Leon Meijer's persoonlijke weblog

Paps is 50 geworden!

Goeiedageem, welkom aan het begin van het LMeijer.nl feestseizoen :-P

Gefeliciteerd, gefeliciteerd 19 september 2010 is mijn vader 50 jaar geworden! Dit hebben we zondag geviert in de feesttent bij ons in de tuin!

Malou en ik zijn het weekend zaterdagvond op stratumseind in Eindhoven begonnen, om even terug te komen op Johannes zijn reactie op de blog over LMeijer.nl 4 jaar; die 4 biertjes werden er "iets" (beetje maar hoor:P) meer! Het was weer gezellig daar al was 't vrijdag!

Zaterdagochtend zjin we naar Den Bosch gegaan we zijn eerst gaan shoppen, kijken voor nieuwe kleren en Malou had nog even een cadeautje gekocht voor onspap. Rond een uurtje of 5 hebben we ons laten ophalen van het station en hebben we bij mij thuis gegeten en even alvast 't 1 en het ander voorbereid voor de tent.

Zondag de 19 was het feest! Smorgen eerst de audio aparatuur in de tent gezet zodat we wat muziek konden blazen!

--- En dan gaan we er nu even tussenuit voor een AF-ZIJK-SESSIE, ééntje in het kader (je raad het al) van je familie moet je het hebben :-P

Aller eerst komt er een mailtje binnen van mijn neef Rocco (ik heb die naam niet bedacht:P) die meld te moeten werken omdat er een 1 of andere "healthday" is, nou kan ik mij dat totaal niet voorstellen dat je voor een 50 jarig feest niet weg mag EN uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat hij altijd smoesjes verzind voor feestjes omdat hij er geen zin in heeft, ehm zeg DAT dan gewoon :-P.

Het daarna volgende mailtje van Carina, een tante, waarin staat dat ze naar de dope eh ik bedoel doop van het buurjongetje moeten nou als ik moest kiezen om in een feesttent te zitten of moet kijken hoe een kind verzopen (:P) wordt in de kerk dan kies ik tog voor dat eerste (ow ehm ik ben zelf ook gedoopt helaas helaas, maarja op die leeftijd heb je het zelf nog niet voor het zeggen :P:P) dusss ehm goed genoeg afgezijkt en gezeurt we gaan verder!

Zaterdagmiddag was dus het feest in het tentje bij ons op het gras in de achtertuin, er stonden terrasverwarmers omdat het nogal koud zou kunnen worden, dat viel achteraf opzig nog wel mee gelukkig regende het niet!

Ik heb samen met malou een beetje de muziek gedaan, m'n zusje had samen met wat vriendinnetjes ook nog een abraham pop in de tuin gezet (zie foto's ;-)) die zag er ook lache uit opzig!

Nét toen ik had uitgetimed om lang zal 'ie leve te gaan draaien en iedereen naar de tent had geroepen vond de katering het nodig om voor de deur te staan met het eten, sjit nouja dat moet dan maar even wachten... Toen ze binnen klaar waren met het klaarzeten van het eten hebben we keihard lang zal 'ie leven gezongen met de hele tent!

Daarna hebben we een beetje gegeten, vond het niet helemaal top maar ook niet vies en zo savonds hebben we de boel opgeruimd (niet de hele tent hoor:P) en ben ik met malou weer op het station afgezet om met de trein naar Eindhoven te gaan, ik geloof dat we toen nog even snel de stad in zijn geweest en daarna naar malou's huis gegaan want op maandag wacht er een bezoekje aan het ziekenhuis (oogarts) waar alles goed was. Overdag nog even bij het CityCentrum in Veldhoven geweest en na het avondeten weer richting Tiel en Ermelo.

Het was dus weer een geslaagd weekend / feestje beetje jammer dat het merendeel van de jongeren had afgezegd maarja die zullen we zoiets hebben van "ehm ga beetje tussen de ouwelui zitten" tja en als ze dat nou is allemaal tegelijk denken :-P dan schiet het op maar dag mag de pret niet drukken!!

Owja zateragavond waren we nog "even" gaan stappen in Den Bosch maar dat is écht totaal niet boeiend, we vroegen de barman waar we nou het beste heen kunnen, hij antwoorde met: "Weet je het station?", "ja...", "nou dan pak je daar de trein naar Breda, Tilburg..." oke dusssss dat schiet ook niet op dus haha:P

Ook heb ik nog een uitnodiging gehad voor 16 oktober, dan is Alfonds (uit Eindhoven) jarig die wordt ook 50 maar laat malou nou net jarig zijn in dat weekend dus helaas kan ik niet bij Alfonds aanwezig zijn maar ik zal die avond wel even van de ene kant van eindhoven naar de andere kant bellen:P

Foto's
Klik Hierrrr

Comming up: Weer naar Hester, 10-10-10, Alfonds 50, Malou 22.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.