Leon Meijer's persoonlijke weblog

Madurodam 2010-08-15

Madurodam 2010-08-15

Daar zijn we weer met een logje, het zijn er de laatste tijd wel veel he? Tsja niks aan te doen, bijna 150 blogs online;).

Goed, zondag ben ik er weeris op uit geweest, en wel naar madurodam, de laatste keer dat ik daar was was met Natasha uit Rusland zo'n 4 jaar geleden.

Zondag ben ik er geweest met Malou en haar ouders.
Onlangs dat we vrijwel optijd zijn aangereden in Den Bosch (de ouders van Malou hebben mij opgehaald thuis in Den Bosch, om vervolgens Malou weer op te halen) schoven we al snel de file in bij Zaltbommel, van 3 rijbanen naar 1! en dat op zondagochtend, nouja eh jammer, we waren pas om 10:45u bij Malou, 3 kwartier later dan de planning was. Even een glaasje cola gedronken en daarna vanaf Tiel naar Den Haag - Madurodam vertrokken.

Aangekomen in Den Haag zijn we eerst madurodam in geweest, tog is dat wel leuk om te zien al die kleine gebouwtjes enzo, nog even een rondje in het treintje gemaakt ook en een broodje gegeten. Nadat we rond een uur of 3 uitgekeken waren in Madurodam zijn we met de tram naar Scheveningen gegaan want het was tog aardig lekker weer (ondanks de slechte voorspelling, maarja die klopt wel vaker niet) het waaide wel hard, je pet waait zo van je kop!

Even langs zee gelopen en ook ff erin gestaan, beeeeetje jammer maar we mochten er niet even in zwemmen haha:P volgende keer beter!
Ook nog ff de pier op geweest het bungyjump gedeelte was dicht maar daar waaide het ook veels te hard voor!

Daarna nog ff winkelen, Malou en ik hebben allebei een T-shirt gekocht bij cool-cat en verder nog ff op een terrasje gezeten tot 17:50u toen hadden we weer afgesproken met Malou haar ouders en zijn we teruggegaan naar de auto om richting Tiel te gaan en onderweg ergens wat te eten, we hebben gegeten in Woerden.

Daar hebben we ook nog een beeld bekeken wat is neergezet ter ere van de opa van de moeder van Malou (hoop dat ik het het nu goed schrijf...)

Daarna weer terug naar Tiel en jaja onderweg begon het te regenen, nou toen was het al na 7 uur savonds dus hebben we het tog de hele dag droog gehad!

Vanaf Tiel heb ik de trein weer terug gepakt naar Ermelo, even rennen op Utrecht CS want de sprinter uit Tiel kwam pas om 22:19 (spoor 19) Utrecht CS binnen kachelen, en de stoptrein naar Ermelo vertrekt om 22:50 (spoor 1) maar op spoortje 11 vertrekt er om 22:51 nog een intercity naar Amersfoort dus die maar gehaald, trein in fluitje en wegwezen was dat! Scheelt toch weer een half uur.

Ik was lek

optijd thuis om 23:05u.

Natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt, maar gezien de vakantie van de ouders van Malou die veel foto's gemaakt hebben kan het even duren voordat die online komen, een paar op klein formaat (640x480) zijn al binnen, zie hieronder.

What's next? Volgende week (waarschijnlijk) Eindhoven en daarna: Vakantie 3.0 2010!

Fotos:

       

Foto album:
Klik Hier

2 Reacties

Lineair

 • Johannes  
  Moi Leon,

  Zo te lezen heb je een leuke dag gehad samen met Malou.
  Zelf zit ik wel te verkondigen dat ik ook in Madurodam was geweest maar dat was niet zo.
  Dat was ergens in Zeeland nabij Middelburg.
  Dat was ook kleiner maar ook wel mooi om er eens geweest te zijn ;-).

  Nou Leon jij lijkt bijna een trein stormt maar door... allemaal activiteiten mooi man!

  Gegroet,
  Johannes.
 • malou  
  heey leon
  vind het knap hoor hoe je je verhaale schrijft! ga zo door.
  het was zeker een leuke dag. mooi om tezien toen ik me sokke uit deed op strant dat me ouders schrokke dat ik er bijna egt in ging maar tog niet helaas wel met de beentje in het water geweest.
  volgende week skate enzo word ook wel gezellig slaap lekker voor straks knuffels

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.