij de buurtjes, die was de 14de jarig (daar wilde wij eigenlijk ook even heen maar dat kwam d'r dan weer niet van :-P) uiteindelijk zijn we tog niet te laat gaan slapen, denk uurtje of 2 ook moesten we de fietsen nog halen bij het station want die stonden daar nog omdat wij met de bus terug waren gegaan naar Ermelo (slechte aansluitingen daar in Harderwijk pffff:P). De volgende dag was het de bedoeling om vroeg te vertrekken naar Eindhoven met de taxi en een paar flessen wijn en het luchtbed omdat er wat mensen "zouden" blijven slapen, echter waren er wat zieken / afmeldingen dus was dat eigenlijk niet meer nodig, maar tog maar met Valys van Ermelo naar Eindhoven gegaan om een uurtje of 11. Rond 12:30u kwamen we aan in Eindhoven, daar even naar kastelenplein (winkelcentrum) gegaan om wat spulletjes te kopen voor de kaasfondue, en twee appelflappen nouja kersenflappen gehaald.

Smiddags de boel voor muziek enzo alvast klaargezet, boodschappen hoefden we niet te doen dat hadden de ouders van Malou al gedaan voordat ze op vakantie zijn vertrokken naar het verre Ecuador. Rond half 6 kwam de eerste al, we zouden eigenlijk met 9 mensen eten, dat werden er uiteindelijk 3 nouja ach... hebben wij meer :-P De kaasfondue was niet helemaal gelukt, maar zeker wel lekker! Rond een uurtje of 8 kwamen de andere 3 en zo waren we toch nog met z'n 6sen en hebben we gekletst over vanalles en nog wat gekletst, gedronken, muziek geluisterd en nouja gefeest zegmaar! Rond half 1 gingen we stappen op stratumseind, door dat gezeur met zieken waren Malou en ik de enige die gingen stappen, nouja wij maken het ook wel gezellig, geen idee waar we precies allemaal geweest zijn van de Sans geloof ik (vroeger De Vila) naar de Sante en de Altstad, eigenlijk waren we ook nog opzoek naar zo'n kroeg waar Elvist aan de bar zit maar die konden we zo snel niet vinden. Zo rond een uurtje of half 4, 4 uur zijn we op zoek gegaan naar een taxi terug naar Genderbeemd. Er moest nog iemand mee die die kant op moest dus dat werd mooi de kosten een beetje delen ;-).

Toen we terug waren maar gaan slapen tot een uurtje of 2 smiddags, nouja beetje wakker liggen en chillen natuurlijk;).

Smiddags wilde we nog langs Malou haar oma maar omdat zo'n beetje alle bushaltes daar waren afgesloten door werkzaamheden werd dat 'm niet. Savonds gegeten bij de McDonalds (alweer????? jah:P) en toen weer met het treintje naar Tiel / Ermelo beetje aan de vroege kant maarja dat was even niet anders.

Ook heb ik overdag nog even gebelt met Alphonds, die is 50 geworden op de 17de, ik was wel uitgenodigd voor dat feest (ook in Eindhoven trouwens:P) maarja toen had ik al de verjaardag van Malou dus dat werd 'm niet maar tog even gebelt! Wordt altijd gewaardeerd;).

Al met al dus een geslaagd weekend! We zijn alleen niet meer bij de Twins geweest in Ermelo maarja moet een keer kunnen, scheeld weer geld haha:P.

Deeltje 2 komt op 7 november, en dan rond 22 november ook weer een soort feestje. Karel moet ook nog ergens jarig zijn dus we gaan 't wel weer even zien allemaal!

Dit was 'm voor deze week! Groeten LMeijerrr

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.