Leon Meijer's persoonlijke weblog

Uitweken in Oss

Wat stond er nou onderaan dat laatste logje? "De groeten! LMeijer volgende week maaris rustig aan doen?... " In je dromen zeker?!:-P

Ja want rustig aan doen is er niet meer bij lijkt het! Niet dat het erg is want het is natuurlijk veel gezelliger om wat te gaan doen!
Dit weekend zou Malou met Rosalie gaan shoppen in Nijmegen dus daar zou ik dan niet heen gaan, maar gezien Malou al verlof had op vrijdag ben ik haar gaan halen in Tiel door een meevaller met de trein konden we al om 15:52 de trein hebben naar Ermelo. In Ermelo maaris een biertje open getrokken en gaan eten, ook nog gekaart en savonds naar de Twins, is kijken of het er nou drukker is dan vorige week zaterdag, nou dat viel dus wel tegen maar we hebben het lang vol gehouden tot een uur of half 3, 3 uur, daarna maar weer naar mij thuis en zover ik weet zijn we rond 5 uur gaan slapen.

Heel wat uurtjes later, maarliefst 2 en half! (veel he:P) ging de wekker alweer (7:30u) rond 8 uur half 9 er dan maaris uit om nog wat boodschappen te doen en daarna zwemspullen inpakken en om 10 voor 10 met de trein naar Nijmegen om daar Rosalie op te halen die al op het station stond te wachten en een kapotte pinpas had en daardoor geen kaartje kon kopen, Malou heeft haar kaartje gepint en vervolgens hebben we de trein naar Oss gepakt om daar te gaan zwemmen in het golfslagbad. Malou en ik hadden al op streetview gekeken en dus de route al "virtueel" gelopen naar het zwembad, dat is wel vet handig;) Op het station vertelde iemand ons dat je een platte grond met route kunt uitprinten dat was ook wel mooi en hebben we dus is gedaan;).

In het zwembad aangekomen zijn we eerst is van de glijbanen afgegaan en in het golfbad stond ook een grote glijbaan, dat was wel lache! Verder beetje met een bal overgegooid en rondgezommen in het golfbad. Ook nog in het wedstrijdbad geweest en van de duikplank afgegaan, we wilde nog onderwater zwemmen maar toen ging dat bad dicht dus helaas... Ook zijn we nog in het bubbelbad geweest en de turkse sauna was wel leuk, ow echt de tweede keer dat wij in dat turkse ding gingen zat er een vrouw in, en die klaagde dat de deur zo vaak open ging (nou dat ding was gewoon stuk ofzo want 1 sec de deur open en de warmte was weg maargoed...) en die vrouw dus was telkens tegen haar eigen kinderen / bekenden aan het schreeuwen " WEG!!!!!!!" en "Ja, VOL!!!!!!!" maar echt KEI hard:P die vrienden / kidneren van haar deden ook steeds de deur voor de lol open:P maar op een gegeve moment ging ze dat ook gewoon richting vreemden doen echt beetje aso man! Maar ook wel grappig als je er dan zelf bij zit:P Wij dachten echt zoiets van "DUSSSSSS".

Na het zwemmen zijn we met de trein naar Rosalie's huis gegaan in Nijmegen, ook nog een stukje met de bus (chagrijnige chauffeur, had geen gedult ofzo:P). Eerst even naar de appie hijn gegaan in de groene straat vlakbij de voor sensis cursus mensen bekende st. annastraat (stelletje blinde stak toen der tijd die weg gewoon over zonder te kijken:P ehm...) enfin, terug naar de AH, daar hebben we roerbakgroente en tofoe gekocht voor het avondeten, we hebben wraps gegeten en daar hoort wel groente in;). Rosalie heeft ze klaar gemaakt was wel lekker maar wel zwaar pfuuu;).
Na het eten hebben we nog gekletst enzo en Kinderen geen Bezwaar gekeken op TV.

Savonds gingen Rosalie en Malou nog stappen, en het shoppen hebben hun dus zondag (koopzondag @Nijmegen) gedaan;).
Ik had 'n beetje peg met de trein maar was rond half 12 dan tog in Ermelo.

Zondag heb ik nog even geleerd voor de cursus waar ik momenteel via het werk mee bezig ben van Prince2 (heel saai is Prince2, gaat over projectmangaement dus zal ik jullie dan ook niet verder mee belasten).

Ook heb ik weer gereageerd op een huis in Den Bosch, 2de geworden dus EVEN AFWACHTEN maar wieweet ;-)!

Volgende week in iedergeval langs Eindhoven, is een feestje bij de opa en oma van Malou geloof ik en die week erop is onspap jarig, ow daar MOET ik nog even iets over kwijt, maar tog ga ik daar nog even mee wachten tot de blog over die verjaardag komt maar vast een tip: " Van je familie moet je het hebben! " dus...

Tot snel!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.