Leon Meijer's persoonlijke weblog

10-10-10

10-10-2010... Meestal als ik een blog schrijf met als onderwep een datum dan is dat uit gebrek aan inspiratie om een beter onderwerp te verzinnen! Voor deze blog had ik echter zat onderwerpen kunnen nemen maar omdat de blog gaat over deze voor sommige mensen speciale datum:: maand: 10, dag: 10, Jaar van eeuw: 10... heb ik besloten het onderwerp tog maar 10-10-10 te noemen. Om het niet 10x over het getal 10 te hebben gaan we verder met de blog.

Het weekend begon zoals de laatste 2,5e maand op vrijdag in Tiel waar ik Malou heb opgehaald om samen naar Eindhoven te gaan, vrijdagavond zijn we even bij de oma van Malou geweest en daarna hebben we stratumseind maar weeris onveilig gemaakt, was wel weer gezellig want in bed lagen we rond een uurtje of 05:00 (24 uur nadat ik was opgestaan, OEPS:P) maar gezelligheid kent geen tijd dus lekker belangrijk!

Zaterdag was het zoals je gemerkt moet hebben erg lekker weer! hmmm en dat in oktober het was gewoon warm en zonnig en dus geen weer om binnen te zitten! We zijn smiddags naar het kastelenplein geweest om een kaart te kopen voor 10-10-10 en later hebben we nog even op een ligfiets gefiets, dat is lastiger dan je denkt zeg! Ook nog ff getafeltennist. Savonds na het eten nog even een film gekeken namelijk "Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo".

Zondag, 10-10-2010 was dan de dag waar het om draaide, de bruiloft van Tommy Coppens en Lotte Peeters (www.tommylotte.nl) is aangebroken en ik zou samen met Malou, haar ouders, broer en zus mee gaan naar de bruiloft. Het "officiele gedeelte" of beter gezegd het "ja zeggen" was rond 3 uur op het gemeente huis van Veldhoven, zo'n vrouwtje (bijzondere ambtenaar van de burgelijke stand (BABS) hield een toespraak en vertelde over allebei wat van hun leven (hobby's, werk e.d.) en hoe ze elkaar ontmoet hadden. Op de vraag welbekende vraag antwoorde ze allebei met "ja" dusehh dan even "doen waar jullie al vaak genoeg voor geoefend hebben" (zoenen dus:P), hierna ging iedereen naar een andere zaal waar de bruidstaart stond, als laatste kwam het bruidspaar binnen en kon iedereen hun feliciteren en een stukje taart eten.

Na het officiele gedeelte zijn we weer terug gegaan naar huis en hebben we lekker sushi gegeten!

Om half 9 werden we verwacht in Waalre waar het feest plaatsvond, iedereen werd verzocht om optijd te komen omdat er een verassing zou zijn, dus optijd weg en we waren ook te vroeg dus nog ffkes buiten wachten en daarna konden we naar binnen. Iedereen kreeg een sterretje (zo'n vuurwerk ding weetjewel;)) en die moest je aansteken als je het bruidspaar zag. Ze kwamen samen op het balkonnetje om nog even een toespraak te houden, iedereen stak het sterretje aan en er werd lang zullen ze leven gezongen. Ook werden er nog wat dingetjes gepresenteerd enzo...

Na het feestje weer terug naar huis en maandag nog maar een beetje uitgeslapen en savonds weer richting Tiel / Ermelo, beetje op het verkeerde tijdstip want we hebben ongeveeer net zo lang moeten wachten dan dat de reis zou moeten duren (ivm treintijden die wisselen na 21:00u) achja pech!:-P

Ik moet zeggen dat ik het en geslaagde dag / weekend vond weer! Het was de eerste bruiloft die ik meegemaakt heb.

Een ding snap ik alleen niet en dat is dat mensen het leuk vinden om zoiets op een datum als "10-10-10" te doen (wat is daar nou speciaal aan:P) maarja dat moet uiteraard ieder voor zich weten tog!

Zo dat was'm dus weer voor zover! Tot volgende week dan gaan we er weer een steen goed weekend van maken want het schijnt dat er dan 1tje (nou wel meer dan 1:P jarig is)! Te beginnen op donderdagnacht van 14 op 15 oktober tot en met zondag de 17de!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.